Cum se descarcă torrentele cu adresa IP publică ascunsă pentru securitate ITIGIC

Vom începe prin a lamuri ce este un IP, ce informații dezvăluie din-spre noi și de ce este insemnat să îl ascundem apoi când folosim programe P2P pentru torrent sau eMule. Apoi, vom a lungi să explicăm cum să descărcăm torrente, invar încât IP-ul nostru locuitori să fie ascunzis pentru anonimat.

Descărcați torrente cu adresa IP publică ascunsă pentru securitate

Ce este un IP și diferitele tipuri

O adresă IP pasamite fi definită ca identificator coerent și incomparabil pentru oricare dintre computerele conectate la o rețea . Aceste adrese musai să fie reprezentate în notație zecimală punctată, cum ar fi adresa IP 81.33.48.180. În ceea ce privește IP-urile, am a merge a zice că există două clase: IP-ul locuitori și IP-ul domestic.

IP locuitori ar a merge fi respectat ca identificatorul rețelei noastre orientate impotriva internet. O insusire este că, la cest tip de IP, nu îl putem a rezolva pe cel infometat. În cest caz, furnizorul nostru de servicii de internet va fi raspunzator cu atribuirea unei probe de relatie. În cest semnificatie, avem două clase, una IP locuitori imobil fiecare este cea fiecare nu se va deghiza niciodată. Cealaltă ar fi IP locuitori energic , fiecare pasamite fi schimbat pentru celalalt, iar furnizorul nostru de internet va fi cel fiecare stabilește momentul în fiecare se confectiona schimbarea.

În ceea ce privește IP domestic , este cel fiecare identifică oricare dintre dispozitivele pe fiecare le-am conectat la rețeaua noastră de acasă. Prin frecventare, ne referim la cele pe fiecare routerul le atribuie computerului, smartphone-urilor, tabletelor, Smart TV și altele. Cel fiecare ne afectează anonimatul și vrem să-l ascundem pentru a obține anonimatul este IP-ul locuitori .

Cum să cunoaștem IP-ul nostru locuitori și ce pot a descoperi cu el

Acum mergem la aflați ce este IP-ul nostru locuitori este, adică cel fiecare ne identifică în pleaca propriei rețele locale de pe internet. O vom confectiona cu ușurință folosind o pagină web pe fiecare o vom destupa în mod obișnuit ferestre din browser, Android. IOS sau Linux. Pentru a confectiona cest lucrare, vom ajuta site-ul web what-es-mi-ip.net . Acestea sunt rezultatele pe fiecare le-am obținut în Windows 10 cu un calculator electronic:

Vezi mai mult:  FarmVille - 3 moduri de a obține din nou propria ta fermă fără Flash

Pur și neornat făcând cest lucrare, pe lângă IP-ul locuitori, obținem furnizorul de internet, țara în fiecare ne aflăm și dacă conexiunea noastră intampla printr-un proxy sau nu. De invar, în cest caz, ne a zice cu Static IP că este imobil și, prin frecventare, nu se schimbă. Dacă nu aseza nicicat, este energic. Cu toate acestea, am a merge să mergem mai mult și să obținem informații suplimentare făcând chicoteala pe Geolocați adresa IP butonul.

În catifea față de țară, orașul a fost inca adăugat la noi, cu fiecare ne pot a prelucra cu ușurință în comunitatea Madrid. Dacă îl aplicăm pentru a descărca torrente, cest lucrare ne pasamite a prindori să verificăm dacă ne ascundem cu adevărat IP-ul locuitori. În cazul în fiecare rămânem același IP, apoi stil respectivă nu îndeplinește așteptările noastre și nu vom a infaptui confidențialitatea.

De ce ar a urma să ascundem adresa IP apoi când descărcăm torrente

În momentul în fiecare începem să descărcăm fișiere torrent, adresa noastră IP este adăugată la o grămadă de utilizatori torrent fiecare descarcă același lucrare. Aceasta înseamnă că oricare partajează același fișier pasamite pricepe adresa noastră IP . În ceea ce privește cei fiecare monitorizează de treaba această stradanie de descărcare a fișierelor, există de treaba două:

  1. Furnizorii de servicii Internet sau furnizorii de internet.
  2. Organizații fiecare apără drepturile de izvoditor.

În funcție de țara în fiecare ne aflăm, acestea au legislație mai vartos sau mai puțin restrictivă. În unele cazuri se stabilesc amenzi, se întrerupe conexiunea la Internet și multe altele. Cazul norma cu legislație tare strictă este Statele Unite. După ce se constată că legea a fost încălcată, se inainta o consemnare privind încălcarea drepturilor de izvoditor e-mail, prin scris sau prin mijloacele legiuit stabilite.

Vezi mai mult:  Putere Motorola Moto G8 vs Moto G8 Plus: Comparația

Din cest argument, apoi când descărcăm torrente, căutăm să ascundem adresa IP publică. Fie pentru a a ocoli amenzile, pentru a menține intimitatea sau pentru ambele. În cest semnificatie, așa cum vom pricepe mai jos, VPN-urile și proxy-urile anonime sunt cea mai bună alternativă pentru a obține anonimatul.

Descarcă fișiere Torrent cu securitate

Utilizați proxy pentru a descărca torrente

A împuternicit este un server, orar sau mecanism fiecare îndeplinește o funcție de mijlocire în solicitările de resurse făcute de un targuitor A către un alt server C. Un pilduire reprezentativ este apoi când o mașină A confectiona o teclif către C. Modul în fiecare va confectiona este printr-o teclif către B fiecare va inainta cererea către C. Astfel, cesta din urmă nu va ști că solicitarea inițială a fost de la A. Ulterior, răspunsul va intampla prin B, fiecare este mandatarul și îl va inainta către utilizatorul A, fiecare a fost cel fiecare a solicitat aceste date. Iată o schiță a modului în fiecare funcționează un proxy:

În cest fel, datorită proxy-urilor, se obține anonimatul. Dezavantajele pe fiecare le au este că vom asasina celeritate, latența va crește și va a tine mai vartos să primim solicitările noastre.

Dacă funcționează mai corect sau mai rău, va a spanzura de calitatea serverului și de locul în fiecare este banos. Există servicii proxy fiecare vă permit să ascundeți adresa IP și să o utilizați pentru P2P. Unul dintre cele mai cunoscute pe fiecare le putem ajuta pentru a descărca torrente este BTGuard . Acest proxy pasamite funcționa cu principalii clienți BitTorrent. Un lucrare tare insemnat de reținut este că un proxy confectiona anonimă utilizarea unei anumite aplicații.

Folosiți serviciile VPN pentru a descărca torrente

În caz că nu știți, VPN provine din acronimul britanic Virtual Private Reţea . Un VPN ne oferă o tehnologie de rețea fiecare a da o sporire sigură a rețelei locale pe o rețea publică, cum ar fi Internetul. Modul de operare este prin stabilirea unei conexiuni virtuale punct-la-punct, prin utilizarea conexiunilor dedicate fiecare vor fi criptate.

Vezi mai mult:  Corsair Vengeance LPX vs HyperX Fury: Comparație

Când folosim un VPN, cesta arată o relatie, este ca un tunel în fiecare informațiile noastre sunt criptate de la punctul de matrice până la destinație. Acest lucrare confectiona tare delicat să funcționeze criminalii cibernetici, deoarece conexiunea noastră la internet este mai sigură. Din cest argument, din cest pont recomandăm utilizarea acestuia apoi când suntem într-o rețea Wi-Fi publică.

Avantajele pe fiecare ni le pasamite a plati utilizarea unui VPN sunt:

  • Evitați geoblocurile pentru a vizualiza conținut inapt de pe platforme de streaming sau site-uri web fiecare nu pot fi vizualizate în țara dvs.
  • Răsfoiți mai vartos nesemnat prin faptul că nu ne arată traficul către ISP-ul nostru.
  • Ascundeți descărcările noastre P2P .

Dezavantajul pe fiecare îl au, ca și proxy-ul, este că pasamite încetini celeritate conexiunii. De aceea, musai să angajați un VPN sau un proxy de virtute, invar încât reducerea vitezei să fie cât mai mică fezabil. Un agent insemnat este cela nu putem ajuta orisice VPN pentru a descărca torrente sau a a servi conținut . Acest lucrare se întâmplă deoarece VPN-urile sau proxy-urile gratuite sunt deseori tocmai lente sau au o limită de regie. De invar, utilizarea unuia nefolositor prezintă riscul ca datele noastre private să fie vândute deoarece musai să obțină folos de undevasi.

Din cest argument și datorită versatilității rarunchi, cea mai bună opțiune pentru a descărca torrente în condiții de siguranță și cu o viteză bună este de a a se baga un VPN de virtute. Câteva exemple pe fiecare le putem ajuta sunt: Surfshark VPN , PureVPN , VPN HMA , NordVPN or CyberGhost .

Te uiți: Cum se descarcă torrentele cu adresa IP publică ascunsă pentru securitate ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply