Cum se utilizează AirPlay și AirPlay 2 pe orice dispozitiv Apple

Dacă aveți un măr dispozitiv, cum ar fi un iPhone, O iPad sau un iPod Touch, cu siguranță musai să știți ce este și cum să utilizați AirPlay și AirPlay 2, această tehnologie oricare vă astepta să trimiteți muzică, filme și multe altele de pe dispozitiv către un difuzor sau un televiziune; puteți lamurit să partajați tot conținutul de pe ecran, dacă doriți. Iată tot ce musai să știți din-spre aceste caracteristici iele.

Utilizați AirPlay și AirPlay 2 pe orice dispozitiv Apple

Ce este Airplay?

Cum se utilizează AirPlay și AirPlay 2

AirPlay și succesorul său mai progresist, AirPlay 2, sunt tehnologii Apple pentru a astepta streamingul audio și terminal fără fir iOS dispozitive către difuzoare și afișaje. Dispozitivul iOS este respectat „expeditorul” AirPlay, iar difuzorul sau televizorul este respectat „receptorul”. Dacă aveți un iPhone, iPad sau iPod Touch, cu iOS 4.2 sau o varianta ulterioară, aveți inca AirPlay. Gândiți-vă la AirPlay ca la un cablu nevizibil oricare vă conectează dispozitivul iOS la dispozitivul pe oricare doriți să vizualizați sau să ascultați conținut.

Există două moduri diferite de a a se servi AirPlay: pentru a a spune audio și terminal sau pentru a partaja întregul ecran al dispozitivului.

Care este diferența dintre Airplay și Airplay 2?

AirPlay 2 oferă câteva alte opțiuni pentru locația și valoare absoluta în oricare transmiteți conținutul. Unele caracteristici, cum ar fi crearea unei perechi stereofonic din două difuzoare wireless, sunt posibile imediat cu AirPlay 2.

În rodul-pamantului ce AirPlay este inca intrebuintat în multe boxe fără fir de la terțe părți, în lunile și anii următori, vă puteți aștepta să prezinte AirPlay. 2 streaming terminal și audio la mai multe televizoare inteligente și dispozitive de streaming de la terți. Avem o listă actualizată transant de televizoare inteligente oricare au sau vor a capata AirPlay 2, iar aoace este o listă a companiilor oricare au încorporat tehnologia în boxele lor wireless, receptoarele AV și multe altele.

Vezi mai mult:  Cum să conectați un mouse și o tastatură Bluetooth la iPad

Este poate pentru dispozitivele IOS?

Nu. Orice a doua generație Intel Core (sau mai nou) Mac sau laptop oricare rulează OS X Mountain Lion sau mai târziu pot a se servi AirPlay pentru a a reveni ecranul. Orice ordinator, Mac sau PC, probabil a se servi AirPlay pentru a inapoia muzică dacă aveți intins software-ul neutil iTunes de la Apple. Și dacă iTunes ajunge cu MacOS Catalina, sperăm că funcționalitatea va fi încorporată în aplicațiile oricare o vor înlocui. Apple TV și dispozitivele Apple TV 4K acceptă, de invar, AirPlay, deși sunt speciale în lumea AirPlay, deoarece sunt receptoare și expeditori.

Dacă efectuați o căutare pe Google, veți găsi o colectivitate rece de dezvoltatori de hardware și soft oricare au dezvelit modalități ingenioase de a a servi AirPlay cu alte dispozitive, dar Apple nu acceptă legal acestea, asadar rezultatele dvs. pot diferi dacă alegeți aceste alternative.

Ce lucruri pot a efectua cu Airplay?

Conoce ceea ce poate face cu Airplay și Airplay 2

Vorbind din-spre streamingul audio și terminal probabil fi un pic vag, așa că iată câteva exemple specifice din-spre ceea ce poți a efectua cu AirPlay:

 • Urmărind Netflix : Când vizionați un cinematograf sau o emanatie TV în aplicația Netflix de pe dispozitivul dvs. iOS, puteți inapoia audio și terminal pe televiziune folosind un palnie Apple TV.
 • Îmbunătățirea sunetului pentru YouTube: Când vizionați un clip în aplicația YouTube, puteți inapoia poate audio pe un set de boxe wireless pentru o experiență vartos mai imersivă, în loc să ascultați difuzorul încorporat pe iPhone sau iPad.
 • Navigând împreună : Să zicem că plănuiești o drumetie rutieră cu prietenii. În loc de toată lumea sări în jurul unui laptop de 13 inch pentru a a vedea o hartă, cu Airplay puteți infatisare ecranul la un televiziune de 65 inci, printr-un Apple TV (sau nemijlocit dacă televizorul dvs. are AirPlay 2 încorporat).
 • Petrecere multi-room : Deschideți aplicația Spotify și alegeți lista de bucate de reproducere preferată. AirPlay va a spune aceste piese către toate difuzoarele wireless din casă, fără întârziere sau ecouri enervante.
Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații pentru a urmări seriale online pe telefoane Android

Cum se utilizează Airplay și Airplay 2 pe iPhone, iPad, iPod Touch?

Vizualizați cum folosiți Airplay și Airplay 2 în iPhone, iPad, iPod Touch
Examinați exemplele din-spre utilizarea Airplay și Airplay 2 pe diferite dispozitive.

Utilizarea AirPlay nu ar a se cuveni fi mai ușoară, dar veți a detine pericol de cel puțin trei lucruri:

 • Dispozitivul dvs. iOS (vizibil).
 • O rețea Wi-Fi (AirPlay necesită Wi-Fi, intre discriminatie de Wi-Fi Direct).
 • Un dispozitiv de recepție compatibil AirPlay sau AirPlay 2, prep un difuzor wireless, Apple TV sau Smart TV.

Apple TV Exemplul 1: Partajați ecranul iPhone pe un televiziune prin Apple TV

 • Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a a gini Centrul de supraveghere iOS.
 • Apăsați pe Ecranul Mirroring butonul.
 • În fanta următoare, selectați dispozitivul țintă, oricare în cest caz ar fi un Apple TV.
 • Asta e – ecranul iPhone-ului dvs. ar a fi să apară asasi pe televiziune

Pro Sfat: Dacă nu vă place felul în oricare arată drept, întoarceți telefonul și imaginea de pe televiziune va a efectua la fel.

Exemplu 2: Ascultați Apple Music pe un difuzor wireless

 • Deschide aplicația Apple Music.
 • Alegeți o cant, album sau playlist.
 • Pe asasi Bermain ecran, atingeți clapa Audio AirPlay icon.
 • În următoarea fereastră, alegeți dispozitivul audio fiindca veți inapoia conținutul.
 • Atingeți orisiunde în iesi ferestrei pentru a a se rasfrange la aplicația Apple Music.
 • Acum veți a gini că pictograma AirPlay Audio arată că sunteți conectat Sala de mese, așa cum vă arătăm în exemplul din imaginea de mai sus.
 • Loveste Joaca capsa, și acesta este.

Pro Sfat: Puteți culisa în sus din partea de jos a ecranului ori de câte ori redați detunare pe dispozitivul dvs. iOS pentru a accesa AirPlay Audio a domina.

Exemplu 3: vizionați un clip YouTube pe iPad în rodul-pamantului ce redați audio prin difuzoarele wireless

 • Deschide aplicația YouTube.
 • Alegeți un clip pentru a inapoia.
 • Apăsați pe Video AirPlay pictograma din colțul din dreapta jos al ferestrei terminal.
 • În meniul următor, selectați dispozitivul în oricare doriți să redați audio.
 • Audio va începe să se redea pe difuzorul selectionat.
 • Puteți a efectua cest materie și glisând în orice vreme din partea de jos a ecranului pentru a accesa Centrul de supraveghere și selectați difuzorul (sau televizorul) din listă.
Vezi mai mult:  Cum se schimbă tastatura telefoanelor Samsung Galaxy

Cum se utilizează Airplay și Airplay 2 de la un Apple TV?

(*2*)
Aflați cum puteți a se servi Airplay și Airplay 2 pe Apple TV.

Apple TV și Apple TV 4K sunt inca configurate pentru a acționa ca receptoare AirPlay pentru audio și terminal, dar pot fi folosite și ca emițătoare, deși imediat pentru audio. Poate doriți să faceți cest materie dacă nu aveți o bară de detunare sau un palnie AV, dar aveți difuzoare compatibile AirPlay 2, cum ar fi Apple HomePod.

Pentru a a spune fluxul audio al unui cinematograf sau al unui priveliste pe oricare îl urmăriți:

 • În rodul-pamantului ce urmăriți, glisați în jos pe telecomandă pentru Apple TV.
 • Selectați Audio .
 • Selectați difuzoarele sau televizorul la oricare doriți să trimiteți audio.

Pentru a a spune audio audio a muzicii pe oricare o ascultați:

 • Glisați-vă în jos pe telecomandă pentru Apple TV.
 • selectaţi Audio AirPlay butonul.
 • Selectați difuzoarele sau televizorul la oricare doriți să trimiteți audio.

Sfat : Puteți, de invar, să apăsați și să țineți la distanță Apple TV și să selectați un difuzor.

Ce mai probabil a efectua Airplay?

Cu Apple descuiat la produsele AV dezvoltate de alți producători cu AirPlay 2, această tehnologie devine un mod eficace și accelerat de a gestiona mai multe dispozitive A / V în casă. Vom actualiza transant cest articol de fond pe măsură ce se adaugă noi funcții, iar produsele noi se alătură familiei AirPlay.

Te uiți: Cum se utilizează AirPlay și AirPlay 2 pe orice dispozitiv Apple

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply