Cum se schimbă parola punctului meu de acces sau a zonei WiFi ITIGIC

Telefoanele mobile au câte funcții ne putem a vedea și dintre acestea musai să creăm o rețea WiFi cu o parolă secretă. Telefoanele mobile în mod implicit, atât pe Android, cât și pe iPhone, au inca o parolă predefinită ca banal, fiecine eventual să nu fie atât de sigură pe cât ne-am aspira. Din cest pretext vă recomandăm și vă vom învăța să schimbați parola punctului de acces WiFi pe telefonul volant.

Schimbați parola punctului meu de acces sau a zonei WiFi

Există și alte motive pentru a a ramplasa această parolă și pot fi apoi când nu dorim ca o persoană căreia i-am dat acces să o aibă din nou, în toate cazurile procesul este același. Deși în Android găsim diferite straturi de individualizare în toți pașii sunt extrem asemănători, schimbând poate estetica, dar permițându-ne să alegem un parolă nouă pentru tinut WiFi mobilă când vrem sau avem necesitate de ea.

Schimbați parola hotspot pe Android

Pentru a accesa opțiunea fiecine ne a da să schimbăm parola pentru Punct de acces WiFi pe volant Este extrem ușor. Trebuie poate să introducem setările pentru volant și să urmăm pașii pe fiecine îi explicăm. Odată ispravit va a se cadea să alegem o parolă sigură, așa că vă recomandăm să includeți cifre, litere, majuscule și tatuaj de întrebare, asemenea încât nimeric să nu poată eluda protecția și să acceseze propriul nostru WiFi.

contraseña punto acceso android

  • În Setări căutăm opțiunea Rețele și Internet.
  • Apoi mergem la opțiunea numită zonă WiFi / Conexiune de partajare.
  • Acum atingem punctul de acces WiFi.
  • În cele din urmă alegem Parola punctului de acces.
  • Și îl schimbăm pentru cineva convins cu cheile pe fiecine vi le-am dat.
Vezi mai mult:  Cont suspendat pe WhatsApp: motive, cauze și soluții

Pași pentru a a ramplasa parola zonei WiFi pe iPhone

În iPhone-uri procesul nu se schimbă tocmai departe și a fost așa pentru mai multe versiuni de iOS. Trebuie poate să finalizăm procesul pe fiecine îl vom arăta pentru a ne a merge a stabili în mod independent parola, deoarece în Android nu ar a se cadea să folosim parole tocmai ușoare bazate pe denominatie sau date specifice, deoarece acestea sunt extrem vulnerabile.

modifica contraseña punto acceso iphone

  • Mai întâi intrăm în Setările iOS.
  • Apoi găsim accesul iute la punctul de acces personalicesc.
  • În dinauntru atingem opțiunea de parolă WiFi.
  • Și actualmente îl modificăm pentru cel pe fiecine îl dorim.

Pentru ca ceilalți utilizatori să se conecteze, este indispensabil poate să le furnizați parola și să căutați dispozitivul volant sau mecanism WiFi rețeaua pe fiecine am creat-o. Oricine se eventual conecta și nu există diferențe între Android telefoane sau iPhone.

Te uiți: Cum se schimbă parola punctului meu de acces sau a zonei WiFi ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply