Cum se scanează documente cu camera de pe telefoanele Samsung

Cu telefoanele noastre putem executa atât de multe lucruri încât alte dispozitive au încetat să mai aibă semnificatie și cinevasilea dintre cei afectați de această dată sunt scanerele. Mai multe mărci au început să implementeze o opțiune fiecare vă prilejui scanează documente cu telefonul volant iar Samsung este cinevasilea dintre ei. Rezultatele sunt mai vartos decât bune și ne pot a prinde, dar mai presus de toate ne scot din grabă.

Nu mai musai să mergem într-un osebit loc pentru a scana un hartie și a-l porni, avem treaba poate de camera mobilă. Din cinevasilea UI 2.0 în urmare, putem găsi orice volant Samsung cu această opțiune rapidă și ușoară scanează fotografii sau alte fișiere în câteva secunde datorită ajutorului camerei și inteligenței artificiale.

Scaner pas cu pas pentru documente mobile Samsung

Pentru a începe procesul, tot ce musai să facem este să verificăm mai întâi dacă telefonul nostru volant are toate aplicațiile actualizate, ceea ce putem executa din Setări> Actualizare oranduire. Odată ce avem cea mai recentă tra-ducere, musai poate să intrăm în aplicația camerei și să plasăm telefonul volant îndreptat despre hârtie în cel mai bun mod potential.

escanear documente Samsung Galaxy

În câteva secunde va recunoaște documentul și printr-o casetă de demarcatie galbenă va încerca să recunoască regiune. În cazul în fiecare avem probleme pentru ca iest lucrare să funcționeze, musai să ținem socoteala de câteva sfaturi:

  • Trebuie să existe o iluminare bună.
  • Putem a dinamiza blițul dacă avem treaba de el.
  • Fundalul musai să contrasteze cu documentul pentru a nu greși.
  • Dacă este potential, documentul nu ar a fi să aibă curbe sau pliuri fiecare să îngreuneze rezultatul.
Vezi mai mult:  Edge Canary vă permite să ascundeți bara de titlu atunci când utilizați file verticale

Odată ce sicrias de demarcatie recunoaște documentul sau fișierul fără probleme, vom impresiona butonul sarg deoarece crea „Scanare”. Dispozitivul nostru volant Samsung procesează imaginea și va încerca să o optimizeze asadar încât să poată fi citite lamurit și codurile și textele scrise în fișier.

escanear documente samsung galaxy

Înainte de a a fini procesul, ne va a prezenta opțiunea reglați fizic documentul scanat , asadar încât dacă a apărut o problemă sau o putem îmbunătăți, o putem executa singuri. Când atingeți Salvare, imaginea este procesată total și va apărea în galeria noastră. Din galeria Samsung vom a se cadea, de invar, să retușăm rezultatul pentru a crește contrastul în cazul în fiecare avem treaba să ascundem informații confidențiale cu ajutorul instrumentelor.

Te uiți: Cum se scanează documente cu camera de pe telefoanele Samsung

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply