Cum se extrage un DVD, Blu-ray sau CD audio de pe VLC

Este adevărat că disponibilitatea soluțiilor soft pe cine le putem ajuta asasi numaidecat în medii multimedia sunt multe. Dar majoritatea optează pentru VLC menționat trecut, fie pentru un tip de fo-losinta, fie pentru celalalt. Și musai să avem în aspect că, în cest caz distinctiv, ne referim la un platforma curent și utilizat de majoritatea utilizatorilor. De descantec, așa cum se întâmplă cu Chrome or Cuvânt , îl găsim în majoritatea computerelor instalate.

Rupeți un DVD, Blu-ray sau CD audio din VLC

Există mai multe motive pentru toate acestea, de la disponibilitatea sa largă în sisteme de operare și dispozitive, până la faptul că a da redarea competent a oricărui conținut multimedia. În mod apropiat, deși unii nu știu, jucătorul are alte funcții interesante.

Avantajele utilizării VLC pe ordinator

Așa cum mulți dintre voi știți inca din premiu mână, cesta este un platforma cine a câștigat multă popularitate de-a lungul anilor. Acest unealta se a mari pe o gros sectiune a globului și, în același rastimp, a câștigat încrederea a milioane de utilizatori. Pentru a ne executa o considerent, spuneți că ne referim în cest caz distinctiv la un pilos player multimedia cu impuls pentru colea toate fișierele audio și terminal actuale. În același rastimp, cesta este actualizat, asadar încât această potrivire crește.

La toate cele menționate mai sus putem adăuga faptul că prezintă, de asemanator, o fixitate și siguranta in functionare enorme în funcționarea sa. În cest fel sau va a se impune să suportăm tăieturile în replica sau închiderile neașteptate pe cine le vedem în alte alternative de cest tip. Cu stradanie dezvoltatorilor săi, VLC a reușit să anuleze multe alte propuneri de același tip de-a lungul anilor. De descantec, în cest clipa ar a se cuveni fi respectat liderul sectorului la stadiu total.

Interfaz principal VLC

Și acesta nu este tot ceea ce își datorează popularitatea și că, pe lângă toate acestea, musai să adăugăm cantitatea enormă de posibilități funcționale pe cine ni le oferă. Toate acestea se găsesc distribuite între meniurile sauca și parametrii de configurare . Astfel, a da reproducerea atât a conținutului restaurant, cât și a amagi de streaming sau integrarea subtitrărilor pe lângă aplicarea unei multitudini de efecte. Cu toate acestea, pe această rand, ne vom comasa intre uneia dintre acele caracteristici cine este oaresice mai specifică.

Vezi mai mult:  Cum se schimbă limba Netflix: subtitrări, audio sau limbă

Cum se accesează funcția de tragere DVD în VLC

Mai precis, aoace ne referim la posibilitatea pe cine VLC ne oferă să ne rupem DVD-urile terminal, Blu-ray sau CD-urile muzicale. Acesta este un unealta pe cine îl putem a implini drastic de ușor fără a fi amenintare să folosim alt platforma mai distinctiv pentru cesta. În velur, toate acestea ne vor a ajutora să avem o izvod de rezervă digitală a filmelor noastre pe DVD, Blu-ray sau CD-uri muzicale.

Dar, negresit, pentru a a se cuveni a se folosi de cest unealta pe cine îl comentăm, intaiul unealta va fi să avem programul ca asemenea. Îl putem descărca de la cest link și obțineți cea mai actualizată varianta a programului. Apoi, dacă nu îl avem încă, musai abia să instalați VLC pe computerul nostru și să îl rulați într-un mod convențional.

Descargar vlc

După cum știți, pentru cevasi la fel de neornat ca redarea unui terminal sau o temă muzicală, de model, musai abia să tragem fișierul către interfață. Cu toate acestea, angajament cine ne interesează în cest caz personal se găsește în meniul poreclit Medium, intrucat suntem localizați.

Menú medio VLC

În el observăm o insiruire de opțiuni cine se referă la valoare absoluta în cine putem a casca și a ingriji toate tipurile de fișiere de aoace. Opțiunea cine ne interesează în cest caz catre cine vorbim este Open Disc.

Rupeți un DVD terminal de pe VLC

Cu această mișcare se a casca o nouă fereastră cine ne plasează oblu în foaie cu același nume de botez, Disk. Ei tare, în el găsim o insiruire de opțiuni cine sunt tipurile de conținut pe cine putem executa copii de rezervă sau copiat. Prin frecventare, în cest intai caz cine ne privește, va a se impune să optăm pentru Opțiunea DVD , pe cine o marcăm.

Vezi mai mult:  Probleme cu microfonul telefonului Samsung: Cum să îl remediați

DVD VLC

Aici vom găsi o insiruire de opțiuni configurabile, după ce am selectionat conținutul ca asemenea în Disk Device. Desigur, vă recomandăm să activați scatula Afișați mai multe opțiuni din partea de sus a ferestrei. Acest unealta ne va a da să avem mai departe inspectare intre sarcinii pe cine musai să o îndeplinim din VLC. Prin frecventare, după cum putem obtine oblu, programul ne a da să specificăm dacă dorim sau nu să adăugăm meniurile DVD .

Pe de altă sectiune, musai să luăm în considerare și faptul că putem a preciza atât poziția inițială a copiei digitale, cât și capitolele cu cine să ne ocupăm. La fel se întâmplă și cu piesele audio și canalele de subtitrare pe cine vrem să le integrăm în ripping ca asemenea. Desigur, făcând chicotit pe Afișați mai multe opțiuni, așa cum am menționat trecut, vom a se cuveni a comanda procesul departe mai departe. Astfel, vom poseda ocazia să specificăm până la al doilea, atât ora de început, cât și ora de sfârșit terminal plan.

Lista de disprețuit DVD

Odată ce avem toate acestea în funcție de nevoile noastre, în loc să facem chicotit pe butonul Redare din colțul din dreapta jos, afișăm ; lista de mancare cu săgeata. Prin frecventare, în ea, am optat pentru opțiunea Conversie cine apare pe ecran. Acest unealta duca la un nou configuraţie fereastră. De aoace putem a se structura alți parametri pentru a termina cest judecata. Astfel, vom poseda posibilitatea de a apropria un nume de botez noului fișier pe cine urmează să îl creăm odată cu a scrie digitală a copierii.

DVD final ripeo

Pe de altă sectiune, avem opțiunea de a a se cuveni obtine în rastimp adevar reproducerea conținutului în timpul copierii sau de a a lucra Deplasați-vă valoare absoluta. Spuneți că cest unealta va fi necesar dacă videoclipul în sine va fi redat pe un ordinator și nu pe un televiziune. Odată ce terminăm cu toate acestea pe cine vi le spunem, putem executa chicotit pe butonul Start pentru a începe copierea videoclipului.

Vezi mai mult:  Cele mai bune alternative la iCloud pentru iPhone: stocare și prețuri

Cum să rupi un Blu-ray în VLC

În cazul în cine ceea ce avem amenintare este să zdrentui un Blu-ray din același platforma, procesul este deosebit apropiat cu cel descris inca. Astfel, pentru aceasta mergem la aceeași opțiune de lista de mancare a interfeței principale VLC. Adică facem chicotit pe cerc Media / Open, totuși în fanta cine apare, în cest caz am optat pentru a marchionat opțiunea Blu-ray.

ripear bluray

Aici opțiunile de configurare sunt deosebit similare, deși mai reduse. Spunem cest unealta pentru că, în cest caz, putem a preciza abia dacă dorim să integrăm meniuri , sau nu, în izvod. De asemanator, putem a preciza poziția exactă a începutului și sfârșitului procesului. De colo, totul este la fel ca cel descris în cazul DVD-urilor.

Rupeți un CD muzicesc în VLC

Și în cazul în cine dorim să ne concentrăm pe muzică, adică să rupem un CD al trupei noastre preferate, aoace urmăm și aceiași pași inca descriși trecut. Prin frecventare, mergem la meniul Media / Open disk al interfeței principale VLC. Dar, negresit, aoace am optat pentru opțiunea desemnată ca Audio CD . Odată ce am încărcat conținutul personal, aoace putem selectiona specificul piese dintre cine dorim o izvod de rezervă digitală.

Ripear cd musica

Pentru a a ispravi, facem din nou chicotit pe Converti opțiune din ; lista de mancare derulantă inferioară, intrucat putem a prohdeorisi VLC fișierul de ieșire pe cine urmează să îl generăm.

Te uiți: Cum se extrage un DVD, Blu-ray sau CD audio de pe VLC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply