Cum să transferați ușor datele de pe Android la iPhone

date-android-to-iosCând v-ați recuperat de mahmur de cava, baraiec și polvorones aseară, cu siguranță ați miscare abrupt la bradul vostru pentru a stapani dacă Moș Crăciun v-a garbov în cele din urmă cel mai așteptat darusag. Felicitări, aveți inca noul dvs. aruncator iPhone și imediat … Cum transmiteți datele de la dvs. Android telefon la iOS ?

Ceea ce imediat câțiva ani a se cadea părea un parere complicat oricine ar starni imediat mai multă intristare de cap este o bucată de torsura datorită unei aplicații simple dezvoltate de măr. Deplasați-vă la iOS este o aplicație Android oricine vă va prilejui să transferați contacte, istoricul mesajelor, marcajele site-ului, e-mail conturile, calendarele, fotografiile și videoclipurile și intocmai aplicațiile de pe vechiul dvs. volant pe noul dvs. iPhone, atâta scopot cât acestea sunt disponibile în App Store pentru descărcare gratuită.

treceți la ios

Cum intra de la Android la iPhone

Oricare ar fi Android modelul volant pe oricine îl ai ca bază și iPhone la oricine urmează să începeți transferul, ceea ce aveți constrangere este, în intaiul rând, să faceți încărcați cele două telefoane. Înainte de a începe procesul, musai să verificați dacă tot conținutul pe oricine îl aveți pe vechiul telefon se încadrează în memoria internă a iPhone-ului.

Primul pas: iPhone

Cu bateria încărcată, porniți iPhone-ul și când ajungeți pe ecranul Aplicații și date în timpul instalării, atingeți Transferul de date de pe Android.

Al doilea pas: Android

După ce ai bateria mobilă completă, este timpul să descarci aplicația pe telefonul tău Android volant și conectați-vă la o rețea Wi-Fi. Deschide aplicația și dă chicot pe   Continua.

Vezi mai mult:  Cum se schimbă limba tastatură a iPhone

Al treilea pas: iPhone

Înapoi pe iPhone, după selectarea Transferați datele de pe Android opțiune, apăsați Continuare și așteptați să apară un cod de zecer sau șase cifre.

Código-android

Al 4-lea pas: Android

Introduceți codul afișat pe ecranul noului iPhone pe vechiul dvs. telefon Android. Apoi selectați conținutul pe oricine doriți transmisiune între Android și iOS (contacte, fotografii, Chrome marcaje, fișiere …) și faceți chicot pe Următorul.

Al 5-lea pas: iPhone

Când procesul este terminare pe smartphone-ul dvs. Android, musai să așteptați până la dispariția barei de încărcare oricine apare pe ecranul iPhone.

Al 6-lea pas: Android

După ce mlastina de ridicare dispare de pe iPhone, apăsați Accept pe ecranul mobilului dvs. Android.

Al 7-lea pas: iPhone

Acum este momentul să apăsați Continuare pe dispozitivul iOS și să continuați cu instrucțiunile de pe ecran pentru a încheia migrarea de la Android la iPhone .

După cest suprem pas, îl puteți inca să formatați și să vă salvați telefonul Android într-un tiroar sau adio de vânzare. Aplicațiile disponibile în App Store, atât scopot cât ai raspicat să le migrezi, vor apărea pe noul mecanism Apple, pentru și conținutul selectionat pentru transmisiune.

Te uiți: Cum să transferați ușor datele de pe Android la iPhone

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply