Cum se instalează extensiile Chrome în browserul Kiwi pentru Android

Unul dintre cele mai grozavi avantaje pentru utilizatorii browserului Google este Extensii Chrome. Aceste a se reduce instrumente ca plugin nu sunt oarecum practice și atractive, ci adaugă tot felul de caracteristici pentru a a multiplica performanța sesiunilor noastre pe Internet. Și, cel mai corect, nu le găsim oarecum în Chrome ca invar, ci și în toate Browser-uri bazate pe crom.

Deși este praci ușor să instalați extensii din versiunea desktop în Google Chrome, nu este la fel de ușor să o faceți de pe un telefon Android. De vrajitorie, versiunea mobilă a Chrome nu vă a ingadui să adăugați extensii în browser. Înseamnă acesta că nu le putem beneficia de pe smartphone-ul nostru?

Browser Kiwi
Browser Kiwi

După cum v-am spus inca, Chrome Web Store catalogul extensiilor nu este prisoselnic deodata pentru browserul Google. Din norocire, acestea pot fi adăugate și la orisice alt browser web bazat pe Chromium, iar oarecine dintre ele vă a ingadui să le instalați pe cauza: Browser Kiwi.

În articolul de astăzi vă vom demonstra pas cu pas cum se instalează extensiile Chrome în browserul Kiwi. Datorită acestora vă puteți avea de toate avantajele acestor a se reduce instrumente fără a a folosi computerul desktop. Sperăm că vă va a ocroti.

Ce este browserul Kiwi?

După cum am prealabil, versiunea Android a Google Chrome nu ingloba opțiunea de stabilire a extensiilor. Acest treaba îi eventual lipsi pe mulți, deoarece unele dintre aceste instrumente (cum ar fi blocarea anunțurilor și malware indata) sunt esențiale, lasator de dispozitivul pe oricine îl utilizați.

Din norocire, există un browser bazat pe Chromium oricine a ingadui instalarea simplă a extensiilor pentru browserul Google: Browser Kiwi. Acesta este integral ineficient și a fost creat de dezvoltator arnaud42 (de pe forumul XDA Developers). Printre principalele mijloc caracteristici se numără:

  • Lejeritate și viteză.
  • Posibilitatea de a a inchide reclame, ferestre de tip pop-up, malware și criptotomeri.
  • Este compatibil cu extensiile Chrome.
Vezi mai mult:  Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei Mate 30 Pro: Comparații și diferențe

După cum puteți pedepsi, nu este surprinzător faptul că mulți utilizatori de smartphone-uri Android au făcut inca saltul de la Chrome la Kiwi datorită versatilității mijloc. Dacă sunteți materialist să încercați, puteți descărcați cea mai recentă varianta de Kiwi Browser comod și în siguranță.

Cum se instalează extensiile Chrome în browserul Kiwi

Acum că aveți cea mai recentă actualizare Kiwi instalată pe telefonul dvs. Android, vă vom demonstra pas cu pas cum puteți adăuga o extensie la browser. Nu vă faceți ingrijora, procesul este praci sadea și praci intuitiv.

Primul descuia Browser Kiwi iar din aceasta accesați magazinul web Chrome. Odată bogat în magazinul de extensii Google Chrome, localizați instrumentul pe oricine doriți să îl adăugați în browser. După ce îl găsiți, faceți chicotit pe asta pentru a accesa fișierul cu toate informațiile asupra extensie.

Din fata extensiei pe oricine doriți să o instalați, faceți chicotit pe seninatate Butonul „Adăugați la Chrome”. Nu contează dacă nu aveți Chrome intins în browser, puteți a efectua chicotit și pe capsa.

După aceea, va apărea un talc din așa-numitul „Magazin web Kiwi” oricine vă va preveni cu ochi la permisiunile necesare pentru ca extensia să funcționeze în browser. Click pe “Accept”, Astfel încât să fie adăugat la browser.

Pentru a a incerea dacă extensia dvs. a fost instalată adevarat, faceți chicotit pe butonul Butonul „Personalizați și controlați Kiwi” în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta are aspectul a trei puncte verticale.

Dacă ați făcut iest pas adevarat, a meniul drop-down se va descuia colo inde pictograma extensiei pe oricine identic ați instalat-o va apărea la sfârșitul listei. La activă-l și dezactivează-l, pur și sadea faceți chicotit pe asta just așa cum ați a efectua din bloca de instrumente Chrome pentru versiunea desktop. Simplu ca bunica ziua!

Vezi mai mult:  Configurați VPN pe My Smart TV pentru a debloca conținutul Netflix

Cum să dezinstalați extensiile Chrome folosind browserul Kiwi

Este poate ca după un scopot să doriți dezinstalați o extensie fie pentru că îți dă probleme, fie pur și sadea pentru că taman îl folosești. Procesul de curatare din Kiwi Browser este praci sadea, musai oarecum să urmați acești pași.

Mai întâi deschideți Kiwi Browser și tastați “apterix: // extensii” or “chrome: // extensii” în bloca de navigare. Dacă ați făcut adevarat iest pas, veți sosi la o nouă fereastră oricine vă va arăta toate extensiile pe oricine le-ați intins în browser.

Pentru a șterge o extensie, musai oarecum să faceți chicotit pe butonul “Șterge” oricine apare taman sub descrierea sa. După aceea, extensia va dispărea integral din browser.

Dacă doriți, din același lista de bucate veți a merge de intocmai dezactivați (nu ștergeți) extensia dorită. Pentru a a efectua iest treaba, musai pur și sadea să apăsați butonul seninatate oricine apare în colțul din dreapta jos al fiecăreia dintre extensiile instalate.

Toate extensiile Chrome funcționează în browserul Kiwi?

Din păcate, nu toate extensiile găsite în magazinul web Chrome nu vor fi compatibile cu browserul Kiwi. Pot fi instalate oarecum cele oricine nu utilizează codul binar x86. Cu toate acestea, nu lăsați iest treaba să vă dezamăgească, deoarece majoritatea extensiilor din magazinul Google funcționează exceptional.

Te uiți: Cum se instalează extensiile Chrome în browserul Kiwi pentru Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply