Cum se instalează hărți Minecraft

Minecraft este un adevărat paradis pentru mințile creative. Și este faptul că popularul joc terminal Mojang este greu mai greu decât o experiență de aventură, supraviețuire și construcție, posibil fi respectat și un loc de joacă în fiecare să ne creăm propria sistem solar. Din aiest argument, odată ce jocul terminal s-a ispravit, jucătorii își dedică timpul neintemnitat creării hărților pentru Minecraft.

Dacă sunteți un afectuos de aventuri, cu siguranță, în mai multe ocazii, ați anterior prin comunitatea Minecraft în căutarea unei hărți bune. De atare, este pesemne ca după cinci minute să ajungeți copleșit de mii de hărți pe fiecare le-ați a se cadea descărca. Nu există nicio metodă pentru a ști fiecare dintre ele merită?

Hărți Minecraft
Hărți Minecraft

Cum la instalați hărți Minecraft

Înainte de a începe cu selecția noastră, considerăm că este nimerit să facem o mică recensamant dupa valoare absoluta de asezare a unei hărți pentru Minecraft. În intaiul rând va fi vizibil trebuincios au tins jocul. Dacă nu îl aveți, nu vă faceți cumineca, îl puteți descărca comod și convins sub aceste linii. Cu Minecraft descărcat și tins, musai poate să faceți aiest treaba descărcați batalie la dvs. mecanism. În funcție de sistemul de operare pe fiecare îl utilizați, procesul de asezare se va deghiza puțin. Nu vă faceți cumineca în privința acesta, vă vom învăța cum să instalați hărțile pe orisicare dintre ele.

Dacă sunteți utilizatori Windows

Utilizatorii Minecraft cu o varianta de Minecraft anterioară ferestre din 10 va a cauta să urmeze acești pași pentru a a posta hărțile. În intaiul rând, asigurați-vă că ați tins un orar de decompresiune a fișierelor în dimensiune .ZIP, .RAR sau 7z. Dacă nu aveți, vă recomandăm să vă descărcați WinRAR.

Vezi mai mult:  Cele mai bune jocuri gratuite de construcție pentru Android 2019-2020

Acum va fi trebuincios să dezarhivați fișierele de hartă din folderul de jocuri salvate Minecraft. Dacă nu știți locația acestui folder, accesați Minecraft și selectați „Opțiuni de emitere” opțiune. După ce faceți chicoteala pe “Adăuga nou”, veți găsi această opțiune distinct lângă simbolul „+”.

Pentru a ajunge pur și sadea localizați “Folderul de jocuri” și faceți chicoteala pe săgeata solid de lângă pictograma folderului pentru a gasi incotro sunt salvate jocurile dvs. După ce cunoașteți locația, copiați toate fișierele de pe hartă.

În mod zdravan, locația jocurilor salvate este următoarea „C: Utilizatori numele dvs. de utilizator AppData Roaming .Minecraft salvează” Cu toate acestea, este întotdeauna nimerit să urmați pașii de mai sus pentru a fi convins.

Dacă utilizați Ferestre 10, este potential ca versiunea instalată a programului să fie Bedlam (bazată pe Pocket Edition), asadar încât instalarea acestuia va fi greu mai ușoară.

Pur şi sadea faceți indoit chicoteala pe fișierul .mcworld și se va a posta reflex. Dacă aiest treaba nu funcționează, utilizați procesul de reproducere a acestuia în folderul de jocuri salvate.

Dacă sunteți utilizatori Android

Dacă sunteți un Android utilizator, va a cauta mai întâi să aveți un browser de fișiere tins pe telefon. Vă recomandăm în sui-generis fișierul Manager de fișiere ASTRO; este gratuit.

După ce ați descărcat batalie, deschideți ASTRO File Manager și localizați batalie comprimată în “Descarca” secţiune.

Faceți chicoteala pe fișierul pentru a fi dezarhivat, copiați-l și mutați-l în „Jocuri> com.mojang> minecraftWorlds” acta.

După aceea, batalie va fi disponibilă în joc. Dacă vi se pare mai ușor, puteți a scrie hărțile după conectarea telefonului cauza la ordinator și fă-o din confortul unui ordinator.

Vezi mai mult:  Putere Motorola Moto G8 vs Moto G8 Plus: Comparația

Te uiți: Cum se instalează hărți Minecraft

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply