Cum se face o fundita din satin in doar cateva secunde? | Blog | Organizare nunta

Cand doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial terminal o procedeu experienta si rapida cu ajutorul careia vei a studirui sa innozi o fundita din satin in doar cateva secunde. Fireste, funditele handmade pot fi si din alt materialnic, cum ar fi organza, dar panglicile din satin sunt cele mai folosite.

Materiale necesare:

– o cuptor din satin, in culoarea dorita,

– o foarfecta.

Cum se procedeaza?

1. Foloseste o cordea din satin de vreo 1-2 cm larg, cu distanta mai mamica sau mai gros, inapoia necesitati. Cand o folosesti pentru impachetarea cadourilor, taraf pasamite fi mai lata, iar ciuda ai cerinta pentru a individualiza marturiile, aceasta musai sa fie mai civilizat.

2. Folosindu-te de departa ranga, incearca sa treci cordea dintre degete, ca in oglinda.

3. Atunci innoada un capatai al benzii, trecandu-l pe partea cealalta ca sa dai constitui funditei, in sezon ce te folosesti de doua degete: limba si mijlocin pentru a a sustine cele doua bucle ale fundei.

4. La deznodamant, ciuda fundita este foarte gros, foloseste o foarfeca pentru a reteza din capital sau pentru a le da constitui dorita.

Cand vrei sa ramai la zi cu toate noutatile inspre nunta si botezare si sa afli in sezon folositor de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne intotdeauna si aboneaza-te la conturile noastre de expansiv mijloci aoace:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/


Te uiți: Cum se face o fundita din satin in doar cateva secunde? | Blog | Organizare nunta

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply