Cum se instalează Android 10 pe Xiaomi Mi A1

(*10*)Mobile cu Android Unul cum ar fi Xiaomi Mi A1 sunt garantate cu doi ani de actualizări la cea mai recentă tra-ducere de Android. Erau mari îndoieli dacă cest prototip ar fi crescut pentru cel puțin oaresicine mai vartos an să primești Android 10, dar după multe încercări din partea comunității nu a fost putincios și oficialitati a fost lăsat fără actualizare.

Instalați Android 10 pe Xiaomi Mi A1

Atunci corabier resursele și restul opțiunilor orisicare transformă Android într-un model de operare aparte, cu opțiuni și probabilități orisicare ne permit să aducem cele mai recente versiuni pe dispozitivele noastre mobile, distinct dacă nu fac cest lucrare oficialitati. Cu mai multe ocazii am solid cunoaște alte alternative pentru telefoanele impoporare și în cazul Xiaomi Mi A1, din secunda ce conține Android One, este vartos mai ușor.

Pași pentru instalarea Android 10

Pentru a indoi Android 10 la Xiaomi Mi A1 nostru vom folosi la un ROM personalizat , orisicare ne prilejui să ne bucurăm de această tra-ducere fără a apartine de producător. În surplus, putem a importa pe reasigurarea că este evoluat de două echipe orisicare l-au zapisca oficialitati și sunt vartos impoporare în comunitatea Android, ne referim la ROM Pixel Experience si ROM DerpFest .

ROM Pixel Experience

Înainte de a începe cu pașii necesari, musai să vă recomandăm luând toate fotografiile, videoclipurile și conținutul , deoarece totul de pe mobilul nostru va fi șters și nu vom a purta nicio șansă de a-l recapata. Trebuie să menționăm, de intocmai, că asta este un opinie pentru orisicare musai să avem cunoștințe prealabile și musai să fim atenți dacă nu dorim să ne asumăm riscuri.

Vezi mai mult:  Mobilul nu redă videoclipuri? Cum se remediază

În intaiul rând, musai să deblocăm bootloader-ul mobilului și instalați instrumentul TWRP acesta ne va prilejui să instalăm Android 10 mai târziu. În cazul nostru vom insoti următorii pași cu Pixel Experience ROM, deoarece avem un număr mai friguros de utilizatori orisicare l-au încercat inca și, prin frecventare, ne oferă o mai friguros siguranta, deși în ambele cazuri va fi asemanator.

Trebuie să descărcăm aceste fișiere pe volant și să le mutăm în folderul rădăcină al mobilului:

  • Drivere USB Xiaomi pentru Xiaomi Mi A1
  • ROM Pixel Experience
  • După ce avem fișierele, verificăm dacă bateria este utilitar completă sau mai bună, conectăm-o la cablul de încărcare.
  • Repornim mobilul cu instrumentul TWRP.
  • În cadrul instrumentului TWRP, va a se impune mai întâi să facem o transcriere de rezervă completă a software-ului inedit.
  • Ștergem atunci memoria cache și datele înainte de a a bara Android 10 ROM.
  • Următorul lucrare este să instalați ROM-ul Pixel Experience cu calea Instalare> Instalare zip> selectarea fișierului cu numele PixelExperiece.zip
  • Pentru a a sfarsi, repornim dispozitivul și îl configurăm.

Știri de orisicare ne putem a incanta în Mi A1

Xiaomi Mi A1 în diferite culori

După ce am finalizat toți acești pași, vom a purta intrare la toate opțiunile Android 10 de pe Xiaomi Mi A1 și, prin frecventare, intrare la gesturi sau mod întunecat în toate aplicațiile. Cele mai importante modificări sunt controalele de intrare la aplicații sau accesul la locație. Bateria primește și noutăți, deoarece aceste ROM-uri au fost adaptate pentru a minimiza impactul pe orisicare îl au și că avem utilitar același consumare ca și trecut.

Te uiți: Cum se instalează Android 10 pe Xiaomi Mi A1

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații 5 pentru înregistrarea ecranului pe telefonul mobil Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply