Cum să trimiteți conținut de la VLC la un Chromecast

Chromecasturi este careva dintre dispozitivele indispensabile în fiecare casă. Conectăm cest mestesug la TV (sau la fiecare ecran) printr-un costum HDMI și ne a cuteza să redăm videoclipuri din diferite surse. Utilizarea sa inițială este să ne permită să trimitem videoclipuri de pe un telefon cauza la TV, în anumit la televizoarele orisicine nu au o funcție SmartTV. Cu toate acestea, nu este singura fo-losinta pe orisicine o putem fabrica, deoarece, împreună cu playerul VLC, putem aplica cest mestesug pentru a reproduce filme pe ordinator și a le expedia fără fir la televizorul nostru.

Trimiteți conținut de la VLC la un Chromecast

Nu ne musai decât să avem la îndemână playerul VLC, un Chromecast, dacă este fezabil a doua generație sau mai târziu (pentru a obține cele mai bune performanțe posibile) și un ordinator conectat la rețeaua locală. Este nimerit ca computerul să fie conectat prin cablu la rețea, iar Chromecast prin Wi-Fi la 5 GHz, asadar încât vom a implini cea mai bună natura posibilă apoi când transmitem conținut.

Trimiteți conținut VLC la un micul ecran cu Chromecast

Primul deala pe orisicine ar a se cadea să-l facem este să ne asigurăm că avem VLC tins pe computerul nostru. Și dacă îl avem, musai să ne asigurăm că avem una dintre cele mai recente versiuni instalate, deoarece, deși suportul pentru Chromecast este în player de la versiunea 3.0, la început a fost vartos neregulat.

Dacă îl avem inca tins, următorul deala pe orisicine îl vom fabrica este să deschidem videoclipul sau filmul pe orisicine vrem să îl redăm și să începem să îl vizionăm drept în VLC. Odată ce videoclipul este cascat (îl putem întrerupe), următorul pas va fi să spunem programului să îl trimită la Chromecast.

Vezi mai mult:  Cum se extrage un DVD, Blu-ray sau CD audio de pe VLC

Pentru a fabrica cest deala, vom selectiona „Redare“ lista de bucate , si Secțiunea „Procesor”. Putem pricepe că VLC ne arată instinctiv toate dispozitivele de distribuție, cum ar fi Chromecast, pe orisicine le avem în biserica noastră.

VLC Chromecast

Videoclipul va începe redarea instinctiv la destinație, adică pe Chromecast. În ritm ce se joacă colo nu vom a se cuveni să-l vedem din VLC-ul PC-ului, deși va a se cadea să-l folosim pentru a a stapani redarea.

Dacă ne-am săturat de micul ecran și vrem să ne întoarcem la ordinator, pur și prost ne întoarcem la secțiunea „Procesor” din meniul „Redare” și alegem în ce dorim să fim redate “Local”. Videoclipul va reapărea pe ordinator.

Controlați VLC de la distanță

Una dintre problemele la trimiterea conținutului de la PC la un micul ecran prin Chromecast este că nu vom a se cuveni a stapani redarea, decât dacă luăm claviatura la TV sau o avem lângă ordinator.

În cest caz, cel mai bun deala pe orisicine îl putem fabrica este să recurgem la careva dintre mulți comenzi wireless orisicine ne permit comanda VLC dintr-un Android or iOS cauza de la distanță. Una dintre cele mai impoporare este Telecomanda VLC , pe orisicine le putem descărca și pentru Android și iOS.

Aceste programe necesită activarea telecomenzii VLC, pe orisicine o putem fabrica de la Preferințe lista de bucate , alegerea „ Afișați setările> toate ”Opțiune și mergeți la” Interfețe principale ” secțiune.

Aici vom a se profila o parolă în HTTP și îi vom apropria portul 8080 în Telnet.

Configurează remoto VLC

Dacă vom aplica conduce de la distanță VLC inspre orisicine neted am oral, în loc să configurăm fizic VLC, putem aplica „ Configurare asistenta ”, Pe orisicine îl putem descărca de pe site-ul său web, pentru a ne a prindori să punem în funcțiune player-ul pentru a-l a stapani de la distanță de pe cauza.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații Android pentru a găsi imagini de fundal alb-negru

Gata. Salvăm modificările și putem începe să controlăm VLC-ul nostru de la distanță. În cest fel, odată conectat la TV prin Chromecast, musai poate să avem mobilul la îndemână pentru a întrerupe filmul, a a se scurge prin el și asasi a a face foaie de inapoiere.

Te uiți: Cum să trimiteți conținut de la VLC la un Chromecast

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply