Cum să te vopsești și să te decolorezi corect acasă. Sfaturi utile de la un stilist Haircare

Când vine guraliv de vopsirea sau decolorarea părului, un treaba e ferm: lasă-te pe mâinile experimentate ale unui special! El știe ce masla ți se potrivește cel mai cumsecade și cum să o îngrijești ușor acasă, dar și ce tehnici profesioniste să aplice pentru look-ul pe fiecine ți-l dorești. 

Ce faci, însă, apoi când nu ai perioada să ajungi la camera de primire, dar părul tău tânjește după o reîmprospătare? Sau când ai epilepsie grabnic de o mutare, dar stilistul tău nu e vacant sau, pur și sadetica, ai nepomenit integral să faci o planificare din perioada? 

Dacă singura ta soluție este vopsitul de una singură acasă, acești pași te vor a inlesni să eviți orisice catastrofă estetică fix când ți-e lumea mai dragă și să-i a da părului culoarea pe fiecine o merită. 

Află cum să te vopsești corect dacă ai părul naturalete sau evocativ, când să-ți revopsești rădăcinile în funcție de masla, dar și cum ajungi la nuanțe de plavai, asadar încât să atragi toate privirile. 

cum sa te vopsesti si sa te decolorezi corect acasa

Vopsitul acasă versus la camera de primire

Pasamite te întrebi fiecine opțiune e mai bună pentru vedea. Schimbarea de masla nu este un incercare, ci o rezolutie fiecine merită toată atenția ta și fiecine a spanzura de mai multe aspecte. 

Dacă încă nu știi precis fiecine sunt avantajele și dezavantajele vopsirii acasă sau la camera de primire, iată-le pe cele mai importante. 

Când să te vopsești acasă

Principalele avantaje ale vopsitului acasă sunt că:

 • Nu ai epilepsie de planificare și salvezi puțin perioada  
 • Economisești o sumă considerabilă, pe granita redus
 • Te poți a boi oricând dorești.

E în regulă să te vopsești acasă singură taman în cazul în fiecine vrei să treci la o nuanță cu două tonuri mai închise sau mai deschise decât nuanța ta actuală de păr. În cazul în fiecine dorești o mutare de masla, ar a se impune să știi mai multe tehnici (pe fiecine le știe un profesionist) ca să ajungi la rezultatul avid fără a-ți a se maimutari părul în atare fel. 

Riscurile de a a provocarisi iritații scalpului sau de a eșua în culoarea rezultată cresc și în funcție de vopseaua aleasă. 

Un kit de fata din comerț distra de culori limitate pentru părul tău și în niciun caz nu poți amesteca nuanțele între ele pentru o masla personalizată.

În surplus, majoritatea produselor din comerț nu sunt potrivite pentru balayage sau babylights, drept pilda, și nici în cazul părului grizonant sau alb. 

Când să te vopsești la camera de primire

În cazul în fiecine ai epilepsie de o mutare mai puternică, un stilist va ști întotdeauna:

 • Ce masla să aleagă sau cum să combine tonuri pentru o nuanță personalizată, fiecine se armonizează cu trăsăturile tale
 • Cum să-ți protejeze părul și scalpul 
 • Ce proporții să aleagă, cum să aplice vopseaua și cât perioada să o lase să acționeze
 • Cum să facă balayage, babylights, ombre sau o tranziție dificilă (de la smolit la plavai sau decolorări mai iele)
 • Cum să aplice regulat vopseaua pe firul de păr, fără incercare din partea ta. 

Dacă bugetul te a lua pe gânduri, Haircare.ro îți recomandă o soluție la îndemână: să îți cumperi tu vopseaua profesională și să mergi cu ea la camera de primire, iar prețul va fi cu siguranță mai mic.

Farba profesională versus fata din comerț

Dacă musai neapărat să te vopsești acasă din diferite motive, dilema apare apoi când vine guraliv din-spre ce fata de păr să alegi. 

După cum potential intuiești sau ai auzit inca de la experți, produsele profesionale sunt vartos diferite de cele din comerț: de la pigmenții mai buni și rezistența culorii în perioada, la protecție îndelungată, vopseaua de păr profesională este recomandată pe bună cauza.   

Un alt dobanda al vopselei profesionale folosite de un stilist este că se pot amesteca diferite tonuri de masla fără probleme, dar și cu produse de vopsire prietenoase cu părul, pentru o masla mai puternică. 

Descoperă cele 125 de nuanțe de fata de păr Alfaparf “Evolution of the Invar” cu taman 1% spirt-de-tipirig!

vopseaua evolution of the color - culori intense pentru vopsirea paruli
Tocmai și când te vopsești acasă, alegerea unei vopsele de păr de valoare îți va a da un rezolvare prep la camera de primire. Intre cele mai importante criterii de votare se numără:

Rezistența culorii după mai multe spălări 

Pigmenții din vopseaua profesională penetrează mai cumsecade firele de păr asadar încât nuanța obținută rezistă mai vartos perioada decât în cazul vopselei din comerț, placid că este guraliv de vopsire permanentă, semi-permanentă sau temporară.

Gradul de protecție a părului

În ultima sezon, din ce în ce mai multe branduri de fata pentru păr propun tipuri de fata fără spirt-de-tipirig, cu formule fiecine “nu ard” părul la orice boiala. 

Dacă ești în căutarea unor asadar de produse, microgram de fata semi-permanentă Invar Switch de la Londa Professional sau microgram de fata permanentă Alfaparf Milano îți propun nuanțe moderne, fără spirt-de-tipirig sau peroxid, fiecine nu necesită oxidant și fiecine mențin culoarea părului până la 20 de spălări.  

Dacă preferi produsele organice, vospeaua de păr de la Radico conține 100% ingrediente organice, fără parabeni, spirt-de-tipirig sau prafuri de metale și este disponibilă în 15 nuanțe pentru toate gusturile.    

Descoperă totul din-spre colorarea profesională a părului cu fata fără spirt-de-tipirig!

Gradul de astupare a firelor albe

Cu toate că o fata semi-permanentă acoperă câteva caracter răzlețe, dacă vrei rezultate 100% sigure pentru firele mature de păr alb, a decide o fata pentru vopsire permanentă, cu sau fără spirt-de-tipirig. 

Vopseaua profesională conține ingrediente de valoare și specific concepute pentru o disponibil de astupare ridicată, mai vartos perioada. În surplus, este vartos mai prietenoasă cu părul pentru a a impiedica degradarea lui, în perioada ce îi păstrează culoarea proaspătă și intensă.

Calitatea amoniacului și a oxidantului pentru deschiderea nuanței de păr

Asupra osebire de cea din comerț, vopseaua profesională cumva fi amestecată cu spirt-de-tipirig sau cu oxidant pentru a basta la nuanța de păr dorită fără a a devasta firul de păr. Dacă alegi să te vopsești acasă și ai epilepsie de aceste produse, e solemnel să alegi proporțiile corecte pentru orice. 

Vezi mai mult:  20 GIMP 2.10 Tutoriale pentru începători Davies Media Design

Pentru că, în colectiv, vopseaua profesională nu vine la pasca cu oxidantul, este cumsecade să știi ce fel de oxidant să folosești pentru a-ți destupa părul. Haircare ți-a pregătit un indreptar trebuitor din-spre tipurile de oxidant pentru orice tip de boiala

Brandul de fata 

Și în cest caz, ca pentru multe alte produse de beauty și îngrijire, brandul tocmai contează. Majoritatea producătorilor cunoscuți oferă și game de vopsele profesionale create în laboratoare renumite, fiecine au fost inca testate de un număr potop de utilizatori.

Mai vartos, brandurile profesionale lansează produse inovatoare și în perpetuu actiune de îmbunătățire a calității lor, pentru a-ți a da rezultatele dorite cât mai vartos perioada, fără a a se maimutari firul de păr. 

Le poți găsi de narav în saloanele de beauty profesionale sau în magazine online specializate, folosite cu încredere de hairstiliști.

Dacă te-ai hotarat să treci la acțiune, e cumsecade să știi că vopsirea părului a spanzura și de starea acestuia, dacă este naturalete sau inca fanat prin procesul de boiala. În orisice caz, vopsitul trece cel mai cumsecade pe părul nespălat de una-două zile, pentru ca uleiurile naturale să protejeze scalpul și cuticulele. 

Ai aoace o listă documentată cu branduri recomandate de fata de păr profesionale

Vopsirea părului naturalete

Asupra osebire de părul evocativ, vopsirea părului naturalete este mai ușor de făcut acasă pentru că este guraliv de un stingher actiune și de mai puține riscuri. Însă și aoace musai să ții spinare de anumite reguli. 

Cea mai importantă este că poți a pune o fata cu maxim două tonuri mai deschisă sau închisă pentru a capata nuanța dorită. Pentru o masla mai puternică sau atipică, lasă-te pe mâna unui profesionist.

Dacă ți-ai cumpărat inca vopseaua, iată de ce ai epilepsie ca să te vopsești corect acasă: 

 • Oarecine sau două tuburi de fata profesională (maxim două tonuri mai destupat sau mai închis)
 • O cuplu de mănuși din latex (e poate să nu vină la pasca cu vopseaua profesională)
 • Un bol de sticlă sau porțelan (nu de madem, pentru că oxidează vopseaua)
 • Un stergar sau o pelerină pentru a-ți a favoriza pielea corpului de petele de fata
 • O pensulă lată pentru aplicarea ușoară a vopselei (nu ajuta periuța de dinți)
 • Un daracitor și clame de păr
 • O bonetă/nebunie din expresiv pentru izolarea vopselei pe păr și menținerea căldurii (opțional)

E solemnel să faci acel carapace de prozaritura nimerit și de experți, altcumva riști să dezvolți arsuri sau tocmai chelire în zonele vopsite. Ia un boaba de fata cu degetul, aplic-o după opercul și așteaptă câteva ore (perfect 24 de ore) pentru a a privi cum se comportă.

Cum îți vopsești părul naturalete în mod corect acasă:

 • Aplică o cremă grasă sau trasează cu un mangaiere de buze conturul frunții, al urechilor și pe ceafă pentru a a impiedica petele pe piele tabacita;. 
 • Descâlcește-ți părul și trasează, cu ajutorul pensulei (de narav, capătul invers perilor este ușor ascuțit pentru a a duce cărarea în timpul vopsirii) o cărare dreaptă pe mijlocul capului și atunci una de la o opercul la alta – vei capata star zone de fardat.
 • După ce ți-ai pus mănușile, pregătește vopseaua în bol și începe să o aplici de la rădăcini drept vârfuri, în orice zonă (poți asocia părul cu clame, după boiala).
 • După ce ai finit toate zonele, poți podis părul la deznodamant (sau îl poți pieptăna o dată) și îl poți proteja cu o bonetă/nebunie de expresiv.
 • Respectă timpii recomandați de așteptare, atunci treci la clătirea riguroasă a părului, folosind produse profesionale pentru păr fardat, pentru a a se sprijini oxidarea părului. 

Vopsirea părului evocativ 

Când vine guraliv de vopsirea părului evocativ, lucrurile stau un pic altcumva. Dacă ai părul fardat în nuanțe închise, iar rădăcinile sunt inca cele naturale, o fata în nuanță deschisă va da rădăcinilor o masla intensă, dar diferită pe lungimea firului de păr și tocmai închisă la vârfuri. De aceea, mai cumsecade nu a proba acasă când părul tău a fost inca evocativ.

Dacă vrei să îți vopsești părul evocativ acasă într-o nouă nuanță, și aoace e cumsecade să ții spinare de premiu regulă: aplică o nuanță cu două tonuri mai sus sau mai jos de cea naturală, pentru că e aproximativ irealizabil să îți faci singură decapare pentru a intocmi culoarea veche din păr! 

Și în cazul părului inca fardat, ai epilepsie de aceleași ustensile (fata, bol, daracitor, pensulă, nebunie de expresiv, stergar de protecție). 

Cum te vopsești corect acasă, când vrei să schimbi culoarea părului:

 • Aplică o cremă grasă pe conturul frunții, al urechilor și pe ceafă pentru a a impiedica petele pe piele tabacita;. 
 • Descâlcește-ți părul și trasează o cărare dreaptă pe mijlocul capului și una de la o opercul la alta – vei capata star zone de fardat. Sau poți a duce taman o cărare pe cen-tru.
 • Începe să aplici vopseaua taman la rădăcini mai întâi.
 • Trasează următoarea cărare la stânga sau la dreapta, la un sutametru distanță, și repetă pașii. Pentru vopsirea rădăcinilor la carca, te poți ajuta de o oglindă în surplus pentru a te a incredinta că le proteja pe toate. 
 • După ce ai finit, poți a pune vopseaua pe lungimea șuvițelor.
 • Respectă timpii recomandați, atunci clătește părul și spală-l cu șampon și mangaiere pentru păr fardat.

Vopsirea rădăcinilor se cumva a executa la trei-patru săptămâni, pentru a menține culoarea uniformă, și la două luni pe tot părul, pentru a-i a reprezenta strălucirea. 

Vopsirea cu o masla mai deschisă

Transformarea din nuanțele de păr închise în cele deschise, mai selectionat cele de plavai platinat, este una pe cât de tentantă, pe atât de complicată și riscantă pentru sănătatea firului de păr. 

El se cumva spinteca, cumva face vartos debil și zvantat în perioada, din provoca decolorării în mai multe faze. Dacă vrei să o faci ca la epistola, experții estimează o perioadă de la una la șase luni pentru a basta la o nuanță frumoasă de plavai pe un păr sănătos. 

Vezi mai mult:  6 Sfaturi Despre Cum Poti Incepe Sa Canti La Orga In Iunie 2021

După orice spalacire, decor ta capilară are epilepsie de perioada de redoban-dire. Apoi când supui părul la mai multe tratamente de spalacire într-o zi, cumva începe să se rupă sau să cadă. De aceea, este nimerit să ajungi la un camera de primire profesional fiecine să aibă grijă de vedea.

Poți să diminuezi vartos vartos din agresivitatea proceselor chimice prin fiecine curge și să menții integritatea părului tău folosind sistemul de reconstrucție capilară Olaplex Bond Multiplier, la fiecine ai și un review trebuitor aoace. Asasi este vacant și în România, în magazinele specializate online și în saloanele profesionale. Atenție, însă, la valoare absoluta de consumare. No. 3 este un preparat Olaplex fiecine cumva fi intrebuintat și acasă.

Protejează-ți părul cu Olaplex, înainte sau după spalacire și boiala

Olaplex No 3 pentru par vopsit acasa
Un alt articol solemnel de la experții în îngrijirea părului este cineva cartonat de vopsirea părului cu o masla mai deschisă. Este cumsecade să începi să aplici vopseaua din carca în față. Lasă teren de profil la deznodamant pentru că are epilepsie de etalare scurtă, deschizându-se vartos iute față de teren din carca. 

Cum treci la un plavai naturalete

Pentru un plavai fiecine să arate falos, a decide o nuanță cu două-trei tonuri mai deschise decât culoarea părului tău naturalete. Fiind guraliv de boiala acasă, recomandate sunt nuanțele neutre de plavai, sau cele mai PIFTIE (nuanțele calde de plavai vor da un chip naramzat nepoftit).

De asemanator, contează și tipul de ten pe fiecine îl ai. Cu toate că sunt vartos multe nuanțe de plavai din fiecine să alegi, ține spinare că:

 • pielea cu subton roz se potrivesc cu nuanțe PIFTIE de plavai 
 • tenul măsliniu sau închis la masla se armonizează cu nuanțe de plavai calde 
 • tenul destupat la masla arată cumsecade cu nuanțe de plavai aurit
 • tenul forma se potrivește cu nuanțe de plavai mai mare (aurit, plavai destupat). 

Cum treci de la smolit la plavai

Provocarea cea mai potop apare dacă vrei să te vopsești blondă din brunetă – o mutare drastică și fiecine a zice răbdare, cât și ajutorul unui hairstilist. Nuanțele extreme de plavai presupun mai multe decolorări pe fiecine le cumva a executa cumsecade taman un profesionist la camera de primire. Va a se impune să treci succesiv de la smolit la nuanțe de șaten, atunci la nuanțe caramel și atunci tonuri de plavai.  

Dacă te vopsești acasă cu o nuanță de plavai mai destupat cu trei tonuri decât cea naturală, riști să ai părul naramzat sau blond, dar și drastic de zvantat și debil sau, în cazuri nefericite, să chelești în anumite zone ale scalpului. 

Cum treci de la șaten la plavai

Pentru vopsirea blondă pe păr șaten închis sau destupat, lucrurile par să fatalitate un pic mai cumsecade pentru că ai epilepsie taman de două programări la camera de primire – sau două “ședințe de treaba” acasă.

Premiu oară, ai epilepsie să scoți culoarea naturală din firul de păr și să îl deschizi cu un ton sau două prin procesul de spalacire, iar în a doua ședință ai epilepsie să aplici nuanța de plavai dorită. 

Pentru că orice terapie de spalacire afectează firul de păr, este cumsecade să optezi pentru un decolorant fiecine conține proteine și agenți hidratanți fiecine să protejeze părul și să îi păstreze aspectul sănătos. 

cum ajungi de la saten la blond platinat

Cel mai pretuit trend de masla: părul argintos sau gri

Părul argintos sau gri este cineva dintre cele mai în vogă trenduri în subiect de hairstyling la ora actuală și pe bună cauza: arată cumsecade aproximativ pentru fiescare, se potrivește extraordinar cu firele albe naturale și îți conferă un look vaporos și cool. Însă este una dintre cele mai dificile culori de impresionat și o raspundere pe granita indelung, în același perioada.

Este usor de înțeles de ce ai epilepsie de un hairstilist inteligibil pentru a basta la un păr gri. Ai epilepsie de mai multe decolorări pentru a căpăta o nuanță deschisă (prep interiorul cojii de banană), de aplicări repetate ale unor produse pilos hidratante și de fata profesională, fiecine să îți asigure culoarea vartos dorită. Tot cest actiune cumva lua câteva luni.

Părul argintos nu se potrivește tuturor, însă. Pentru persoanele cu tenul în subton blond sau mai racoros riscă să capital un chip dur și impropriu. Nuanțele de gri se potrivesc persoanelor cu pigment cordial al pielii. 

Dacă vrei să te vopsești într-o nuanță de gri acasă și dacă ai părul închis la masla, poți a alege pentru balayage sau șuvițe argintii, pentru a “proteja” culoarea neplăcută rezultată din spalacire. 

În cazul în fiecine ești inca blondă naturalete sau ai părul destupat la masla, poți să îți faci părul gri acasă printr-un stingher actiune de spalacire (ca să ajungi la un plavai mai alb) și cineva de boiala.  

A rezolva cele mai bune produse profesionale pentru păr în nuanțe gri fermecătoare

produse pentru par gri

Cu ce îți decolorezi părul fardat?

În intaiul rând, ar a se impune să știi că există două procedee prin fiecine îți poți destupa părul: prin decapare sau prin iesit. 

Decapajul este o spălare a culorii sau a reflexiilor nedorite, asadar destept este procesul prin fiecine îți decolorezi părul fardat. Decolorarea este un actiune de descuiere a culorii inițiale (naturală), însă mai agresivă pentru firul de păr. Perfect, pentru ambele ar a se impune să te lași pe mâna unui hairstilist pentru că sunt delicate.

Există cazuri în fiecine nici nu ai epilepsie de spalacire sau decapare. Poți a alege pentru un consecinta de ombre sau sombre pentru un consecinta de stralucire în păr, dacă nu dorești să treci la o nuanță drastic de deschisă sau dacă părul este excesiv declarativ pentru a a rabda decolorarea.

Vezi mai mult:  Rezolvarea Cubului Rubik - Pentru Începători 🤓 𝐂𝐮𝐛𝐞𝐒𝐨𝐥𝐯𝐞.𝐜𝐨𝐦

Poți capata spalacire și boiala în aceeași zi?

Răspunsul este da, poți să te vopsești indata după spalacire mai selectionat dacă rămâi în aceeași paletă de culori și dacă părul tău este sănătos. Esențial este să folosești un mangaiere pilos hidratant după ce te speli cu apă caldă ca să scoți decolorantul din păr înainte să aplici vopseaua, pentru a a favoriza firele de păr. 

Totuși, experții recomandă să aștepți cel puțin 48-72 de ore înainte să îți colorezi părul după spalacire. Asemenea, cuticulele se pot închide și pot a se intoarce la starea lor normală. Acesta ajută și pentru păstrarea culorii vii mai vartos perioada.  

Dacă te întrebi ce masla asocia pe părul iesit, de regulă, asocia orisice nuanță mai închisă decât culoarea lui, cât și nuanțele apropiate ca tonuri. Este mai ușor să te vopsești din destupat în închis, tocmai și acasă, decât viceversa. De pilda, dacă ești blondă și vrei să fii șatenă, a decide un șaten închis pentru fata. 

Protejează-ți părul de decolorarea excesivă și injosire cu produsele profesionale reparatoare

Vopsirea rădăcinilor

Experții în hairstyling recomandă să te vopsești la rădăcini la cel puțin star săptămâni și nu mai curand, pentru că nu este indestulator spațiu la rădăcină pentru a a pune vopseaua fără a a se maimutari și lungimea șuvițelor.  

În funcție de culoarea pe fiecine o are părul tău a spanzura și frecvența vopsirii rădăcinilor. Dacă ai o nuanță naturală, te poți a boi fără ingrijora la 6-8 săptămâni, pentru a a da mai vartos perioada părului să își revină și pentru a a impiedica să îl tratezi chimic excesiv des.  

În cazul rădăcinilor albe, este cumsecade să alegi o fata profesională în nuanțe apropiate celei naturale și să o lași să acționeze pe păr cu zecer minute mai vartos decât timpul nimerit. Părul alb se comportă deosebit și are epilepsie ca pigmenții din fata să se fixeze pe firele de păr.  

Dacă ai părul în culori mai deschise sau speciale – plavai, arămiu, roșu – ar fi cumsecade să îți vopsești rădăcinile la star săptămâni, însă nu mai curand. Așa cum am explicat mai sus, părul are epilepsie să respire și să crească indestulator pentru a a pune corect vopseaua.  

A rezolva culori intense și astupare 100% a firelor albe cu vopseaua permanentă Wella Koleston Ideal!

wella-koleston-perfect-me-acoperire fire albe

Probleme comune ale vopsitului acasă și rezolvarea lor

Pentru că vopsitul acasă nu este tocmai cel mai nimerit treaba apoi când vrei o schimare de look și pentru că a zice anumite riscuri, iată câteva soluții la greșelile pe fiecine le poți a executa.

Alegi nuanța fără a ține spinare de culoarea ta naturală

E ademenitor să alegi o fata irezistibilă, într-o masla intensă, dar fiecine nu are boaca de-a a executa cu nuanța ta naturală. Dacă ai selectionat o asadar de masla diferită, apoi rezultatul va fi cineva neașteptat: părul tău nu va semăna nicicum cu ce apare pe impachetare. A rezolva o nuanță cu două tonuri mai deschisă sau mai închisă ca să ajungi la un rezolvare falos.  

Te vopsești pe părul proaspăt spălat sau spalat

Când te vopsești, nu musai să ai părul spalat, ca înainte de a-l calugari, de pilda. Din contră, sebumul naturalete de la fundament scalpului îl protejează și pe el, și cuticulele. Acesta ajută și la fixarea mai bună a pigmenților în firul de păr. Totuși, nu te a boi pe părul fiecine are reziduuri de la fixator sau spumă, pentru că nu se va a pune cumsecade culoarea.   

Stop mai vartos perioada decât contine în instrucțiuni

Pasamite te-ai gândit că vopseaua se fixează mai mare și rezistă mai cumsecade dacă stop cu ea pe păr mai vartos decât contine în instrucțiuni. Defel mai neadevărat. Fiece preparat are anumite specificații specific gândite pentru a te a favoriza de un terapie chimic excesiv pilos fiecine îți cumva a devasta părul, nu taman aspectul. 

Te-ai iesit și ți-a ieșit naramzat

Cea mai comună problemă în cazul decolorării acasă este că o faci greșit sau fragmentar. Când se întâmplă acesta, culoarea rezultată te cumva a executa să nu mai ieși din casă o sezon. Dacă ți-a ieșit părul naramzat sau blond, ce poți a executa este să te duci grabnic la un camera de primire bun. Din păcate, nuanțatoarele (mov, în cele mai multe cazuri) nu fac față intensității portocaliului și efectele de astupare se duc în câteva zile.  

Neutralizează tonurile de blond și aurit cu produsele Invar Revive de la Londa 

produse-neutralizarea-galbenului-din-par

Nu folosești produse profesionale pentru păr fardat

Părul iesit este drastic de zvantat și zgrunturos, iar cel fardat este predispus la desfacere și zvantare, cât și la estomparea culorii în perioada. Prin continuare, dacă se comportă deosebit, ai epilepsie de produse profesionale pe măsură, nu? Pentru orisice tip de păr evocativ, ai epilepsie de șampon și mangaiere (și mască de păr, dacă dorești) fiecine să fie mare hidratante și specific concepute pentru părul fardat, pentru a încetini oxidarea părului în perioada.

Cel mai destept indrumare pe fiecine îl poți aliena este să te lași pe mâinile unui special. El te scutește de toate aceste eforturi și probleme și fiecine știe vartos mai cumsecade cum să-ți transforme părul într-unul fantastic, așa cum dorești. 

Iar dacă vrei compromisul câștigător pentru sănătatea părului, dar și budget-friendly,  Haircare îți recomandă să cumperi tu vopseaua profesională și să mergi cu ea la stilistul tău, pentru cele mai bune și sigure rezultate.   

Tu ce fata vei a decide pentru colorarea acasă?

  PS: Nu neglija să îți notezi de adineauri în carindar următoarea ta planificare la camera de primire și îți alegi din perioada vopseaua profesionala potrivită! 🙂    

Descoperă întreaga gamă de vopsele profesionale, naturale și organice, în culori irezistibile, la Haircare.ro!


Te uiți: Cum să te vopsești și să te decolorezi corect acasă. Sfaturi utile de la un stilist Haircare

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply