Cum se descarcă Fortnite: Battle Royale pe dispozitivele Android

Dacă vrei să afli de ce Fortnite: Battle Royale , vreunul dintre cele mai de victorie jocuri terminal din luptă royal or luptă royal genul este atât de convingător (și de dependență), apoi la fel de comod ai a se cuveni încerca neinsotit. Iată cum poți descărca Fortnite: Battle Royale pe o Android mestesug și, cel mai comod, este total inutil.

Popularul joc este neocupat în actual pentru toate dispozitivele Android fiecare îndeplinesc cerințele minime. Inițial, a existat un concordanta de exclusivitate între Samsung și Epic Games, creatorii acestui victorie în gamer piață, dar această perioadă s-a încheiat inca.
Descărcați Fortnite: Battle Royale pe dispozitivele Android

O prevenire înainte de a începe

Așteptați puțin înainte să fugiți și să descărcați tot ce se numește ” Fortnite ”Din magazinul Google Play. Epic Games nu a lansat Fortnite: Battle Royale pe Magazinul Google Play , asadar nu veți găsi jocul pe această platformă. Este vajnic să luăm în considerare că cest materie înseamnă că nicio aplicație din Play Store nu este aplicația oficială Fortnite.

În perioada ce unii sunt posibil clone inofensive, altele pot fi aplicații dăunătoare fiecare încearcă să-ți fure datele personale. Rețineți ce descărcați și dacă obiectivul dvs. este să instalați exclusiv oficialul Fortnite: Battle Royale aplicație pentru Android, urmați cest calauza și ne vom a sigura că veți obține produsul recomandabil.

Ce dispozitive Android pot ademeni Fortnite: Battle Royale?

Primul telefon Android fiecare a bogat cest joc neocupat a fost Galaxy Note 9, după ce Samsung a reușit să semneze un concordanta de exclusivitate cu proprietarii săi. Android este excepțional de larg, așa că nu există o listă definitivă și cuprinzătoare de telefoane și tablete fiecare să poată a roti Fortnite fără să fie emisă. Conform Epic Games aceste dispozitive funcționează exact la 60 FPS:

  • Samsung Galaxy: Nota 9 (modelul Statelor Unite), S10, S10e, S10 Plus, S10 Plus 5G, Nota 10, Nota 10 Plus, Nota 10 Plus 5G, A90 5G, Galaxy Tab S6
  • Onora: View20
  • Huawei: Mate 20 X, Huawei P30 / P30 Pro
  • Sony: Xperia 1
  • Xiaomi: Mi9
  • OnePlus: 7 Pro
  • Asus: ROG Telefon II
Vezi mai mult:  Cum se deblochează o descărcare blocată de Chrome, Firefox sau Edge

Listarea nu a fost actualizată cu cele mai noi telefoane, invar încât Samsung S20, S20 Plus și S20 Ultra pot apărea la un secunda dat.

Încă nu sunteți adevarat dacă telefonul dvs. cumva a roti jocul? Ca regulă generală, telefoanele mobile emblematice din ultimii ani ar a cauta să fie în regulă, dar telefoanele mid-range și mid-range sunt pe un maidan mai dur. Dacă rulați Android 8.0 Oreo și aveți 4 GB de RAM apoi posibil că puteți încerca să îl instalați fără probleme.

Descărcați Fortnite: Battle Royale pe un telefon Samsung compatibil

Metoda de descărcare Fortnite: Battle Royale pentru un mestesug Galaxy compatibil este ușor, dar musai să urmați niște pași.

Ar a cauta să începeți accesând aplicația Galaxy Store de pe dispozitivul Samsung. Când se încarcă magazinul, căutați Epic Games app. Descărcați și instalați aplicația pentru a a lungi. Când o completați, deschideți aplicația și atunci găsiți Fortnite . Aici musai să instalați aplicația principală a jocului.

Prima dată când o rulați, vi se va cauta să acordați permisiunea de a accesa stocarea dvs. internă. Nu este nulitate rău: musai să o faci pentru a a se cuveni descărca jocul. După acordarea permisiunilor necesare, atingeți butonul larg sarg cu legendă Instala și lăsați fișierele să termine procesul.

Odată tins, deschideți Fortnite cu pictograma aplicației și așteptați să se încarce. În cele din urmă, vă va cere să vă conectați cu un spate prezent sau să îl creați. Alegeți opțiunea pe fiecare o preferați și atunci începeți să jucați.

Cum să obțineți Fortnite: Battle Royale pe un alt mestesug Android

Deoarece nu există niciun concordanta nemijlocit cu majoritatea producătorilor de dispozitive Android, nu veți a se cuveni descărca Fortnite nemijlocit de la verice alt depozit de dispozitive, cum ar fi cu un mestesug Samsung. Cu toate acestea, puteți să instalați în urmare Fortnite .

Ar a cauta să începeți prin descărcarea Epic Games aplicație nemijlocit din . Accesați cest link pe dispozitivul dvs. Android, Google „Fortnite Android” sau scanați codul QR cu dispozitivul dvs. Android. După ce ați descărcat fișierul, atingeți-l și apăsați Instala când vi se solicită. Este eventual să fie util să acordați permisiuni de depozitare pentru a termina cest speta.

Vezi mai mult:  Cum să descărcați Minecraft în 2020: platforme, pachete și prețuri

După aceea, puteți lovi Deschideți la ultim a procesului de mon-tare sau lansarea Epic Games aplicația din sertarul aplicației sau ecranul de demaraj. La fel ca în cazul unui telefon Samsung, va a cauta să căutați Fortnite în Epic Games aplicația și instalarea acesteia. Vi se cumva cere să confirmați permisiunile de depozitare, așa că nu ezitați să o autorizați. De intocmai, cumva fi util să acordați permisiunea aplicației pentru a a aseza jocul, așa că dacă apare un socoteala în model, atingeți setările și atunci verificați Permite capsa din această sursă . Apoi apăsați pe înapoi și apăsați Instala .

Când ai terminare, lovește Deschis sau rulați aplicația și Fortnite: Battle Royale va începe descărcarea. Acest materie cumva rotita puțin, așa că așteptați ușor. Când este total, sunteți epuiza să vă conectați la contul dvs. (sau să îl creați vreunul nou) și să începeți să câștigați. Nu mai rămâne decât să-ți perfecționezi abilitățile cu ajutorul nostru Fortnite Sfaturi și trucuri.

Te uiți: Cum se descarcă Fortnite: Battle Royale pe dispozitivele Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply