Cum să rezolvi problemele de sunet la telefoanele Samsung

Sunetul mobilului nostru este o noroc fundamentală pentru a obține o experiență bună. Ne petrecem ziua vizionând sau înregistrând videoclipuri sau ascultând muzică. Prin frecventare, sunetul este atât de vajnic încât eșecurile aferente pot basta să ne facă disperați. Samsung telefoanele mobile nu sunt libere de probleme de sunet , dar, din norocire, avem o gamă largă de soluții pentru orisicare este lucru.

Mobilele de astăzi s-au tare pe oferirea unui sunet mai bun. E ușor să găsiți difuzoare stereofonic, tehnologii avansate de sunet sau de dezvoltat duium, pe mai multe modele de pe piață. După cum spunem, niciunul, placid de dunga de acțiune, nu este ocrotit de la a a se munci probleme sonore la un vreme dat. Să vedem ce instrumente avem pentru depunerea noastră, asemenea încât Samsung nostru să sune din nou ca înainte.

Remediază probleme de sunet pe telefoanele Samsung

Dacă afirma exagerat jos

Este una dintre cele mai frecvente probleme în mobilul nostru Samsung și în cel al altor mărci. Un amploare prea de scăzut posibil a pecetlui experiența semen la fel ca și cum fleac nu s-ar afirma. Uneori este fezabil ca difuzorul mobilului nostru să nu aibă suficientă duium, dar dacă înainte se auzea adevarat și cu duium și se oprea neasteptat, este deslusit că vom compune o problemă.

Verificați volumul

A nu fi priveala cu ochiul neinchis posibil părea ca un neîncrezător. Nu sunt puțini utilizatori orisicare se plâng de o problemă sonoră cu amploare limitat. În ocaziile pe orisicare le-am văzut precezator, musai să ne asigurăm că volumul este maximal. Dacă în iest caz ne-am asigurat că amploare de notificări, alarme și multimedia este maximal, va a fi să continuăm să căutăm eroarea.

Scoateți capacul

Ne confruntăm cu una dintre cele mai frecvente cauze. Mobilele Samsung sunt atât de faimoase încât există o polc de producători de accesorii sub formă de cazuri sau huse. Atunci când acestea sunt de virtute slabă, riscăm să afectăm puterea sunetului. Uneori, găurile difuzoarelor nu sunt tăiate infatuat sau pot fi insistente. Ideal este să scoateți capacul și să verificați dacă se aude din nou la volumul de mai înainte.

Vezi mai mult:  Cum să vă accesați telefonul mobil Huawei dacă ați uitat parola de blocare

samsung funda

Aplicație pentru îmbunătățirea sunetului

Este, de intocmai, fezabil ca telefonul nostru mobiliar să nu ofere mai zdravan sau în anotimp, difuzorul s-ar a se cadea agrava. În iest caz, este timpul să „solicitați” protectie de la o aplicație terță noroc. Una dintre cele mai impoporare este GOODEV , orisicare ne aproba să îmbunătățim sunetul mobilului nostru Samsung. Odată descărcate și instalate va a fi să modificăm barele de revizie al volumului după bunul pofta, până când vom basta la nivelul jinduit.

Curățați difuzorul

Mizeria acumulată în difuzoare pentru o lungă perioadă de anotimp, este o altă dintre cele mai frecvente cauze de ce sună atât de scăzut sub Samsung-ul nostru. În iest caz, vom compune două opțiuni, rata de asigurare este să o curățăm, folosind un coada-calului orisicare este curată și uscată. O putem a infaptui și printr-o aplicație, orisicare va maximaliza volumul difuzorului și va a relega extrem eficace posibilul stiup acumulat. Vă lăsăm mai jos cu linkul pentru a descărca această aplicație Google Play,.

samsung altavoz de cerca

Ar a se cadea fi malware?

Întrebarea are un răspuns ușor, da posibil fi malware. Dacă software-ul rău intenționat a intrat în telefonul nostru mobiliar, este fezabil ca asta să interfereze cu volumul intotdeauna, pe lângă alte permisiuni de stil. În iest caz, va a fi să aruncăm o ochire la cele mai recente aplicații instalate intrarea în valoare absoluta Safe , pentru a intercepta software-ul fezabil cauzator. Pentru a a infaptui iest treaba, va a fi să urmăm acești pași:

  • Apăsați butonul de poprire a telefonului pentru o perioadă
  • Așteptați să apară opțiunile de poprire și de repornire
  • Țineți apăsat butonul de duca un anotimp până când apare o fereastră pop-up pe ecran
  • Apăsați Acceptare pentru a reporni telefonul în valoare absoluta neaparat

reiniciar modo seguro

Nu se aude fleac

Este un caz mai foarte, dacă este fezabil, deoarece toate sunetele telefonului nostru sunt anulate. Nu auzim apeluri, notificări sau mesaje. Nici nu putem afirma sunete din aplicații pentru YouTube sau jocuri pe orisicare le-am asezat. În iest caz putem găsi, de intocmai, mai multe soluții.

Vezi mai mult:  Cum să alegeți o versiune în Windows 10 și nu actualizați fără permisiune

Nu deranjați valoare absoluta activat

Telefonul nostru Samsung, ca celalalt Android telefoane și limpede măr iPhone-urile, au un mod redutabil Nu a ravasi. Și spunem redutabil, deoarece iest mod blochează fiecare tip de inscriere sau sunet până când nu vă spunem altceva. Dacă este activată, va prilej lucru. O putem a probalui din pictogramele de sus, de lângă oră, sau limpede din meniul funcțiilor rapide din lingou de activități. Dacă este activat, musai oarecum să apăsăm pentru a număra din nou toate sunetele.

samsung modo nu molestar

Difuzor da, dar Bluetooth nu

Telefonul mobiliar posibil balangani la fel de regulat, dar nu se posibil afirma fleac apoi când îl conectăm la un mestesug Bluetooth. Există multe variabile orisicare pot a crea această gafa, dar cea mai bună soluție de consecinta este să executați o resetare a rețelei, orisicare la rândul său va șterge toate înregistrările conexiunilor Bluetooth. Pentru a a infaptui iest treaba, mergem la Setări / Resetare Reţea Setări. Metoda este efectuată în câteva secunde și lucru posibil dispărea extrem placut.

Mâinile libere conectate

Este extrem obisnuit ca după ce am lăsat mașina deoarece am avere mâinile libere ale telefonului mobiliar Samsung conectat, asta rămâne conectat un anotimp până când se a da deconectarea automată. În timpul acestui pricina, Este fezabil ca telefonul nostru mobiliar să nu sune apoi când primiți apeluri sau redarea de conținut multimedia. Soluția este la fel de simplă pentru glisarea pe lingou de activități și dezactivarea Bluetooth.

Se aude cu o virtute slabă

Este un temei la fel de enervant. În iest caz puteți afirma și afirma oarece, dar calitatea sunetului nu este de la nulitate, sau putem cunoaste că înainte era zdravan mai placut. Aceasta se posibil datora unei erori hardware, orisicare posibil forta înlocuirea difuzorului. Dar înainte de a basta la această incheiere, putem a infaptui mai multe teste prevedere pentru a încerca să rezolvăm lucru.

Vezi mai mult:  Ce este Apple CarPlay și cum funcționează

Activați Dolby Atmos

Multe telefoane Samsung sunt compatibile cu această tehnologie, orisicare îmbunătățește mare calitatea sunetului. În surplus, cele mai recente modele ale mărcii, de la Galaxy S9, au   opțiunea Dolby Atmos disponibilă pentru practicare cu căști, pentru și cu difuzoarele încorporate din telefon. Pentru a-l a dinamiza, va a fi să mergem la „Setări” și să deschidem „Sunete și vibrații”. Apoi apăsăm pe „Efecte și calitatea sunetului” și glisăm comutatorul la activați opțiunea „Dolby Atmos”.

Dolby Atmos în Galaxy S9

Cu o aplicație Samsung

Ne confruntăm cu o soluție concepută limpede de Samsung pentru acei utilizatori orisicare nu sunt mulțumiți de telefonul mobiliar. Spre discriminatie de opțiunea pe orisicare o vom cunoaste mai târziu, această aplicație este compatibilă devreme cu telefoanele Samsung. Printre principalele mijloc funcții, o are 150 niveluri de amploare și cadru pentru plutind egalizator și posibil gestiona volumul aplicațiilor aparte. De intocmai, are cadru audio audio și cumpaneala stânga / dreapta. De intocmai, vom compune opțiuni avansate pentru îmbunătățirea calității, cum ar fi valoare absoluta Surround.

sunet asociat

O aplicație terță noroc

Când va intoarce momentul, o altă soluție este să descărcați o aplicație terță noroc orisicare oferă mai multe opțiuni de individualizare sunetă și un egalizator redutabil. Unul dintre cele mai bune este Boom impotriva orisicare v-am spus inca în alte ocazii. Această aplicație decreta de personalizate cu 16 benzi egalizator și 29 de presetări inclusiv sunet surround 3D orisicare va îmbunătăți experiența de cinematograf sau muzică. De intocmai, are o interfață simplă și setări pentru programe de muzică impoporare pentru Spotify sau Deezer.

Vedeți postarea: Cum să rezolvi problemele de sunet la telefoanele Samsung

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply