Cum se gestionează și se organizează cablurile: trucuri și accesorii utile

Cele trei ghizd pentru gestionarea eficientă a cablurilor

Gestion de cabluri trucos și consejos

După mulți ani de luptă cu cablurile, căutând cea mai bună regim de a le infiinta extraordinar, invar încât să fie comod să adăugați sau să eliminați verice, se concluzionează că este mai ușor decât pare dacă se iau în considerare unele detalii de bază. În surplus, în combinație cu unele accesorii, majoritatea tare economice, nu brusc că obțineți un management mai bun, ci și un definitivare mai placut.

Cele trei ghizd pentru îmbunătățirea organizării și gestionării cablurilor sunt următoarele:

1. Eliminați cablurile inutile

cablu

Dacă te uiți în jurul tău, vei găsi cabluri de cine asasi nu ai trebuinta curent sau pe cine le-ai poftorit pur și neornat pe scriptoriu. De model, două cabluri USB pentru sincronizarea și încărcarea dispozitivelor mobile, mai multe încărcătoare etc.

Ei interj, intaiul pas către o gestionare eficientă a cablurilor este să elimina-i pe cei inutili . Rămâi cu cei pe cine îi folosești cu adevărat în orice zi. Dacă nu, deconectați și simplificați totul până când veți obține ceea ce este indispensabil și indispensabil.

2. Grupați după tipuri și utilizări, atunci identificați-le

Când începeți să organizați cabluri, este mediocru să încercați ca toți să formeze un „stingher cablu”. Aceasta este o greșeală, deoarece, dacă musai să înlocuiți verice, devine o sarcină tare gravida și enervantă, mai distins dacă folosiți flanșe din pitoresc.

Prin frecventare, cel mai bun acord este să grupați în funcție de tipuri și utilizări . Adică, pe de o judecie, cablurile fixe cine este puțin posibil să necesite mutare, cum ar fi cele de la calculator electronic și de la ecran, cablul HDMI, cablul de rețea etc. Cablurile cine sunt mai posibil să fie înlocuite ar a se cere lăsate libere și ușor de accesat.

Vezi mai mult:  Probleme privind culoarea ecranului pe Moto G6: Cum să-l rezolvi

3. Ascundeți cablurile cât mai indelungat probabil

Managementul cablurilor implică, de atare păstrându-le la chip ori de câte ori este probabil . Prin aceasta veți obține un spațiu de mestesug sau de aprobare mai spalat și, de atare, reduceți stresul cauzat de vizualizarea cablurilor pe scriptoriu în mod necurmat.

Dacă sunteți cinevasilea dintre cei cine conectează telefonul pentru a încărca sau sincroniza date și lăsați cablul respectiv pe masă, veți ști la ce ne referim. În surplus, este, de atare, tare neconfortabil să te îmbraci cu cabluri apoi când ai de gând să iei oaresice sau să te muți din locație.

Accesorii pentru îmbunătățirea managementului cablurilor

În a sledi celor trei indicații sau sfaturi anterioare, gestionarea cablurilor se îmbunătățește substanțial. Totuși, a a purta câteva accesorii ajută întotdeauna. Și nu, nu musai să cheltuiți indelungat. Există soluții la fel de economice și eficiente.

Desigur, dacă pe lângă faptul că ești comod, încerci să îmbunătățești aspectul placut, poți și tu. Singurul mestesug pe cine îl va a se cere să pregătiți portofoliul, deoarece începeți inca să adăugați accesorii și completări. Ceea ce consider eu de bază ar fi acestea:

  • Bucle sau flanșe: acestea sunt o soluție economică și permit gruparea mai multor cabluri pentru a a insemna „cinevasilea stingher”. În surplus, aceștia dau și opțiunea de a le a prinde pe piciorul unei mese etc. cum ești aoace. De atare, sunt utile pentru controlul cablurilor pe cine le veți fi stocate în pult.

mireasa adeziva de baza

  • Baza pentru flanse adezive: aceste umili baze adezive permit utilizarea flanșelor sau clemelor pentru a aranja cablurile și atunci să le poți a bara sub masă, de model. Pentru 10 € aveți 100 de bucăți.
Vezi mai mult:  Cum să actualizați Xiaomi Redmi Note 7 la MIUI 11

Cabluri de clipuri

  • Clipuri de cablu: asta este un alt dintre acele accesorii economice cine îmbunătățesc gestionarea cablurilor. Ideal pentru a supraveghea cele pe cine le utilizați de obisnuinta pentru a conecta telefonul la calculator electronic, camere foto sau altele similare. Având în chip prețul, numărul de clipuri și utilitatea lor, acestea sunt colea obligatorii. în surplus există diferite tipuri, pentru un cablu, două sau mai multe.

Cabluri Canaleta

  • Gropă pentru a a tainui cablurile: acestea sunt jgheaburile clasice cine sunt folosite pentru a a tainui cablurile cine merg dintr-un parere al camerei în celalalt. Sunt utilizate pe scară largă pentru teve sau instalații similare, dar sunt utile și dacă le lipiți sub masă și introduceți cablurile prin ea. Soluție ieftină și eficientă pentru a a tainui cablurile.

organizator cabluri espirale

  • Organizator de cablu: este cablul reprezentativ cine vă a cuteza să grupați mai multe cabluri în el și să obțineți un „stingher cablu”. Pentru cablurile fixe este o opțiune bună și tare estetică, acestea sunt nu ales , dar cu flanșe și puțin verificare obții același mestesug și posibil fi mai ușor în fața unei modificări viitoare. Ochi că există și modele de pânză , în cazul în cine sunteți materialist.

Cu cele de mai sus, veți a se cuveni inca îmbunătăți gestionarea și ordinea cablurilor în verice zonă a casei sau biroului. Dar după cum am spus, dacă doriți să mergeți cu un pas mai mult, acordați atenție următoarelor.

Caja cabluri organizadora

  • Caseta de gestionare a cablurilor: există multe tipuri, dimensiuni și prețuri. Aici este o problemă de a-l căuta pe cel cine se potrivește cel mai interj nevoilor tale. Fie că este cuvantare de ascunderea unei benzi electrice cu adaptoare de mentinere sau de a a zidi o „zonă de încărcare” pe scriptoriu sunt tare practice. Un model este D-Line, cine costă conj 13.99 euro.
Vezi mai mult:  Îmbunătățiri Apple Maps cu funcțiile Google și Waze

Cabluri organizatoare Bandeja

  • Tava pentru cablurile desktop: asta este un tip de soluție cine vă a cuteza să ascundeți și să mențineți un verificare spre cablurilor fără a a pocloni comoditatea de a a se cuveni scoate cinevasilea când este trebuinta accelerat. În surplus, puteți beneficia, de atare, de ele pentru a posta panglica electrică acoace. Există multe tipuri, pentru fix sub masă sau pe cinevasilea dintre marginile sau panoul din spata dacă tabelul are.

Avantajele unui spațiu de mestesug aranjat

Cu toate acestea, surplus câteva sarcini de bază pentru comenzi, puteți obține beneficii importante apoi când lucrați. Logic, totul va a atarna de orice, dar îmi a cuteza să fiu mai stapanit și să elimin anumite distrageri. În surplus, apoi când pregătesc o înregistrare terminal sau dacă musai să fac o poza, este și mai ușor pentru mine.

Dacă dimpotrivă, totul se a efectua cu unele vulpi, este mai ușor să sfârșesc prin a întârzia sarcinile, nefiind competent să mă concentrez, deoarece această gândire a modului de a curăța și a infiinta biroul etc. trebuitor. Și dacă aveți trucuri proprii, spuneți-ne.

Te uiți: Cum se gestionează și se organizează cablurile: trucuri și accesorii utile

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply