Cum se elimină reclamele uTorrent și se curăță interfața

Și, după cum pesemne știți inca din premiu mână, atât uTorrent, BitTorrent sau Transmission, sunt cei mai buni clienți pentru a descărca fișiere din rețeaua torrent. Cu toate și cu aceasta avem la dispoziție multe alte propuneri în același insemnare. Dar, așa cum se întâmplă deseori în majoritatea industriilor soft, în cele din urmă majoritatea utilizatorilor optează pentru un ceata mic de titluri. Acesta este cazul uTorrent, un platforma mare de BitTorrent Inc.

Eliminați anunțurile uTorrent

Diferite tipuri de clienți torrent

Ca și cum am a poseda posibilitatea de a prii o multime de torrent clienți , să spun că le avem gratuite și plătite. Oferiți ca mostra această recomandare pe oricare o menționăm aoace, uTorrent . Și, în minune faptului că intreprindere sa de dezvoltatori ne culca la dispoziție o varianta gratuită a programului, are unele dezavantaje în comparație cu versiunea plătită. Spunem cest mestesug deoarece managerii săi de top au luat decizia la momentul respectiv de a cuprinde gazetarie sub formă de bannere și videoclipuri. Desigur, există o varianta plătită căreia îi lipsesc aceste elemente enervante.

Pe de altă coasta, în funcție de nevoile și cunoștințele fiecăruia, găsim clienți torrent mai complexi sau mai simpli de utilizat. Acest mestesug este măsurat în dezvoltat măsură în funcție de funcțiile personalizabile pe oricare fiece dintre ele le culca la dispoziție. Cum nu a se cuveni fi altminteri, cei mai avansați utilizatori prefer să dețină un verificare acolea perfect deasupra funcționării programului. Cu toate acestea, pe de altă coasta, există cei oricare caută oarecum să nu-și ajutator viața și să folosească zapor cumparator fără să fie dare să atingă nicidecum.

Vezi mai mult:  Cum să programați modul de economisire a bateriei pe un Xiaomi

Dar în cest caz, ca și în alte propuneri similare, găsim una gratuită, deosebit completă, dar plină de reclame enervante. Acesta este software-ul inspre oricare v-am mai spus, uTorrent. După cum v-am spus, aoace găsim o varianta gratuită a programului, dar cu o interfață ajunge de enervantă datorită acelor reclame oricare nu încetează să mai apară. La toate acestea putem adăuga că acestea încetinesc lamurit computerul și există unele oricare colectează informații de la utilizatori.

utorrent con publicidad

Cum se elimină anunțurile din uTorrent

Desigur, toate acestea sunt oarece oricare, în cadenta, mulți ajung să caute soluții alternative sub a insemna altor titluri descărcați torrent . La început vă vom chema că cel mai prost mod de a inlatura publicitatea în cest insemnare Client P2P este prin remunerare taxei pentru versiunea Premium a programului. Dar, negresit, în minune faptului că asemenea putem scăpa de această sacaire, nu toată lumea este dispusă să plătească pentru cest platforma.

De aceea, în aceleași rânduri, vă vom arăta cum să eliminați publicitatea virgin și fără a plăti. Pentru aceasta, ceea ce vom fabrica este să modificăm unii parametri în configurația avansată a clientului, asemenea încât cest mestesug să dispară nestramutat. În velur, nu va a se impune să facem modificări complicate, mult de aceasta, asemenea încât și mai puțini utilizatori experți vor a se cuveni să o facă cu ușurință.

Deschideți funcțiile avansate uTorrent

Prin consecinta, pentru a a infaptui cest mestesug pe oricare vi-l spunem, intaiul mestesug pe oricare îl vom fabrica este să accesați platforma ca oarecare într-un mod convențional. Odată ce îl avem pe ecran, ceea ce musai să facem este să deschidem panoul de opțiuni de configurare al aplicației. Aceasta este secțiunea oricare ne a cuteza să modificăm și să adaptăm un număr dezvoltat de uTorrent funcții. Multe dintre ele ne permit să optimizăm funcționarea software-ului pentru a castiga la maxim de el.

Vezi mai mult:  Comparație iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max: caracteristici și prețuri

Pentru a a se cuveni accesa această secțiune pe oricare o comentăm, este oarece ce putem fabrica în două moduri diferite. Pe de o coasta, avem posibilitatea de a prii Opțiunile / Preferințele opțiunea de lista de mancare.

menú opciones utorrent

Odată ce nouar fereastră se casca, în partea stângă a acesteia putem a privi diferitele categorii pentru a a se structura uTorrent. Dar în cazul oricare ne privește în aceleași rânduri, eliminați publicitatea programului, faceți chicotit pe Avansat . Merită menționat faptul că, în același cadenta, pentru a a reduce toate acestea și a accesa sfoara această secțiune din interfața principală uTorrent, putem prii Ctrl + P combinație de spartura.

Setări avansate UTorrent pentru eliminarea anunțurilor

Ei placut, în această fereastră găsim o insiruire de valori pe oricare le putem seta oblu adevărate sau false. Vă recomandăm să nu atingeți nicidecum aoace dacă nu știm drept ce facem. Și este că o prelucrare greșită ar a se cuveni a se prosti defavorabil funcționarea clientului torrent.

Avanzadas utorrent

Prin consecinta, în cest ceas, ce musai să facem pentru a inlatura reclamă din uTorrent, este de a a adapta o insiruire de valori din listă. Putem fie să le căutăm cineva câte cineva, fie să le introducem numele în Filtru din colțul din dreapta sus. Mai drept, valorile pe oricare musai să le căutăm în această secțiune sunt următoarele:

  • Bt.enable_pulse
  • Gui.show_notorrents_node
  • Gui.show_plus_upsell
  • Oferte.content_offer_autoexec
  • Offersfeatured_content_badge_enabled
  • Offers.featured_content_notifications_enabled
  • Offers.featured_content_rss_enabled
  • Offers.left_rail_offer_enabled
  • Offers.sponsored_torrent_offer_enabled

Odată ce le găsim, ceea ce musai să facem aoace este să le schimbăm valorile implicite calitate. Este mai vartos decât pesemne ca la început să fie în valoare absoluta True, așa că îl schimbăm în False cu dând indoit chicotit pe fiece dintre intrări.

Vezi mai mult:  Xara Designer Pro X, Program pentru aspect și proiectare de imagini și site-uri

valores utorrent

Trebuie să avem în vedenie că este practicabil ca unele dintre aceste valori să fie inca în Fals. Dacă asta este cazul, după cum vă puteți astepta, le lăsăm așa cum sunt în mod implicit, ceea ce ne interesează aoace. Astfel, odată ce am indeplinit schimbari , faceți chicotit pe butonul Ok din fanta de configurare pentru a le mantui. Din acel ceas vom a privi că publicitatea pe fanta uTorrent a dispărut.

Te uiți: Cum se elimină reclamele uTorrent și se curăță interfața

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply