Cum să remediați problemele de apel video pe Android

Modul în oricare comunicăm s-a primenit datorită telefoanelor mobile, nu brusc din temei mesajelor instantanee, dar și din temei numeroaselor opțiuni pe oricare le avem pentru a a fauri apeluri video. Totuși, cest treaba nu este ocrotit de erori oricare, în majoritatea cazurilor, au o soluție simplă, vă vom arăta ce ar a cauta să faceți pentru a încerca reparați cel mai poftorit probleme cu apelurile video pe telefoanele Android.

Remediați problemele de apel video pe Android

Deși orice problemă are o soluție specifică pe oricare ar a cauta să o încercați mai întâi, ne va fi admisibil să ascultăm restul opțiunilor, ceea ce credem că ne-ar a merge ingadui să vorbim din nou și să ne vedem cu prietenii sau familia oricare sunt mult de ne. A fi conectat este vartos solemnel și pentru un mic eșec nu vom renunța.

Nu pot pedepsi sau duhni apeluri video

Când am răspuns inca la apel și imaginea nu este văzută sau nu putem duhni cealaltă persoană, intaiul treaba pe oricare îl vom a fauri este să ne asigurăm că nu acoperim stanta frontală sau microfonul oricare este de invat chiabur în partea de jos a mestesug, pentru locul fiindca îl ținem. Dacă cesta nu este cazul nostru, musai să încercăm următorii pași pentru a intrema apeluri video pe telefoanele Android și ne ține inchegat.

Verificați permisiunile

Indiferent de aplicația pe oricare o folosim pentru a a fauri apeluri video, cest bug se a largi la toate aplicațiile și rezolvarea acestuia este vartos ușoară. Mobilul are impozit de criza la aparatul foto și la microfon pentru a funcționa și altminteri ne va fi nerealizabil să lucrăm.

permisos android

Pentru a a explica cest treaba, musai să introducem în mobilul nostru Android la Setări> Aplicații> „Selectați aplicația pe oricare o folosim”> Permisiuni și acceptăm-le pentru cameră și microfon cel puțin, dar unele aplicații au impozit și de criza la depozitare.

Vezi mai mult:  Cele mai bune navigatoare GPS gratuite pentru 3 pentru Android

Ștergeți memoria cache și datele aplicației

Într-un osebit dovada, mobilul nostru ar a merge fi eșec cu aplicația pe oricare o folosim faceți apeluri video , cel mai bun treaba de făcut este să-l reporniți și să-l faci să funcționeze din nou, deoarece rata de asigurare zi este să ștergi toate datele asociate cu cesta, asemenea încât să funcționeze din nou.

borrar memoria cache android

De această dată vom trece la Setări> Aplicații> „Selectați aplicația pe oricare o folosim” și atunci vom incapea în Stocare. Aici musai să ștergem atât memoria cache, cât și toate datele, asemenea încât apoi când pornim din nou aplicația să înceapă ca și cum ar fi numar nouă.

Apelurile video sunt întrerupte în mod invariabil

Deși tehnologia a dezvoltat vartos numeros în ultimii ani, iar apelurile video au devenit vartos simple datorită telefoanelor mobile, putem fi afectați reduceri ale apelurilor video oricare ne este ostenicios să avem o conversație sau să vedem imaginea pe oricare o arată cealaltă persoană.

Abordează routerul WiFi

Primul treaba la oricare ar a cauta să ne gândim dacă suntem acasă este că microgram WiFi nu este ideală în punctul în oricare ne aflăm și dacă trecem de la obișnuință la locul fiindca avem routerul, vom pedepsi cum probleme cu apelurile video sunt rezolvate. Dacă chestiune nu este a noastră, posibil fi crestin cu oricare suntem conectați.

În datele mobile, căutați un loc cu o relatie mai bună

videollamada movil

Cu toate acestea, dacă folosim date mobile în tariful nostru, musai să ne gândim că în interiorul casei, clădirii sau anumite zone acoperirea nu este cea mai bună și, prin succedare, iuteala suferă. Aplicațiile scad reflex rezoluția, dar dacă nu o pot descreste mai mult, vor capata loc reduceri. Pentru a intrema cest treaba, ne putem duce abia sau putem a proba dacă mai avem megaocteți ciclu aceasta.

Probleme oricare răspund apelurilor video pe Android

Nici măcar nu puteți conecta apeluri video? Apoi, eroarea nu ar a cauta să fie legată de canci din ceea ce am văzut înainte și se va comasa pe o problemă de potrivire sau aplicație în cauză. Putem a fauri apeluri video cu alte aplicații sau urmați pașii următori.

Actualizați aplicațiile

Intrând în Magazin Play de pe cauza și atunci luând meniul, vom pedepsi secțiunea „Aplicațiile mele”. În launtric vom ști dacă există versiuni noi pentru aplicația pe oricare o folosim sau oblu pentru unele servere de oricare telefonul cauza musai să funcționeze adevarat.

actualizări android

Este vartos solemnel să îl menținem actualizat sau dacă va a cauta să continuăm să vedem cum este nerealizabil remediați apelurile video Android .

Vezi mai mult:  Cumpărați sau închiriați filme pe Amazon Prime Video: preț, catalog ...

Verificați dacă există actualizări mobile

De atare, telefonul cauza nu afectează din când în când o actualizare și pentru a a proba dacă există una disponibilă, musai abia să accesăm Setări> Sistem> Actualizări, oricare în unele modele se pot a prelucra în funcție de stratul de particularizare. Atât corecțiile de aparare, cât și noile versiuni pot indoi modificări de oricare telefoanele musai să poată a tocmi problemele de apel video pe Android și să le efectueze zdravan.

Te uiți: Cum să remediați problemele de apel video pe Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply