Cum să știi dacă te-a blocat cineva pe WhatsApp

FacebookAplicația de mesagerie deținută a fost vartos durata cea mai intarit aplicație din noian latura a lumii. Și a devenit instrumentul de informatie prin excelență. Prin WhatsApp ne contactăm familia și prietenii, exact dacă se află în orisice colț al lumii, dar, de atare, este eventual să partajăm fotografii, videoclipuri, link-uri sau exact să facem apeluri vocale sau apeluri terminal plin gratuite, pur și neamestecat instalând aplicația și având o relatie stabilă la Internet, oaresice ce astăzi este ușor de indeplinit.

blocat de cineva whatsapp

Cu toate acestea, faptul de a a se cuveni contacta pe cineva în iest mod și într-un mod atât de ușor, îl a infaptui un adevărat coșmar pentru unii, mai selectionat dacă cineva primește numărul nostru de telefon și începe să ne trimită mesaje prin WhatsApp fără ca noi să știm care este sau ceea ce este și mai rău, că ne-a delegat mesaje cine sunt enervante sau de netot pofta. Este adevărat că putem a se referi întotdeauna situația, dar WhatsApp oferă o funcție cine vă prilejui să blocați un le-gatura, dar să le împiedicați să ne contacteze prin intermediul aplicației.

Cum să blochezi un le-gatura pe WhatsApp

Dacă primim iest tip de inteles de la cineva pe cine nu îl avem intre contactele noastre sau oarecine dintre ei ne deranjează și nu dorim ca cesta să îl facă din nou, cel puțin din aplicația de mesagerie, aceștia sunt pașii de urmat pentru a a inchide cineva pe WhatsApp.

  • Deschidem aplicația pe telefonul nostru.
  • hai Chat cu acea persoană.
  • Apăsăm pe lista de mancare butonul din chat-ul propriu-zis.
  • Alegem Bloca opțiune.
  • Acum va apărea o fereastră mică în cine suntem întrebați dacă dorim să blocăm numărul respectiv și suntem informați că iest le-gatura nu va a se cuveni să ne sune sau să ne trimită mesaje.
  • Acolo vom a poseda opțiunea de a a fixa între Bloca , Anulați sau Raportați și blocați.

WhatsApp

În cele mai multe cazuri, opțiunea de a a fixa va fi blocarea, dar dacă este hărțuire completă sau dacă primim amenințări sau materiale compromise de la numărul de telefon, putem a fixa și opțiunea Raportare și barare, asadar încât WhatsApp să fie la italic cu situație și pot sfârși prin ștergerea contului. Acum, multe dintre blocurile de pe WhatsApp provin de invat din discuții între imprieteni sau neam.

Vezi mai mult:  4 trucuri de bază pentru a crea un PDF din Word

Trucuri pentru a ști dacă ați fost blocat pe WhatsApp

Dacă bănuim că unele dintre contactele noastre ne-ar fi voinic a inchide pe WhatsApp, există anumite trucuri sau indicații cine ne pot a sprijini să confirmăm iest lucrare. În iest clipita, aplicația de mesagerie nu oferă nicio regim de a a marturisi că cineva ne-a blocat, deși ar a se cuveni fi una dintre noutățile cine ar apropia în curând la aplicație.

Cu toate acestea, până în atentie, singurul lucrare pe cine îl putem a infaptui este să analizăm îndeaproape anumite detalii cine pot protectie us confirmă dacă cineva ne-a blocat pe WhatsApp.

Starea mesajelor

Unul dintre primele tatuaj cine ne a infaptui să credem că cineva ne-a blocat pe WhatsApp este apoi când, după ce trimitem un inteles cuiva, rămân cu un insumi verificare gri. Aceasta indică faptul că mesajul sau mesajele nu sunt primite de către acea persoană.

Acest lucrare se eventual întâmpla dacă acel le-gatura are telefonul prohibit sau nu este ascuns, dar dacă după câteva minute, ore sau exact zile, mesajele pe cine le trimitem continuă cu cec inegalabil gri , eventual fi un indicator cine indică faptul că acea persoană ne-a blocat pe WhatsApp.

Poză de sectiune

Fotografia de sectiune este un alt element autohton cine ar a urma să ne uităm dacă vrem să aflăm dacă cineva ne-a blocat pe WhatsApp. În iest caz, nu vom a se cuveni a gini fata respectivă fotografie de sectiune .

Adevărul este că aplicația de mesagerie oferă posibilitatea de a a fixa cu care vrem să vedem imaginea de sectiune, prin frecventare, este eventual ca acea persoană să fi primenire setările și de indata nu le putem a gini. Aceasta este o altă dintre detaliile cine ne eventual prilejui să știm dacă cineva ne-a blocat, dar nu este irevocabil să știm.

Vezi mai mult:  Cum să remediați eroarea WiFi cu actualizarea Windows 10

Stare WhatsApp

Ca și în cazul imaginii de sectiune, se întâmplă și cu starea WhatsApp. Adică, dacă cineva ne-a blocat, nu vom a se cuveni a gini stările pe cine le publică din contul său. Acum, este, de atare, oaresice cine ne prilejui să configurăm aplicația în sine din setările de confidențialitate ale contului nostru, asadar faptul de neputând a gini stările cuiva , eventual însemna că ne-a blocat sau că a primenire pur și neamestecat configurația Privacy.

Descrierea profilului

Același lucrare este autentic și pentru descrierile profilului. Ca și în cazul fotografiei de sectiune și a stării, dacă cineva ne-a blocat pe WhatsApp, când intră în chatul său și induiosa mocirla superioară fiindca apare numele și a poza de sectiune, nu vom a se cuveni a gini descrierea sau expresia contului lor.

Ultima dată de conexiune

Un alt dintre detaliile în cine putem căuta să aflăm dacă cineva ne-a blocat pe WhatsApp este ora ultimei conexiuni în profilul persoanei respective. Această informație apare în chatul unui le-gatura, în aparte în mocirla de sus de sub numele persoanei respective.

WhatsApp

strigare glas

Celebra aplicație de mesagerie oferă posibilitatea de a a savarsi apeluri vocale pe Internet. Nu este o funcție pe cine mulți utilizatori o folosesc cotidian, dar, în iest caz, ne eventual a sprijini să știm dacă cineva ne-a blocat pe WhatsApp.

Și este faptul că cineva ne-a blocat, a infaptui ca, dacă efectuăm un strigare vocal prin aplicația de mesagerie, acea persoană nu va a vedea apelul nostru. După cum am arătat mai sus, este una dintre consecințele blocării cuiva, pe cine o vom a infaptui nu primesc mesajele sau apelurile lor.

WhatsApp

Este adevărat că dacă facem un strigare vocal cuiva și nu ne răspunde, este eventual să nu fi auzit apelul nostru, dar dacă iest lucrare se întâmplă în mod poftorit sau nu returnează apelul, totul indică faptul că nu le primește cu adevărat și, prin frecventare, Prin frecventare, putem scadea că această persoană ne-a blocat pe WhatsApp.

Vezi mai mult:  Prețul posibil al iPhone 9 este Câștigarea Forței

Încercați să adăugați fata respectivă într-un categorie

O altă indicație pentru a ști dacă cineva ne-a blocat este să încercăm să adăugăm fata respectivă într-un categorie. Adică, putem încerca să creăm un categorie cu noi și cu acea persoană și să vedem dacă este eventual să adăugăm acel le-gatura la categorie. Dacă iest lucrare nu este eventual, va apărea un inteles cine indică iest lucrare contactul nu a voinic fi adăugat la categorie.

Acesta este un dovada distinct că această persoană ne-a blocat pe WhatsApp. Dacă, în velur, alte dintre cele menționate în iest punct sunt îndeplinite, apoi putem fi siguri că așa este.

Încercați de la un alt telefon și folosiți bunul simț

Oricum, dacă încă nu suntem siguri dacă se datorează setărilor aplicației sau pentru că ne-au blocat cu adevărat, putem încerca să efectuăm aceleași verificări de la telefonul altei persoane cine are acel le-gatura în ordine de zi lor. Dacă mesajele persoanei respective sunt primite bine de către adresant, își pot a gini fotografie de sectiune, să facă un strigare vocal, să-și vadă starea sau să le adauge la un categorie, apoi putem fi convinși că iest le-gatura ne-a blocat pe WhatsApp.

Cu toate acestea, bunul simț eventual fi mai vartos decât fudul pentru a ști dacă cineva ne-a blocat. Dacă este cineva cu cine am discutat , telefonul nu ne ridică, iar mesajele prin aplicația de mesagerie sacagiu cu un insumi check gri, am încetat să vedem fotografie de sectiune a acestora etc., apoi putem scadea că această persoană a blocat pe WhatsApp.

Te uiți: Cum să știi dacă te-a blocat cineva pe WhatsApp

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply