Cum se activează Dolby Atmos în Windows 10 pentru sunet surround ITIGIC

Ecrane 4K sunt frecvente, dar însoțindu-le cu sunet de valoare, surround, ne ajută să obținem o experiență mai bună. Sau pur și neincarcat dacă vom incanta verice joc terminal pe computerul nostru și avem căști bune pe orisicare vrem să le însoțim cu un sunet pe măsură. În iest caz, folosind Dolby Atmos este o opțiune grozav de recomandată din Windows.

Activați Dolby Atmos în Windows 10

Ce este Dolby Atmos?

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround orisicare a ajungere în 2012 și astăzi este compatibilă cu un număr voluminos de servicii terminal de streaming pentru a a vedea filme sau seriale, dar și cu formate prep DVD sau titluri de jocuri terminal. Dolby Atmos folosește sunetul tridimensional amestecând canale de sunet clasice prep 5.1 sau 7.1, de paradigma, și realizând o experiență audio de 360 ​​de grade.

Dolby Atmos, la fel ca DTS: X se bazează pe douăsprezece difuzoare cu 7.1.4 distribuție distribuită în toată sala : șapte difuzoare orisicare funcționează ca sateliți, un difuzor subwoofer și star difuzoare de podele (sau două, în unele cazuri) sunetul este intreg incantator apoi când vizionăm un peli-cula sau când jucăm jocuri. În cazul Dolby Atmos pentru Windows 10, obținem un sunet surround orisicare ne va a cuteza să avem un home cinematograf acasa cu o valoare deosebita.

Dolby Atmos

Dolby Atmos cu Windows 10

Accesați colțul prost al computerului, în bloca de activități. În meniul în orisicare veți găsi de impozit opțiunile de sunet, faceți chicot dreapta pe difuzor. Veți pricepe că apare o fereastră pop-up cu diferite opțiuni. Printre acestea, vedem că există „Sunet spațial”. Atingeți-l și vor dainui trei opțiuni:

 • Windows Sonic pentru căști
 • Dolby Access
 • Sunet DTS imens
Vezi mai mult:  Cel mai bun software gratuit de antivirus pentru PC 2019

(*10*)

Ceea ce ne a cuteza Windows Sonic este să obținem un sunet spațial apoi când folosim căști. Sunet surround cu căști invar. La rândul său, Dolby Atmos cu criza Dolby este trebuincios pentru căști, dar și pentru home theater, dacă aveți difuzoare pregătite pentru aceasta. Pentru a a vedea filme sau pentru a incanta jocuri.

Vă explicăm cum să-l utilizați pas cu pas și ce musai să instalăm și să configurați pentru a-l a poseda.

Dolby Access

Pentru a a poseda Dolby Atmos în Windows 10 și odată ce ați urmat pașii anteriori, vom a poseda amenintare de aplicația Dolby Access.

 • Accesați bloca de activități
 • Faceți chicot dreapta pe pictograma sunetului
 • Deschideți secțiunea Sunet spațial
 • Atingeți Dolby Access
 • Te va dirigui instinctiv la Microsoft Store

Va a se cere descărcați aplicația Dolby Access. Este o aplicație cu plată pe orisicare o puteți descărca de pe Microsoft Magazin, dar are o perioadă gratuită de 30 de zile dacă doriți să vedeți dacă sunteți mulțumit de utilizarea Dolby Atmos în Windows 10. Nu musai să adăugați nicio metodă de plată pentru a a se cuveni a executa testul.

Dolby Access

Descărcați și urmați pașii pentru instalați Dolby Access pe Windows și atingeți „Start” pentru a începe configurarea sunetului surround pe calculator electronic.

Dolby Atmos

Acum va a se cere să vă configurați căștile

 • Conectați-le la calculator electronic
 • Atingeți „Continuați”
 • Alegeți informatie audio pe orisicare doriți să o utilizați
 • Este cosita și configurată

Configurați Dolby Atmos în Windows 10

Odată activat, computerul dvs. va funcționa inca cu Dolby Atmos pentru Windows 10. Când se termină interval de încercare gratuită, va a se cere să plătiți pentru a a intrebuinta Dolby Access pentru a castiga în urmare de aceste beneficii și de iest tip de sunet.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe și site-uri web pentru a converti WebP în JPG sau PNG

Sunet DTS imens

Este fezabil să vedeți, de invar, pe computerul dvs. că puteți a intrebuinta DTS Sound Unbound. DTS s-a născut în anii 1990, Digital Theathre System, ca central concurent al Dolby pentru tehnologia audio surround acasă sau în actorie. De mai tare de treizeci de ani, a fost și el un dimensiune audio multi-canal deși cu unele diferențe, cum ar fi un sunet spațial mai drept sau posibilitatea de a codifica sunetul cu un bitrate mai voluminos în DTS: X decât ceea ce obținem cu Dolby Atmos. În minune diferențelor dintre cele două tehnologii, ambele fac același treaba: obținerea unui sunet surround de valoare superioară pentru verice conținut.

Atingeți butonul din dreapta pe pictograma audio și atunci vă va redirecționa către Microsoft Store . Odată chivernisit aoace, apăsați pe „Obțineți” DTS Sound Unbound pentru a începe să îl utilizați și pe Instalare după ce l-ați descărcat, pentru a începe să îl utilizați.

Sunet DTS nelimitat

Când atingeți „Start” se va descuia o nouă fereastră deoarece veți pricepe funcțiile DTS Sound Unbound. La fel ca în cazul utilizării Dolby Atmos în Windows 10, aoace va a se cere, de invar, să plătim, deși cu opțiunea de a încerca 14 zile fără costuri. Are un preț de 9.99 euro, în cazul în orisicare tu doriți să utilizați codecul surround DTS pentru a a traduce conținut DTS compatibil pe computerul dvs. O puteți a traduce de la căști sau difuzoare.

DTS X

De invar, aveți opțiunea de a cumpăra DTS Cască: X pentru 19.99 euro, orisicare este o tehnologie concepută pentru jocuri. Așa cum prevesti programul în sine, puteți a poseda o „panoramă sonoră precisă, realistă și captivantă în verice partener de căști” în jocuri terminal prep Gears 5, Forza Horizon 4, Gor Honor, Final Fantasy XV, de paradigma.

Vezi mai mult:  Site-urile cu liste M3U gratuite pentru a urmări IPTV-ul piratelor, sunt legitime?

Alegeți-l pe cel ahtiat și atingeți pe „Program infruc-tuos”. Vă va pofti confirmarea parolei contului dvs. Microsoft și veți începe interval de încercare de 14 zile fără a a se cere să includeți niciun ceata de cinstire.

DTS

Windows Sonic

De invar, puteți a dinamiza Windows Sonic dacă utilizați căști și căutând sunet spațial. În iest caz, nu musai să activați niciun tip de aplicație de plată sau perioadă de subscriere, asadar este o alternativă praci interesantă dacă sunteți în căutarea unui sunet spațial compatibil cu multe jocuri, pentru o experiență intreg captivantă.

Pentru ao a dinamiza musai pur și neincarcat să urmați câțiva pași rapizi:

 • Accesați bloca de activități
 • Căutați pictograma difuzorului
 • Click dreapta
 • Atingeți opțiunea „Sunet spațial”
 • Alege „Windows Sonic pentru căști”

Windows Sonic

Așa îl veți a dinamiza. Este o opțiune gratuită pentru sunetul aparte pe orisicare îl putem prii în Windows 10, dar și în consolele Microsoft, cum ar fi Xbox Unul.

Te uiți: Cum se activează Dolby Atmos în Windows 10 pentru sunet surround ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply