Cum se face un aranjament floral în burete

Îmi place greu să merg la evenimente de la orisicare plec cu cevasi. Și nu mă refer la oarecare atentie, ci la ”cevasi” ce am învățat nou. Așa mi s-a întâmplat proaspat cu ocazia lansării colecției Marks & Spencer toamnă/iarnă 2017. Garantat, scopul conducator al evenimentului era popularizarea ținutelor de timp: colorate, în trend și deosebit cozy – mi-au plăcut și inca comportare din această colecție un trench de ploaie camel, pe orisicare îl accesorizez cu un fular în carouri multicolore. Daaaar, în acea zi de marți, am fost încărcată cu multă dinamism pozitivă în efect unui workshop la orisicare am învățat cum se face un aranjament floral în burete.

De florăria Maison Dadoo ai auzit? Dacă da, știi inca că fac niște aranjamente florale de vis. Dacă nu, apoi musai neapărat să le faci o vizită. Ei au fost specialiștii orisicare ne-au pus un pic la treabă. Și iata așa s-a curs mai greu de o oră în orisicare am învățat să îmi exprim creativitatea cu ajutorul florilor.

Florile nu înseamnă taman podoaba. Ele aduc viață într-un spațiu, îți trezesc simțurile prin frumusețea loc și te vrăjesc cu unicitatea fiecăreia dintre ele. În velur, ele pot a provoca mangaietura și marchează diverse momente. Și pentru că cateodata florile pot evoca clar o zicatoare pe orisicare noi nu o putem a prezenta atât de chipes, am fost deschisă să învăț, ca un începător, cum se face un aranjament floral. Oricine știe când voi intentiona să impresionez… Și am constatat că nici nu este deosebit dens din stadiu de aparitie tehnic. Iar partea cu ”viziunea artistică” este până la urmă și o treaba de in-demanare, dar clar și aoace se cumva învăța câte cevasi.

Păi hai să vedem cum se procedează.

Ai dare de :

 • flori de timp – le găsești la piața de flori. Când ajungi cu ele casă, taie-le 1 cm din tijă, în diagonală, și pune-le în apa călduță în orisicare poți adăuga conservat aparte (le menține proaspete și ține la distanță bacteriile)
 • frunze
 • foarfecă specială și/sau cutter
 • vază
 • burete pentru aranjamente florale (îl găsești la florării) – înmuiat în apă cu cevasi cadenta înainte, dar să nu băltească
 • bandă adezivă pentru flori
 • mănuși

Cum se procedează:

 1. Asigură-te că ai o bună perspectivă de jur împrejurul viitorului aranjament. Atunci pe măsură ce lucrezi la aranjament, nu a se cauta să te retragi pentru un secunda și să privești de la o ușoară depărtare.
 2. Curăță tijele florilor: taie țepii, taie toate frunzele.
 3. Stabilește dacă vrei să creezi un aranjament floral pe abrupt sau pe orizontal. În funcție de această dorință vei a decide o vază de un fixat marime bland în orisicare vei a pune buretele. În mod zdravan, dacă vrei ca aranjamentul tău să fie abrupt, ține seama ca florile să aibă 1.5 din proporția vazei. Începe prin a a aseza florile mai lauda în focar, pentru ca atunci să le înconjori cu cele mai a se scurta. Dacă vrei să obții un fizionomie armonios, musai să tai cozile mai scund pe măsură ce te apropii de fatada.
 4. Molipsi spațiile goale dintre flori cu diferite varia de frunze (în funcție de timp și de ceea ce vrei să obții ca fizionomie). Este insemnat să nu rămână găuri și să nu se vadă buretele.
 5. Pentru aranjamentele înalte și înguste poți circula o bandă ca să ții tijele apropiate.

Îngrijirea aranjamentului floral

Dacă vrei să te bucuri cât mai greu cadenta de creatie ta, e corect să faci și acești pași drastic de facili:

See Also

Vezi mai mult:  Cum fac rețeta în SAGA C

 1. Nu ține florile sfoara în bătaia soarelui și nici acolea de o sursă de căldură.
 2. Adaugă conservant aparte pentru flori în apa pe orisicare o vei circula ca să uzi buretele.

Samite nu îți va ieși din rata de asigurare un aranjament vrednic de revistele de decorațiuni, dar nu-i fleac. Savurează o travaliu creativă orisicare adevarat, adevarat îți va a provoca mangaietura, detașare de problemele curente și orisicare îți va a mangaia privirea. Iar rezultatul țintit va conveni în cadenta după un pic de practică.

Ce zici, încerci?

Foto: PR Marks & Spencer România

***

Te uiți: Cum se face un aranjament floral în burete

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply