Cum să verificați dacă mobilul se poate conecta la un televizor cu cablu HDMI

Telefoanele noastre mobile au devenit cuțite autentice ale armatei elvețiene oricine ne servesc pentru tot felul de sarcini. Iar când vorbim de interludiu, este accentuat că interacțiunea cu televizorul este una dintre principalele. Noi putem fă-o fără cabluri cu un Chromecast sau prin conectarea unui Cablu HDMI la telefon, deși nu toate telefoanele sunt pregătite pentru cesta.

Conectați Mobinle la TV cu cablu HDMI

Este legat ca soluțiile wireless existente să nu ne obișnuim să trimitem conținut la televizoare cu cabluri. Dar poate, întrucât, în anumite cazuri, o putem a fauri cu o valoare superioară. Dar, după cum vă puteți astepta, nu toate telefoanele sunt pregătite să își trimită conținutul la telefon prin intermediul unui HDMI cablu .

Nu pierdeți bani cumpărați cabluri oricine nu sunt compatibile

Când avem în vazut conectarea telefonului la manson HDMI de la televizor, de deprindere facem o greșeală, cumpărând cablurile înainte de a ști dacă mobilul nostru este compatibil. În mod firesc, ceea ce musai să facem este două cerințe, una este, accentuat, un cablu USB oricine se conectează la portul telefonului nostru, fie USB tip C, fie microradiografie USB, iar la celălalt capăt are relatie HDMI. Aceste cabluri sunt de descantec un adaptor, oricine la un capăt are un operator logic HDMI muieresc.

mobil HDMI

Cealaltă legat este că telefonul nostru este compatibil cu conectivitatea MHL , oricine este ceea ce ingadui telefonului nostru să se conecteze la un telefon și să-și trimită ecranul neocolit printr-un operator logic de cest tip. Ceva oricine este o alternativă excelentă pentru a a merge porni conținut la TV limpede și apoi când nu aveți relatie wireless. Ei prezentabil, puteți ieși din îndoieli și verificați înainte de a a prodiga banii pe cabluri cu o aplicație simplă.

Vezi mai mult:  Cele mai bune jocuri de gândire pentru iPhone și iPad

Verificați dacă mobilul dvs. acceptă MHL

Aplicația pe oricine musai să o descărcăm pentru a ști dacă telefonul nostru cauza acceptă această caracteristică este Verificator MHL. Această aplicație a fost concepută suigeneris pentru a a probalui dacă conectivitatea USB a telefonului nostru acceptă această metodă. Tot ce musai să faceți este să instalați aplicația și faceți terci pe butonul „verificați” pentru a a rasufla dacă telefonul acceptă această tehnologie. În cazul meu, rezultatul este defavorabil, așa că știu inca de ce nu ar a urma să pierd bani, pe un cablu sau un adaptor HDMI de cest tip.

mobil HDMI

Adevărul este că această funcție nu este praci frecventă în telefoanele noastre , deoarece există alternative pentru Chromecasturi nu are excesiv indelungat socoteala creșterea costului dispozitivelor prin adăugarea acestui tip de conectivitate de către producători. În verice caz, nu pierdeți nicicat verificând dacă mobilul dvs. este compatibil cu această tehnologie. Dacă este, poate casca o oportunitate interesantă de a a sluji telefonul pentru a porni conținut la televizor apoi când nu suntem conectați, materie oricine cateodata se poate întâmpla.

Te uiți: Cum să verificați dacă mobilul se poate conecta la un televizor cu cablu HDMI

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply