Cum se deblochează iPhone 7 fără parolă sau cod de securitate

În intaiul rând, este blocat de iCloud?

IPhone-urile au o funcționalitate deosebit utilă, numită „Găsiți iPhone-ul meu” și oricare vă prilejui să localizați iest mestesug dacă este apus și să îl blocați apoi când este apus sau furt. Cu toate acestea, această funcție eventual fi ignorată dacă am găsit neasteptat telefonul și a fost blocată precezator. Modul de a a cerceta dacă iest blochaus este actual este următorul:

Deblocați iPhone 7

reparacion web apple

 • Du-te la Site-ul Apple
 • Du-te la Suport secțiune, situată în dreapta barei superioare.
 • apăsați pe iPhone.
 • Selectați Opțiuni de reparație.
 • Căutați și selectați Faceți o planificare sau solicitați un slujba.
 • Printre opțiunile oricare sacagiu indata musai să faceți chicot pe Reparații și daune fizice.
 • Alege orisice cauza de reparație.
 • Introduceţi ID-ul Apple.
 • Introduceţi număr de insirare sau IMEI.

Trebuie menționat că această pagină nu este destinată cu adevărat să descopere dacă un iPhone este blocat, deoarece are ca compozitie deschiderea unui exceptie pentru deteriorarea telefonului. Cu toate acestea, ne puteți aparea dacă iPhone-ul este blocat de iCloud, deoarece un talc ar apărea spunând catva analog cu ” Ne pare rău, dar nu puteți fauri o reparație în ritm ce dispozitivul este blocat ”.

Si indata ce ar a fi să faceți dacă este blocat de iCloud? Ei interj, pur și sadetica contactați măr pentru a a spune faptul că sunteți proprietarul dispozitivului și pentru a rezolva situația, invar încât să vă poată a inlesni să îl deblocați. Este eventual să fi auzit de programe sau dispozitive capabile să deblocheze un iPhone oricare se află în această graviditate, dar pe lângă faptul că sunt ilegale, acestea nu sunt pe integral funcționale și adesea se dovedesc a fi escrocherii.

Vezi mai mult:  Ace Stream: Player video cu funcții de streaming și IPTV

Dacă iPhone 7 este second-hand

id apple bloqueado iphone 7

De multe ori te poți regăsi în a cumpăra un iPhone second-hand sau că conveni la mâinile tale ca darusag de la un ciolan al familiei sau fartat și că este blocat. Dacă blocarea nu este de la iCloud, dar musai să introduceți un ID Apple pentru a-l a despresura, musai să cereți persoanei oricare v-a vândut sau v-a dat telefonul să o deblocheze. Acest caz este eventual oarece polilateral, dacă cealaltă persoană nu se eventual a trata în persoană, dar într-un fel sau celalalt datele lor musai introduse și, prin succedare, contactul cu acestea este fatalmente.(*7*)

Mai rău ar a se cadea fi dacă iPhone 7 este blocat de iCloud, mai selectionare dacă este second hand. Din păcate, înșelătorii de pe această piață abundă și, de multe ori, există persoane sau bande organizate oricare vând dispozitive furate, ceea ce garantează bunica funcționare a utilizatorului. Acest caz este inca liniar, iar ceea ce ar a fi să faceți este să depuneți o plângere împotriva acelei persoane oricare v-a vândut terminalul.

Dacă ai indelungat codul de securitate

Dacă telefonul este al tău și este integral operațional, dar nu-ți amintești codul de securitate, ista eventual fi făcut din nou funcțional. Primul obiect pe oricare îl recomandăm este să nu introduceți din nou codul greșit, deoarece iPhone-ul eventual fi suma blocat dacă este introdus gresit de un deosebit număr de ori. Prin succedare, după ce nu mai știi ce să faci pentru a-l prii, musai să recurgi la restauratie.

Ceva memorabil să știți este că nu veți a se cadea a-si scoate datele iPhone decât dacă au fost salvate precezator cu o izvod de rezervă a dispozitivului. Din păcate această izvod de rezervă nu se mai eventual a fauri dacă nu vă amintiți codul. După ce ați asumat iest obiect, musai să aveți un ordinator cu oricare să efectuați procesul de restauratie.

Vezi mai mult:  iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Care dintre cele două vi se potrivește?

restaurar iphone macos catalina

Pe un Mac cu macOS Catalina sau mai târziu

 • Conectați iPhone-ul la Mac folosind cablul corespunzător.
 • Deschide un nou Găsitor fereastră .
 • Când Mac-ul a detectat iPhone-ul, faceți chicot pe numele său în a toarce corespunzătoare, situată în stânga ferestrei.
 • Faceţi chicot pe Restaurați backup dacă aveți cineva pe Mac. Dacă nu, faceți chicot pe Restaurare iPhone.

Pe un Mac cu macOS Mojave sau mai trecut

 • Conectați iPhone-ul la Mac folosind cablul corespunzător.
 • Deschis iTunes.
 • Când computerul a detectat iPhone-ul, musai să faceți chicot pe ista icoană în partea de sus a ferestrei.
 • Faceţi chicot pe Restaurați backup dacă îl aveți pe ordinator. Dacă nu, faceți chicot pe Restaurare iPhone.

Pe un PC Windows

 • Conectați iPhone la ordinator prin cablu.
 • Deschis iTunes. Poate musai să îl descarci dacă nu îl ai tins.
 • Când computerul a detectat iPhone-ul, musai să faceți chicot pe ista icoană în partea de sus a ferestrei.
 • Faceţi chicot pe Restaurați backup dacă aveți cineva pe ordinator. Dacă nu, faceți chicot pe Restaurare iPhone.

Indiferent de computerul pe oricare îl utilizați pentru iest sentinta de restauratie, ar a se cadea mentine câteva minute până la finalizarea acestuia. Totul a atarna de cantitatea de date oricare musai șterse și dacă iPhone 7 sau iPhone 7 Plus musai actualizat la o varianta mai nouă a iOS. In orisice caz, nu deconectați telefonul de la ordinator până se termină. După ce ați ispravit, puteți a se sluji dispozitivul firesc, fie cu backup-ul său, fie ca un telefon integral nou, dacă nu ați intremat o izvod de rezervă cu datele dumneavoastră.

Te uiți: Cum se deblochează iPhone 7 fără parolă sau cod de securitate

Vezi mai mult:  Cele mai bune jocuri gratuite pentru Android TV - Descărcați jocuri pe televizorul dvs.

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply