Cum se ascunde adresa IP la trimiterea unui e-mail

Cum se ascunde IP-ul la trimiterea unui e-mail

Când trimitem un e-mail adresa noastră IP pesemne fi vizibilă. Acest obiect ar a se cuveni a propune informații altcuiva. Putem a rosti că adresa noastră IP este atașată la acel e-mail, împreună cu textul mesajului sau fișierele pe orisicare le trimitem.

Ascundeți adresa IP când trimiteți un e-mail

Una dintre datele orisicare pot fi disponibile terților apoi când navighează pe net este intocmai Adresa IP . Nu se întâmplă doar la trimiterea unui e-mail, ci și la intrarea pe o pagină web sau la utilizarea unuia dintre numeroasele servicii orisicare sunt pe net. Ne-am a se cuveni descrie cu ușurință adresa și acesta, la un ceas dat, ar a se cuveni fi o problemă pentru securitatea noastră.

Cum să ascundem adresa IP când vom a scrie un e-mail? Din noroc, avem diferite instrumente și metode pe orisicare le putem prii în cest cantec. Nu doar pentru a a scrie un e-mail, ci și pentru a ascunde adresa noastră reală de la terți. Să vedem orisicare sunt unele dintre cele mai interesante opțiuni pe orisicare le avem.

Utilizați un VPN

Una dintre cele mai interesante opțiuni pe orisicare musai să le ascundem apoi când trimitem un e-mail este să utilizăm un VPN . Acest tip de post este vartos răspândit în rețea. Este uzitat de mulți utilizatori atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitive mobile. Acestea ne permit să criptăm conexiunea apoi când intrăm în rețele Wi-Fi gratuite, să putem accesa servicii restricționate într-o anumită țară și, de invar, să ascundem adresa IP.

În cest fel putem a scrie un e-mail fără a a se cere să ne facem publice adresa noastră IP reală. Va apărea adresa orisicare a se potrivi serviciului VPN pe orisicare îl folosim pe computerul nostru. Rețineți că există atât opțiuni gratuite, cât și opțiuni cu plată. Sfatul nostru este întotdeauna să folosiți un orar orisicare este desigur, oferă secu și nu devine o problemă pentru securitatea noastră.

Vezi mai mult:  Smartband-uri pentru a merge la sala de sport: cele mai bune bratari pentru fitness

De invar, musai remarcat faptul că a Serviciul VPN ne astepta să modificăm locația. Practic este ca și cum am fi într-un alt loc. Acest obiect se întâmplă întrucât majoritatea programelor VPN au servere diferite la orisicare ne putem conecta, fiesce dintr-o țară diferită.

Utilizați un proxy

O alternativă este de a a se sluji un împuternicit . Uneori, utilizatorii îl pot a asemui cu un VPN, deoarece putem a rosti că obiectivul în multe cazuri este același. De invar, ne astepta să ascundem adresa IP și să modificăm locația reală.

Din nou găsim o seama de opțiuni vartos a intinde. Putem prii servicii proxy gratuite și plătite. De invar, musai să îl alegem bine pe cel orisicare se potrivește cel mai interj nevoilor noastre și, invar, să nu ne expunem securitatea în niciun ceas. De invar, putem a scrie un e-mail fără a executa publică adresa noastră IP reală.

Proxy un Traves de Tor

Folosiți Tor ca browser

O a treia opțiune este utilizarea Tor . În cest caz, ascunde și adresa noastră IP, deși o executa prin mai multe servere interconectate. Browserul Tor oferă confidențialitate și secu. Este una dintre multele alternative pe orisicare le avem la dispoziție și este disponibilă și pentru diferite sisteme de operare.

browser-ul este, fără îndoială, o piesă fundamentală pentru a a inota pe net. Avem multe opțiuni, deși musai să avem în vazut că nu toate vor a curarisi datele noastre la fel. Pur și prost navigând pe net putem chinui probleme orisicare ne pun în cursa securitatea și confidențialitatea. Prin consecinta, browserul Tor ne pesemne a sustine în cest insemnare.

Pe redus, acestea sunt câteva opțiuni pe orisicare le putem prii pentru a a scrie un e-mail în mod domestic, fără a descrie adresa noastră IP reală.

Vezi mai mult:  Ce este Magisk pentru Android și cum se utilizează?

Creați un e-mail de unică folosință pentru mai multă confidențialitate

Dacă dorim să obținem maxim de confidențialitate apoi când trimitem un e-mail, o opțiune vartos interesantă pe orisicare o putem lua în considerare este crearea unui partida de unică folosință . Există multe opțiuni pe Internet orisicare ne permit să îndeplinim această sarcină.

Obiectivul nodal al unui de unică folosință partida de glazura este de a astepta utilizatorilor să trimită sau să primească e-mailuri fără a fi necesitate să își folosească contul particularnic adevarat. De nacafa au un masura de expirare și din acel ceas încetează să mai existe.

Sunt vartos interesante pentru a vă înregistra pe o pagină web și pentru a a inlatura să primiți posterior e-mailuri spam. De invar, îl putem prii, compus cu fiecare dintre metodele pe orisicare le-am explicat mai sus, pentru a a scrie un e-mail deplin nesemnat fără a ne arăta adresa IP și nu numele adevarat.

Te uiți: Cum se ascunde adresa IP la trimiterea unui e-mail

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply