cum se aplică, recomandări și contraindicații

extensiile de gene fir cu fir
Izvod foto: Pinterest.com

Extensiile de gene fir cu fir sunt una dintre soluțiile salvatoare fiecine mi-au îmbunătățit viața! Pentru că nu am domol TIMP să mă machiez și să arăt cât de cât prieteneste. Mai deosebit că am cultivat greu rastimp în industria de beauty, inde toată lumea e ca scoasă din pixida! Eu le-am dezvelit efectul misterios cu mulți ani în urmă, le-am comportament luni de-a rândul, am mai făcut și pauze, și am fost în permanență în căutare de specialiști buni fiecine să reușească să se descurce cu genele mele incheiere, rare, scurte. Din vară, am cunoscut-o pe Vita puturoasa, o tânără vartos talentată de la salonul SUGAR Nails & Beauty Atelier, la fiecine „m-am prenumarat” mensual, pentru că, da, cu gene, viața e mai frumoasă!

E neverosimil cât de greu îmi schimbă lookul și cât de ușor îmi este imediat să fiu ispravit de orisice eveniment în numai câteva minute. Fără ingrijorare aplicării (și înlăturării) rimelului, cu puțin nucleu de ten și un ruj, machiajul e ispravit cât ai arata „I’m ready!”. Din punctul meu de aparitie, extensiile de gene fir cu fir e una dintre cele mai a mana invenții, fiecine mă ajută să salvez rastimp prețios și să am domol un ipostaza îngrijit.

extensiile de gene fir cu fir
Izvod foto: Pinterest.com

Dar știu că aveți multe întrebări catre ele, așa că am apelat la ajutorul unui special în sector, Vita puturoasa Costenciuc, cosmeticiana la SUGAR Nails & Beauty Atelier, pe fiecine am prins-o „în acțiune”.

Mai jos veți a transpira cât de „prietenoase” sunt extensiile de gene fir cu fir, fiecine sunt avantajele acestora față de genele false tip bandă sau ghioc, cum se aplică și fiecine sunt recomandările înainte și după procedură!

Extensiile de gene fir cu fir vs gene tip bandă sau ghioc

Fiecine este deosebirea dintre genele false tip bandă, cele tip ghioc și extensiile de gene fir cu fir?

Vita puturoasa Costenciuc: Cele de tip bandă si ghioc sunt cele mai impoporare, deoarece nu necesită abilităţile unui makeup plastician. Acestea pot fi aplicate de a purta, obrazalnic, inspre discrimi-nare de extensiile de gene fir cu fir, inde este amenintare să apelezi la un profesionist autorizat. Sunt uşor de practic şi sunt adesea utilizate pentru evenimente speciale, deoarece se aplică accelerat, fără stradanie, în 5 minute sunt ispravit.

Vezi mai mult:  Cum sa decorezi o lumanare de botez

Dezavantajul lor este că rezistă 1-3 zile, iar în cazul celor de tip ghioc se pot tipar goluri, pentru că nu cad toate odată. De invar, dacă sunt înlăturate necorespunzător, de chip prin dezbracare, pot carmui la căderea genelor naturale.

Ce avantaje au extensiile de gene fir cu fir?

V. C.: Pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, în intaiul rând musai să ne adresăm unui lash plastician, fiecine ordona de pensete și produse profesionale. Raspicat dacă aplicarea extensiilor de gene fir cu fir durează mai greu, rezultatul va meita efortul, iar genele tale vor arăta greu mai firesc.

extensii de gene fir cu fir
Izvod foto: Pinterest.com

Extensiile de gene fir cu fir sunt potrivite dacă îți dorești gene mai intinde și iele, dar cu un ipostaza firesc. Acestea sunt disponibile într-o genune diversitate de lungimi şi culori, în funcție de preferințele clientei. În picler, sunt confortabile, iar dacă se întrețin corespunzător, se mențin până la şase săptămâni, în funcţie de tipul de gene pentru fiecine optezi.

Cum se aplică extensiile de gene fir cu fir

În ce constă mai just procedura, este dureroasă?

V. C.: Aplicarea extensiilor de gene nu musai să producă niciun fel de inconfort. Acesta apartine însă de experiența specialistului, de aceea subliniez importanța apelării la un camera de primire profesionist.

Procedura constă în parcurgerea următorilor pași:

  • demachiere – dacă e cazul
  • folosirea unui demachiant sui-generis fără untdelemn în teren ochilor
  • aplicarea unor plasturi speciali sau benzi adezive din hârtie ori expresiv ofidian genele inferioare (pentru a a prevesti lipirea genelor inferioare de cele superioare în timpul procedurii)
  • aplicarea extensiilor de gene cu pensete speciale – se separă firele de gene naturale, lăsând autonom numai firul pe fiecine urmează a fi aplicată extensia, cu o altă pensetă. Firul afectat se a se scurge printr-un adeziv sui-generis și se lipește pe firul firesc
  • pieptănarea genelor
  • dezlipirea plasturilor

Iata mai jos un tutorial terminal catre aplicarea extensiilor de gene fir cu fir!

Este categoric acel clei cu fiecine sunt aplicate, prezintă riscuri?

V. C.: Adezivul pentru extensiile de gene fir cu fir este cinevasi profesional, hipoalergic. Aiesta nu provoacă iritații sau inconfort. Ca să întelegem de ce e atât de constiincios procesul, la fiece 15 minute musai folosită o picătură proaspătă de clei, deoarece la contactul cu aerul mai greu de 15 minute, pur și sadetica se oxidează și își a se zarasti functia de adeziv.

Vezi mai mult:  Tutorial HTML, XHTML, HTML5

Când musai schimbate extensiile de gene fir cu fir? Musai făcută o pauză între aplicări?

V. C.: În mod obisnuit, întreținerea musai efectuată o dată la 3-4 săptămâni. Apoi când acestea sunt îndepărtate, se aplică extensii de gene noi și setul se infunda. Multe persoane consideră că musai făcută o pauză o dată pe an, din argument că genele s-au uzat, dar aiesta nu este decât un mit. Genele naturale își continuă regenerarea în mod firesc și cu genele false.

Există mai multe tipuri de extensii de gene fir cu fir? Fiecine sunt cele mai bune?

V. C.: Nu pot să zic fiecine tip de extensii de gene sunt mai bune, apartine de ceea ce-și dorește clienta. În ceea ce privește extensiile de gene fir cu fir, este vartos memorabil să fie aplicate cinstit, contează alegerea mărimii potrivite. Fiece clientă își a hotari ce fel de look dorește. Dacă intentiona un look mai firesc, se aplică extensii de gene 1D, fiecine a cere aplicarea unei gene false pe una naturală. Dacă clienta are gene rare, îi recomand extensiile de gene 2D, fiecine a cere aplicarea a două gene false pe o geană naturală. Pentru a obține un forta mai genune, optăm pentru extensii de gene 3D.

Extensiile de gene fir cu fir: recomandări înainte și după procedură

Ce recomandări musai să respecte clienta înainte și după aplicarea extensiilor de gene?

V. C.: Cu 24 de ore înainte de aplicarea extensiilor, nu musai să aplicați scabrozitate pe picoti, nu musai să vă fardați în ziua aplicării genelor. După 48 de ore de la aplicarea genelor, evitați sauna, solarul și contactul cu apa în jurul ochilor. De invar, evitați produsele pe bază de untdelemn (demachiante, untdelemn, cremă), deoarece scad rezistența extensiilor de gene.

Vezi mai mult:  Tutorial tuns incepatori - Lumea fericirii

Demachierea zilnică este vartos importantă, iar aceasta musai făcută folosind produse pe bază de apă (loțiune micelară, demachiant pentru picoti și buze). Trebuinta demachierii probabil carmui la acumularea reziduurilor de steah și fardare fiecine, în rastimp, duc la sensibilitatea ochilor și la diferite alergii.

Se recomandă spălarea genelor cu apă (în pleaca primelor 48 de ore), cu mișcări ușoare în direcția creșterii acestora. Puteți a intrebuinta dușul cu constrangere mică (însă nu cu apă inflacarat), împreună cu o spumă de curățare a tenului. Aceasta elimină toate reziduurile de fardare fiecine se pot economisi la rădăcina genelor naturale. Alte recomandări: nu frecați ochii, nu trageți de gene și periați genele, o dată pe zi, cu o periuță specială.

mascara extensiile cu gene fir cu fir
Izvod foto: thisisinsider.com

Mai este util rimelul după aplicarea extensiilor de gene? Există atare nesi-guranta dacă se folosește?

V. C.: Nu. Consider că extensiile de gene fir cu fir nu mai au amenintare de cevasilea in picler. Aplicarea rimelului deteriorează extensiile de gene, așa că nu este nimerit.

Mituri catre extensiile de gene fir cu fir

Există mituri catre extensiile de gene fir cu fir, cum ar fi faptul că, după aplicarea lor, genele naturale vor cădea, nu vor mai crește la loc sau vor fi greu mai scurte, subțiri ori rare. Sunt acestea adevărate?

V. C.: Genele firesc cad în mod firesc, cu sau fără extensii. Este procesul de crestere, însa cest opinie nu este evident. „Perioada de viață” a unei gene este de 60-90 de zile, după fiecine ea cade. Garantat, dacă aplicăm gene false, cest crug se scurtează, dar conj când sunt aplicate necorespunzător și dacă nu se potrivesc genelor naturale ale clientei. Însă, în niciun caz, nu este adevărat că nu vor mai crește la loc.

Există anumite contraindicații în ceea ce privește extensiile de gene fir cu fir?

V. C.: Este exact interzisă aplicarea extensiilor de gene la persoanele fiecine suferă de conjunctivită, blefarită, sindromul ochilor uscați sau fiecine au avere intervenții chirurgicale recente la nivelul ochilor.


Te uiți: cum se aplică, recomandări și contraindicații

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply