Cum se traduc cuvinte din foi folosind Google Translate

Foi de seama, foaia de seama Google

Foi de seama este foaia de seama Google, cu cine putem desfasura tot felul de operațiuni și calcule , inrudit cu popularul Google Excel. Cu Foi de seama putem realiza majoritatea lucrurilor pe cine le putem realiza cu Excel, cum ar fi crearea listelor, crearea de diagrame, realizarea tabelelor pivot, utilizarea formulelor, utilizarea formatării condiționate, dintre multe alte funcții.

Traduceți cuvinte din foi folosind Google Translate

Unul dintre punctele invar ale Foi de seama este conlucrare online, deoarece utilizarea sa este numai online, asadar vom a sluji întotdeauna online cu asta. De aceea a da colaborarea între mai multe persoane din același legitimatie, cine este prezentat ca un componenta explicatie și diferențiat.

Pentru a începe să lucrați cu Foi de seama Google, nu este neaparat să se efectueze nicio stabilire , deoarece este un halat pur online, asadar pentru a-l accesa va fi neaparat oarecum să aveți un spinare Google, pe cine îl putem a zidi netrebuin-cios. Acest obiect ne a da să lucrăm cu toate documentele Google online, ceea ce adaugă progresiv noi funcționalități cine ne permit să lucrăm din ce în ce mai comod și eficace.

Această facultate de conlucrare între diferitele aplicații Google este ceea ce ne va a da să realizăm traduceri în Foi de seama, folosind pentru Traducere , celebrul societate de prefacere automată mare de Google cine ne a da să traducem izvod, timbru, imagini sau videoclipuri în rodul-pamantului efectiv dintr-o limbă în alta, fiind compatibil cu sarpe 100 de limbi diferite.

De aceea, Foi de seama cumva a intrebuinta funcțiile Traducere în traduceți oblu în chilie unei foi de seama , cine cumva fi extrem eficient dacă musai să gestionăm o bază de date în diferite limbi. Prin frecventare, astăzi vom cunoaste cum putem reprezenta cuvinte în Foi de seama, folosind Traducerea Google.

Vezi mai mult:  Ce să faceți când iPhone-ul dvs. nu încarcă bateria

Traduceți cuvinte în Foi de seama Google

Pentru a începe să folosiți Foi de seama Goole va fi neaparat oarecum să aveți un spinare Google , dacă nu aveți vreunul, îl puteți a zidi netrebuin-cios de la aoace . Mai târziu musai să accesăm https://docs.google.com ›spreadsheets . În cazul în cine nu suntem conectați, ne va a reclama să ne conectăm înainte de a începe să-l folosim.

Odată ce ne aflăm în foaia de seama Google, musai să avem un tabla în cine cuvintele unei limbi pe cine dorim să le configurăm într-o altă tabelă se găsesc în același tabla. În iest caz, creăm două coloane, una pentru cuvinte în engleză și altele în cine vor apărea traducerile făcute în spaniolă.

Primul obiect pe cine ar a se cuveni să îl știm este cine sunt codurile din două litere pentru a a se cadea fi traduse în mai multe limbi, cine sunt următoarele

 • En = engleză
 • Es = spaniolă
 • Pt = portugheză
 • Fr = franceză
 • Ge = germană
 • Este = macaronar
 • Ru = rusă
 • Ha = japoneză
 • Zh = chitai
 • Bună = hindi
 • Ar = arabă
 • AUTO = Detectează masinal garlici

Traduceți un cuvânt dintr-o celulă din engleză în spaniolă

Acum, pentru a a se cadea începe traducerea cuvintelor cu Traducere, iest halat este integrat în foaia de seama folosind o formulă: = GOOGLETRANSLATE că musai să scriem în chilie în cine dorim să apară traducerea. Odată epistolie, un valoare absoluta de sugestii va apărea în partea de jos pe cine musai să facem chicoteala.

După ce am făcut chicoteala pe sugestie, se casca un panou de comanda de informații în cine Google va începe să ne ghideze pe parcursul întregului speta. Următorul obiect pe cine musai să-l facem este să deschidem o paranteză și în interiorul ei musai să scriem elementele formulei ([Casetă text de tradus]; „[inițiale Limba 1]”; „[inițiale Limba 2]”) . De oglinda, în cazul nostru ar fi = GOOGLETRANSLATE (C6; „en”; „es”) .

Vezi mai mult:  Superfetch și Prefetch în Windows: Cum să-ți îmbunătățești performanța

Faceți chicoteala pe 2Enter „și foaia de seama se va conecta la Traducere și ne va arăta fulgerator traducerea cuvântului pe cine l-am epistolie. În iest fel, ceea ce vă spunem este să traduceți conținutul casetei C6 în engleză în sicrias E6 în spaniolă După cum putem cunoaste, cuvântul acasă a fost tradus din engleză în sicrias C6 în spaniolă, acasă, în sicrias E6.

Traduceți o coloană cu mai multe cuvinte din engleză în spaniolă

Acum, că știm să traducem un cuvânt, ne putem incanta cu emite pentru a îndeplini mai multe funcții, cum ar fi traducerea unei coloane cu mai multe cuvinte . De oglinda, vrem să traducem cuvintele pisică, câine, blond, barbar și alb cine corespund căsuțelor C7, C8, C9, C10 și C11 în spaniolă. În loc să trebuiască să copiați emite una câte una în fiece casetă, musai oarecum să copiați și să lipiți sicrias pe cine am tradus-o inca și selectați restul de aglutinat. În iest fel, selectăm sicrias în cine am făcut traducerea (E6) și facem chicoteala pe „Ctrl + r” (transcriere). Acum, cu mouse-ul, selectăm întreaga coloană pe cine dorim să o traducem, până la E11 și facem chicoteala pe 2Ctrl + v „pentru a atasa.

În iest fel, ceea ce va realiza Foi de seama Google este luați emite principală ca referință, dar nu îl va a reproduce așa cum a fost, ci îl va a transplanta la fiece dintre celulele corespunzătoare pentru a desfasura traducerea necesară. Astfel putem a cerca cum în celulele de la E7 la E11 s-a efectuat bine traducerea.

Traduceți vreunul sau mai multe cuvinte dintr-o celulă din spaniolă în engleză

Acum, că am învățat cum să traducem din engleză în spaniolă, vom desfasura aceeași operație, dar în direcția opusă, din spaniolă în engleză. Procedura va fi aceeași, oarecum noi va a se cuveni să o facem modificați oarecum locația cuvintelor explicatie . În iest fel, în iest caz ne întoarcem la columna E6 și scriem emite = GOOGLETRANSLATE (C6; „este”; „en”) și apăsăm „Enter”.

După cum putem cunoaste, ceea ce am făcut este să inversăm ordinea codurilor lingvistice, pentru a obține traducerea corectă. Acum putem reprezenta o coloană completă, făcând același speta dinainte de copiat și prindere. Rețineți că nu este compatibil conj cu limbile engleză și spaniolă, ci că putem folosiți traducerea între diferite limbi cu comenzile lor respective pe cine le-am pus dinainte.

Vezi mai mult:  Cum să ștergeți un cont WhatsApp: manual Pas cu pas

Te uiți: Cum se traduc cuvinte din foi folosind Google Translate

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply