Cum să setați Google ca pagină de pornire în Chrome, Firefox, Edge

Când instalăm un browser web de la nula, dacă nu este un browser orisicare dorește să scape de Google și să respecte confidențialitatea utilizatorilor (cum ar fi, de model, Tor Browser), sau Margine În cazul în orisicare Microsoft (orisicare pariază pe Bing, propriul său motocicleta de căutare) eficace toată lumea folosește Google ca pagină principală . Cu toate acestea, această pagină principală pasamite fi modificată, fie fizic, în cazul în orisicare doriți să utilizați o altă motocicleta de cerere sau, din neatenție, din aduce malware-ului sau a unei extensii dăunătoare orisicare a prefacut această setare fără permisiunea noastră.

Setați Google ca pagină de pornire în Chrome, Firefox, Edge

Prin continuare, mai jos vă explicăm cum putem a se profila principalele browsere web de pe piață pentru a circula Google ca pagină principală și motorul de căutare implicit.

Utilizați Google ca pagină de pornire în Chrome

Chrome este browserul legal al acestei companii. Prin continuare, browserul dvs. va fi configurat ca browser implicit și ca a numerota principală principală. În cazul în orisicare la deschiderea browserului apare în mod implicit o altă pagină, ceea ce musai să facem este să accesăm meniul Setări al browserului, iar în panoul din stânga să selectăm secțiunea „La descuiere”. De atare, putem a veni nemijlocit aoace, tastând următoarele în bloca de adrese:

chrome://settings/onStartup

Aici vom a se cadea a stabili cum dorim să se comporte browserul apoi când este comunicativ. Putem castiga nouar pagină a filei Chrome (orisicare este similară cu motorul de căutare) sau putem a stabili opțiunea „Deschidem o pagină specifică sau un set de pagini”, adăugând ca pagină principală motorul de căutare, adică www. google.es.

Adăugați Google o pagină de început în Chrome

Și, de atare, musai să configuram motorul de căutare implicit, asemenea încât, la scrierea în bloca de adrese, să caute nemijlocit pe iest site web în loc să folosească alte pagini. Pentru a a executa iest materie, din meniul Configurare al browserului pe orisicare identic l-am văzut, musai să căutăm secțiunea „Motorul de căutare” din stânga, iar în secțiunea „Motorul de căutare vechi în bloca de adrese”, să selectăm că dorim folosiți Google.

Vezi mai mult:  PS4 Pro vs Gaming PC: montează un computer la prețul său

Utilizați Google ca căutător pentru defect în Chrome

Gata. De adineauri înainte, când deschidem browserul, a numerota Google va apărea inconstient și, în catifea, la efectuarea întrebărilor din bloca de adrese, acestea vor fi făcute prin iest motocicleta de căutare.

Puneți Google ca motocicleta de căutare implicit în Firefox

Utilizatorii orisicare le pasă de confidențialitatea lor, în loc de Chrome, optează de deprindere Firefox, browserul Mozilla În mod implicit, iest browser folosește și Google ca pagină de pornire și motocicleta de căutare implicit. Dar, ca și în cazul Chrome, această configurație pasamite fi pierdută din diferite motive. Și, prin continuare, vom realiza cum să-l configurăm exact.

Pentru a a executa iest materie, musai să mergem la secțiunea Configurare a browserului, în aparte la secțiunea „Start” din stânga. Putem a veni aoace nemijlocit tastând în bloca de adrese:

about:preferences#home

Aici vom găsi o secțiune numită „Ferestre și file noi”. Aici, în secțiunea „Pagina principală și ferestre noi” va a se impune să selectăm că dorim să folosim o adresă URL personalizată și să introducem inainta Google în cutioara orisicare apare. Și, dacă dorim, putem deghiza și comportamentul noilor file.

Establecer Google ca pagină de defect de Firefox

După configurarea paginii de pornire a browserului, să vedem cum putem a se profila Firefox pentru a circula iest motocicleta de căutare implicit apoi când facem o ascultare din bloca de căutare. Aceste setări pot fi modificate făcând terci pe secțiunea „Căutare” din meniul din stânga, deși putem a veni nemijlocit acoace tastând următoarele în bloca de adrese:

about:preferences#search

Aici, ne vom calcai în secțiunea „Motor de căutare implicit”, iar în sumar motoarelor orisicare o vom a stabili îl vom a stabili pe cel pe orisicare dorim să-l utilizăm. Și termina.

Vezi mai mult:  Cele mai bune seriale Science Fiction pentru vizionare pe Netflix

Cambiar motor búsqueda Firefox de Google

De adineauri înainte, Google va fi atât a numerota principală a Firefox, cât și motorul de căutare vechi în mod implicit.

Pagina de pornire Google Edge

Margine este browserul web Microsoft implicit inclus în ferestre din 10. Acest browser se bazează pe Chromium, adică folosește același motocicleta ca Chrome. Cu toate acestea, Microsoft a modificat-o asemenea încât a numerota principală și motorul de căutare implicit al acesteia să fie Bing în loc de Google.

Desigur, dacă nu ne place motorul de căutare Microsoft, în iest browser vom a se cadea a se profila și Google ca a numerota de pornire. Pentru a a executa iest materie, intaiul materie pe orisicare îl vom a executa este să deschidem browserul și să intrăm în meniul de configurare. În sumar de opțiuni orisicare sacagiu în stânga vom a stabili „La început”. De atare, putem a veni nemijlocit aoace, tastând bloca de adrese:

edge://settings/onStartup

Aici vom selectiona pur și neimpodobit opțiunea „Deschideți o anumită pagină sau pagini”, vom a executa terci pe „Adăugați o nouă pagină” și vom baga inainta URL în cutioara de căutare orisicare apare.

Google ca pagina de început în Edge

Acum musai exclusiv să configurăm bloca de adrese asemenea încât căutările să fie efectuate în iest motocicleta de căutare, în loc de Bing. Pentru a a executa iest materie, pur și neimpodobit scrieți următoarele în bloca de adrese pentru a a veni la secțiunea de configurare a căutării:

edge://settings/search

Aici, în „ Motorul de căutare utilizat în bloca de adrese ”, Vom selectiona pur și neimpodobit motorul pe orisicare dorim să-l utilizăm și acesta este.

Motor de búsqueda Google în Edge

De adineauri înainte, browserul va castiga această configurație ori de câte ori o vom castiga.

Vezi mai mult:  Vaccin USB Panda: Program pentru a proteja unitățile flash USB de programele malware

Faceți din Google a numerota dvs. de pornire a browserului Tor

Poate că iest materie nu are exagerat zdravan valoare Tor browser este viața privată browserul web prescurtat și Google este bine opusul. Din iest prilej, iest browser vine în mod implicit cu DuckDuckGo configurat ca motocicleta de căutare. Dar, în cazul în orisicare doriți să o schimbați, vom a se cadea să o facem fără probleme.

Tor Browser se bazează pe Firefox. Prin continuare, procesul de prefacere a motorului de căutare și a paginii de pornire a acestui browser este eficace același ca pentru Firefox în sine.

Pagina principală Google în Tor Browser

Schimbați motorul și a numerota implicită în Opera

Operă este un alt browser binecunoscut și utilizat pe scară largă dintre utilizatorii orisicare caută o alternativă de virtute la browserele anterioare. Acest materie ne a da, de atare, să personalizăm motorul de căutare și motorul de căutare pe orisicare dorim să-l utilizăm, deși, implicit, ista utilizează inca Google.

Pentru a a executa iest materie, musai exclusiv să accesăm setările browserului, iar în opțiuni vom găsi o secțiune numită „Motor de căutare”. Aici musai să indicăm ce motocicleta de căutare dorim să utilizăm.

Opera - Motor de búsqueda

Și, de atare, musai să schimbăm, într-un mod asemenea cu Chrome și Edge, tipul de pagină de pornire pe orisicare dorim să o configurăm, introducând fizic URL-ul Google în browser, asemenea încât aceasta să fie prima de asigurare pagină orisicare se încarcă la deschiderea acesteia.

Opera - Pagina de început a browserului

Astfel, apoi când deschidem din nou iest browser, iest browser implicit se va despica și putem începe să facem întrebările noastre.

Te uiți: Cum să setați Google ca pagină de pornire în Chrome, Firefox, Edge

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply