Cum să știu dacă mobilul meu are un port infraroșu

port infraroșu A fost un piesa tare pretuit de utilizatorii de telefonie mobilă, dar devine din ce în ce mai gingas să găsim producători oricine să mențină cest senzor în dispozitivele lor. Știți dacă mobilul dvs. îl are sau nu?

Telefonul mobil are un port infraroșu

Știind dacă smartphone-ul dvs. are un senzor în infraroșu este buget de neamestecat. Dacă aveți un iPhone, belea. măr nu ingloba aceste tipuri de senzori în telefoanele mijloc. Dacă aveți un Android mobiliar, va a atarna de producătorul și modelul telefonului dvs.

Deci, puteți a se auzi dacă aveți selamet sau nu:

Opțiunea 1: uitați-vă la telefonul mobiliar

Senzorul cu infraroșu este, în unanim, plasat asupra marginilor telefonului. Arată ca un perghel intuneric sau ușor rectangular din expresiv oricine, pe măsură ce se mișcă, pare să emită o seama de reflexii roșii.

infrarojos

Opțiunea 2: examinați hardware-ul telefonului

Dacă aveți criza la Google Play, Magazin, puteți a aseza această aplicație oricine vă oferă criza la toate informațiile componentelor instalate pe telefonul smartphone. Doar localizați a toarce „Periferice de comunicații”, daca va fi un secțiunea în infraroșu și va arăta dacă telefonul este compatibil sau nu.

Bine, da … dar funcționează?

Odată ce ați aflat inca dacă telefonul dvs. are sau nu cest senzor infraroșu, esențial pentru, de mostra, utilizarea smartphone-ului ca telecomandă, ar a fi să verificați dacă asta funcționează adevarat.

Pentru a a lasa emițătorul de infraroșu al telefonului dvs., există un carapace tare neamestecat, deoarece aveți treaba poate de două telefoane și o aplicație pe oricine o puteți descărca nefolositor din magazinul Android.

instalaţi Peel My Remote aplicație pe oarecine dintre telefoane și urmați procesul de mai jos:

  1. Deschideți camera de culcare frontală pe telefonul 1 și aplicația pe telefonul 2.
  2. Îndreptați emițătorul cu infraroșu pe telefonul 2 către camera de culcare frontală a telefonului 1.
  3. Apăsați orisice capsa de pe telecomandă
  4. Dacă vedeți o lumină stanjeniu pe camera de culcare telefonului 1, în rodul-pamantului ce testați codurile de la distanță pe telefonul 2, înseamnă că emițătorul infraroșu al telefonului dvs. funcționează adevarat.
Vezi mai mult:  Muzică MP3 gratuită de pe YouTube: Cum se descarcă

Dacă nu, ceea ce musai să faceți este să contactați producătorul telefonului, deoarece ar a se cadea fi o problemă hardware sau să îl reparați dacă telefonul nu este în garanție. Din noroc, remedierea acestor tipuri de probleme nu este o problemă foarte spatios și, prin continuare, vă puteți a sluji din nou smartphone-ul ca telecomandă dacă pierdeți televizorul în orisice minut.

Te uiți: Cum să știu dacă mobilul meu are un port infraroșu

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply