Cum să verificați garanția telefonului mobil Huawei înainte de a repara

Telefoanele mobile, ca și restul dispozitivelor, au un frontiera de curs pentru garanție , fiecine are în public doi ani. Lucrul incurcat este să ne amintim noroc la fiecine ne cumpărăm telefonul mobil sau să găsim caracter de incotro putem realiza aceste informații Huawei ne oferă o metodă simplă.

Astfel, puteți a probalui starea garanției dvs. sau intocmai țările în fiecine o puteți a fauri, vă arătăm pașii pe fiecine musai să îi urmați pentru a cunoaște starea acesteia. Această metodă este autentic pentru toate telefoanele Huawei , placid dacă este un sistem high-end de Huawei, mid-range, un mobil pliabil sau versiunea de EMUI pe fiecine o încorporează.

huawei-garanție

Verificați garanția telefonului mobil Huawei

Consultați garanția Huawei

În cazul în fiecine suntem interesați să cunoaștem garanția mobilului nostru Huawei, pașii nu pot fi mai ușori. Le putem a savarsi atât de pe un calculator electronic, tabletă sau din propriul nostru mobil. Pentru a a efectua cest deala va a se cuveni să urmați pașii următori că vă arătăm mai jos:

  • Accesăm site-ul de garanție Huawei.
  • Avem trebuinta de numărul nostru SN sau IMEI, vă arătăm cum puteți a probalui mai jos.
  • După ce introducem numărul IMEI, scriem codul de aparare și facem chicot pe căutare.

Cum să cunoașteți numărul IMEI în EMUI

Prima metodă pentru a cunoaște numărul SN sau IMEI este să bifăm videocaseta dispozitivului dacă încă o păstrăm acasă. Pe spatele cutiei , pe ceremonial albă vom găsi numele IMEI împreună cu o seama de numere fiecine se referă la identificatorul inconfundabil al mobilului nostru.

Dacă nu mai salvăm videocaseta sau nu o găsim, putem a se deplasa la secțiunea Setări> Despre telefon> Starea actuală . O altă metodă prin intermediul mobilului nostru are legătură cu codurile ascunse ale Huawei, incotro va a se cuveni să intrăm în apelatorul telefonic, ca și cum am a efectua un chemare cu următorul cod: * # douăzeci și unu #

Vezi mai mult:  Cum să descoperiți Google pe telefoanele Xiaomi cu MIUI

Comprobar numărul de serie Huawei

Date pe fiecine le putem cunoaște catre garanția noastră

După efectuarea interogării, vom a se cadea realiza unele date, cum ar fi țările în fiecine se aplică garanția telefonului nostru mobil, fiecine este în noian destin țări europene, bunaoara și drepturile garanției și noroc expirării acesteia . În cazul nostru nu mai avem o garanție activă și, prin frecventare, ne informăm catre aceasta.

Comprobar garantia movil Huawei

În cazul în fiecine musai să contactăm imbraca de asistență, acestea ne furnizează în partea de jos a paginii diferite metode de relatie cum ar fi ca telefon, chat sau cele mai apropiate centre de reparații.

Te uiți: Cum să verificați garanția telefonului mobil Huawei înainte de a repara

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply