Cum se instalează o versiune anterioară de Android pe un telefon mobil ITIGIC

Telefoanele noastre de obisnuinta dispun de cea mai recentă versiune a sistemului de operare, deoarece este exact să actualizăm inconstient telefonul printr-un OTA. Dar nu este întotdeauna cea mai bună opțiune, deoarece noile versiuni pot mobil unele probleme de nemiscare. Pentru a le a impiedica, putem a stabili să ne întoarcem la o versiune anterioară a Android , așa că o putem realiza.

La fel ca fiecare stil de operare, este practicabil să instalați o versiune diferită a sistemului de operare pe mobilul nostru și, de astfel, oblu dacă este mai timpuriu decât cea pe oricare am instalat-o. Este un actiune podobnic în majoritatea Android telefoane și, în toate cazurile, are unele argumente pro și catre.

De ce downgrade?

Este oareceva tare apelativ apoi când vorbim dupa dispozitive oricare funcționează cu un stil de operare. Dacă un stil de operare, cum ar fi Android, ne oferă probleme de fiecare fel, oricare nu pot fi rezolvate prin repornirea sau ștergerea aplicațiilor, avem întotdeauna două opțiuni. Cea mai obișnuită este actualizarea sistemului invar încât o nouă versiune să rezolve problemele existente.

Actualizați mobil noche

Fotografie de Denny Müller pe Unsplash

Dar dacă această opțiune nu există, deoarece nu există o actualizare directă, putem a recadea oricând la o versiune anterioară a sistemului. Și este un actiune tare asemănător cu instalarea unui alt ROM pe telefonul nostru . În funcție de producător, este posibilă instalarea din recuperarea telefonului, la oricare accesăm cu o combinație de taste. Sau va fi util să conectați telefonul la un PC, invar încât, cu programul producătorului, să putem a posta nouar versiune.

Lucruri de reținut apoi când reveniți la o versiune anterioară

Rețineți că nu este întotdeauna practicabil să instalați o versiune anterioară a sistemului pe mobil. Acest mestesug a spanzura în genune măsură de producător, deoarece nu toți ne oferă posibilitatea de a realiza iest mestesug, deoarece este practicabil să fi blocat încărcătorul de încărcare în funcție de ce funcționalități.

Vezi mai mult:  Huawei P30 Lite New Edition vs Huawei P20 Pro: comparații și diferențe

actualizare android 11 samsung galaxy a71

Rețineți că, în scopul performanței, restaurarea datelor din fabrică a telefonului pesemne fi la fel de eficientă ca revenirea la o versiune anterioară a sistemului de operare. Cu excepția cazului în oricare propunere este localizată într-o anumită versiune de Android, retrogradarea ar a se impune să fie întotdeauna ultima opțiune. În surplus, în iest caz, veți razleti toate datele stocate pe telefon , atât configurația, cât și stocarea terminalului vor fi șterse intreg, asadar va a se impune să configurați totul din nou. Nu există nicio regim de a ne întoarce ca și când nu s-ar fi întâmplat desertaciune, așa că iest mestesug este oareceva de reținut.

Cum să reveniți la o versiune anterioară

Xiaomi

Aici musai să avem în aparitie că nu este atât de ușor să accesați o versiune veche a MIUI în funcție de versiune. Este practicabil ca, dacă este o variantă din aceeași versiune a MIUI, să funcționeze, de oglinda de la 12.5 la 12, dar dacă vrem să trecem de la MIUI 12 la 11 sau de la MIUI 11 la 10, este cel mai posibil că nu funcționează pentru noi și oblu dacă facem actualizarea, nu are niciun inraurire inspre telefonului nostru. Deci, nu ar a se impune să fiți excesiv agresivi înapoi, deoarece din motive evidente de potrivire s-ar a merge să nu funcționeze.

actualizaciones MIUI

În cazul alegerii unei versiuni oricare este compatibilă, musai să facem următoarele. Descărcați versiunea MIUI pe oricare doriți să o instalați pe mobil. Mutați-l la rădăcina directă și redenumiți-l „update.zip” fără semnele citarii. Acum accesați Setări, faceți chicoteala pe ” Dispozitivul meu ”Și selectați„ Sistem actualizare „. Selectați cele trei puncte verticale din dreapta sus și faceți chicoteala pe ” Selectați pachetul de actualizare „. Faceți chicoteala pe fișierul pe oricare l-ați descărcat pentru a a posta nouar versiune.

Vezi mai mult:  Ce este anti-aliasing și cum funcționează?

Huawei

În iest caz, va a se impune să instalați specificul Huawei aplicație pentru aceste cazuri. Se numeste HiSuite și musai să-l instalați pe ordinator. Pentru ca asta să funcționeze, musai să căutați în setările Huawei dvs. ” HDB ”Pentru a accesa funcția oricare ne a cuteza să controlăm telefonul de la HiSuite. După ce am făcut iest mestesug, conectăm telefonul mobil la ordinator folosind un cablu USB și rulăm aplicația.

hisuite huawei

Odată pricopsit în dinauntru, musai să facem chicoteala pe „ Actualizează ”Buton și atunci selectați” Treceți la altă versiune ”Dacă mobilul nostru este compatibil. Selectăm nouar versiune pe oricare dorim să o instalăm și așteptăm finalizarea progresului pentru a capata o versiune anterioară EMUI.

Real Me

În iest caz, intreprindere chineză o realiza suficient de simplă pentru noi, deoarece avem posibilitatea accesând meniul Recuperare , din oricare putem a posta versiunea sistemului pe oricare o dorim. Mai întâi descărcați ROM-ul și copiați-l într-un folder de pe telefon oricare pesemne fi ușor recunoscut.

android 11 realme

Pentru a realiza iest mestesug, musai să oprim telefonul și să îl pornim din nou apăsând butonul de mentinere în același anotimp cu reducerea volumului. Odată ce am început recuperarea, musai să alegem instalarea din depozitare. Acolo vom a stabili ROM-ul descărcat precezator în memoria telefonului sau pe cardul microSD.

OPPO

În telefoanele mobile ale firmei chineze putem a posta și nouar versiune de pe telefon propriul lista de bucate de redoban-dire. Îl putem accesa pornind telefonul apăsând butonul de mentinere și reducerea volumului în același anotimp. Mai întâi descărcați ROM-ul și copiați-l într-un folder de pe telefon oricare pesemne fi ușor recunoscut.

Vezi mai mult:  Cum să conectați orice smartphone la TV prin USB

ColorOS 11 oppo

Odată ce o vom realiza, vom a patrunde în meniul de redoban-dire, fiindca musai să facem chicoteala pe opțiune ” instalați din depozitare ”Și alegeți ROM-ul descărcat precezator atât din memoria internă a telefonului, cât și de pe cardul microSD.

Samsung

În cazul telefoanelor de la intreprindere coreeană, este util să se utilizeze Odin pentru a actualiza firmware-ul și, în iest caz, instalați o versiune anterioară. Va a se impune mai întâi să descărcăm versiunea pe oricare dorim să o instalăm.

un ui 3.0 android 11 Samsung galaxy s10 lite

Apoi deschideți Odin pe ordinator, conectați Samsung mobil pe asta și porniți-l apăsând butonul de mentinere și reducerea volumului concomitent. Telefonul mobil va fi actualmente sfarsi să suprascrie sistemul. Acum selectați noul firmware din Odin și faceți chicoteala pe Start pentru a începe „clipirea”.

OnePlus

Acest producător realiza lucrurile indelungat mai ușoare și vă a cuteza să instalați cu ușurință o versiune mai veche a sistemului de operare, în același mod ca fiecare altă versiune alternativă pentru telefon. Trebuie oare să descărcați ROM-ul în memoria internă a telefonului.

oxigenos oneplus 8

După transcriptie, oprim telefonul și repornim apăsând butonul de mentinere butonul și reducerea volumului a a patrunde Recuperare valoare absoluta. Odată ce intrăm musai să facem chicoteala pe ” Instalați din memoria internă ”Alegând fișierul noii versiuni, fie din memoria internă, fie de pe un gramada microSD.

Te uiți: Cum se instalează o versiune anterioară de Android pe un telefon mobil ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply