Cum se activează rotirea automată a ecranului pe un telefon Xiaomi

Telefoanele noastre mobile au o multime de funcții pe cine le luăm deseori de la sine înțeles, deoarece din aceeași zi în cine le lansăm funcționează într-un mod determinat. Dar cateodata, fără niciun cauza parut, aceste caracteristici încetează să funcționeze fără prevenire. Acesta este cazul funcției de a a clati ecranul pe un Xiaomi mobiliar, pe cine îl puteți a dinamiza din nou.

Dacă ai aflat instantaneu că telefonul tău Xiaomi nu schimbă orientarea ecranului apoi când este rasucit , este că una dintre setările sauca a fost implinit dezactivată. Vă explicăm cât de ușor este să-l activăm din nou.

Xiaomi-phone-screen-rotație

Activați această setare simplă pentru a recapata funcția

Această funcție de rotatie a ecranului este exceptional de necesar când vedem numeros conținut multimedia la telefon și nu vorbim contra o rand pe multimedia, deoarece tocmai și fără această funcție, aplicația de streaming în sine rotește de invat ecranul mecanic apoi când începeți redarea. Este în cazul altor sarcini de structura, cum ar fi vizualizarea imaginilor în galeria telefonului și tocmai WhatsApp, deoarece această funcție este utilă.

ecran xiaomi

Deoarece fără să fie dinamic, apoi când dorim să vedem o oglinda în cucurigu cu cel mai mare și cel mai panoramic ipostaza, nu va fi putincios, deoarece tocmai și întoarcerea telefonului imaginea nu va fi rotită. Pentru a a se feri cest treaba, avem o funcție în setările sistemului cine este vartos ușor de găsit și activat. Pentru a confectiona cest treaba, musai să facem următoarele pe mobilul Xiaomi.

  • Accesați setările telefonului
  • Intrați în meniul „ecran”
  • Activați funcția „Rotire automată ecran”

Cu această funcție activată, obicei viitoare când rotiți telefonul, veți cunoaste că imaginile se rotesc în aceeași direcție că ai mo-dificat terminalul. și, prin consecinta, le puteți cunoaste în orientarea lor originală și profitând de întreaga format a ecranului telefonului. În mod exact, puteți accesa această setare deopotriva în „setările rapide” cine sacagiu în partea de sus a ecranului prin alunecarea degetului în jos de la partea superioară a ecranului.

Vezi mai mult:  Cele mai bune hub-uri USB-C pentru conectarea accesoriilor la iPad:

Simplificați-o cu o aplicație

Pe lângă această setare a sistemului, avem aplicații cine ne ușurează întoarcerea ecranului, pentru a-l capata mai la îndemână. Dacă din anumite motive, mobilul dvs. nu afișează aceste setări în comenzile rapide ale sistemului, există o aplicație numită Control Screen Rotation cine pasamite adăuga aceasta și alte setări legate de rotația ecranului. O aplicație cine are diferite moduri de dinamizare, fie prin ordinea în cine puteți conferi senzorul de giroscop și cine, la rândul său pasamite împiedica alte aplicații să interfereze cu această funcție prin dezactivarea acesteia . Cu această aplicație, această funcție de structura nu va mai fi dezactivată.

Descarcă Rotația ecranului de supraveghere

Te uiți: Cum se activează rotirea automată a ecranului pe un telefon Xiaomi

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply