Cuphead: Cum se descarcă pentru PS4, Xbox și PC

Cuphead, musai să-l joci

Cuphead: descărcați-l pentru PS4, Xbox și PC Pe 29 rapciune 2017, Cuphead a fost lansat , un joc terminal pentru Xbox și PC cu o estetică inspirată din desenele animate din anii 30, fiecare a crucit pe toată lumea. Deși după iest dintai tamponare la cota diagrama, ceea ce a făcut ca mulți jucători să se agățeze și să cadă la picioarele rarunchi a fost propunerea sa de joc.

Cuphead este un joc terminal în fiecare destoinic musai să alergi și să tragi pentru a punct la sfârșitul nivelului și să te confrunți cu un șef capat. Este un joc iluminat din clasicii anilor 80 și 90 (grizat em up și shot em up), incotro acțiunea este amestecată cu o platformă de perindare laterală bidimensională.

Jocul eventual părea neincarcat la început, dar nu este atât de numeros. În catifea față de unele opțiuni, cum ar fi posibilitatea de a sări împotriva inamicilor, mecanism va fi cu siguranță menținută, dar oricine șef capat vă va asmuti amestecat și va a se cadea să vă adaptați pentru a vă a impunge obiectivul fiecare nu este celalalt decât victoria pentru a a merge promova și a punct la capat: ultima sfidare împotriva Diavolului.

Pentru a executa și mai agreabil, jocul Studio MDHR eventual fi jucat particular sau în mod cooperativ. Această a doua opțiune este pentru mai multe distracții, dacă este probabil. Într-un fel sau celalalt, în amandoi vor a se cadea să joace careva dintre cei doi frați, Cuphead sau Mugman, pentru a depăși regele Dice și a a-si scoate contractele fiecare i-au dat dreptul sufletelor locuitorilor din Inkwell Isle.

Cuphead pe Playstation 4

Vezi mai mult:  Cum să setați Google ca pagină de pornire în Chrome, Firefox, Edge

 

Anunțul sosirii lui Cuphead pe PS4 a pribeag puțin prin stupefactie, dar în profunditate nu este insemnat. Important este că jocul este inca liber pe PS Store și eventual fi achiziționat la un preț de 19.99 euro . Deci musai conj să mergi la patul sau click pe iest link pentru a-l cumpăra.

În iest clipita, jocul personal este liber. DLC inspre fiecare s-a discutat în mai multe rânduri nu este încă liber pentru nicio platformă. Ultimul cursoare rapitor , fiecare va fi cum se va a striga, nu este pregătit. După cum au comentat cei responsabili de dezvoltarea sa, iest deala durează mai numeros decât era de așteptat și va a se cadea să punem răbdare în această privință până când vom a privi în sfârșit liber pentru descărcare.

Cu toate acestea, ei speră să poată a infatisa mai multe informații și într-un mod mai pipaibil în următoarele luni. Ceva pe fiecare mulți îl așteaptă la fel de nerăbdător ca seria Netflix a anunțat nu cu numeros etate în urmă că creează și pe același joc.

Deocamdată, ceea ce ar a se cadea să țineți partida este că aiesta este un joc fiecare merită praci numeros să îl jucați dacă nu l-ați făcut inca. Este agreabil, grafica sa intrerupe de estetica obișnuită și, în obstesc, este careva dintre titlurile de fiecare se bucură de la început până la sfârșit. Singurul deala pe fiecare va a se cadea să-l ai este răbdarea, deoarece unele niveluri vor a costisi să le depășești. Și da, jocul în valoare absoluta de operare este poate mai plăcut.

Vezi mai mult:  LG G8 ThinQ vs LG G8s ThinQ: Comparație

Dacă, din întâmplare, cevasi fiecare ne-ar dispensa praci numeros, descoperiți Cuphead asasi numaidecat jocul este liber așa cum v-am spus la început și pentru PC și Xbox. Deci, este întotdeauna un clipita bun pentru descărcați Cupehad de la respectiv Magazinele Microsoft or prin Steam.


Te uiți: Cuphead: Cum se descarcă pentru PS4, Xbox și PC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply