Cum să recuperați conversațiile și mesajele șterse în WhatsApp

Fără îndoială, acestea sunt două situații prin orisicare toată lumea va fi turmentat, ștergând o conversație din greșeală, ceea ce înseamnă pierderea tuturor mesajelor din acel chat sau dorirea de a a-si scoate un socoteala șters de oaresicine dintre contactele noastre dintr-o conversație sau un tabara. Ei corect, în intaiul rând, ar a se cuveni să știm că în ambele cazuri, cu puțin striste, putem a-si scoate aceste mesaje sau conversații fără nicio problemă.

recupera-deleted-WhatsApp

Recuperați mesajele șterse dintr-o conversație WhatsApp

În cazul în orisicare am șters o conversie din aplicație, musai să avem în vazut faptul că datorită copiilor de rezervă pe orisicare WhatsApp în sine le păstrează în orice zi , este probabil să le recuperați sadetica. Este solemn să știm că în orice zi în crepuscul, aplicația în sine confectiona o fotocopie de rezervă automată a tuturor mesajelor noastre și o putem confectiona, de intocmai, să salvăm videoclipurile pe orisicare le-am împărtășit cu contactele noastre.

Fiecare fotocopie de rezervă salvată pentru o perioadă de 7 zile, asadar în vreme respectivă recuperarea sa este indeajuns de simplă. După iest sezon, recuperarea unei conversații șterse este oarece mai complexă, dar nu imposibilă.

Cu toate acestea, este nimerit să revizuiți configurația copiilor de rezervă WhatsApp pentru a a cerca dacă acestea sunt exact configurate și efectuate obisnuit pentru a a preintampina pierderea anumitor mesaje în cazul în orisicare avem treaba să recuperăm oricine dintre ele. Pentru aceasta:

  • Deschidem aplicația de mesagerie pe volant.
  • Din butonul de lista de mancare mergem la Setări> Chaturi> Backup / Backup de chat-uri .
  • În secțiunea Google Drive sau Setări iCloud, ne asigurăm că frecvența este obisnuit .

WhatsApp

Recuperați ultima fotocopie de rezervă a conversațiilor

Acum, dacă la început ne dăm atentie că există anumite conversații orisicare nu mai corabier în aplicația noastră și că suntem siguri că ieri am făcut-o, apoi ceea ce putem confectiona pentru a a-si scoate acele conversații WhatsApp șterse este să dezinstalați aplicația și reinstalați-o . În timpul procesului de asezare, aplicația însăși ne va întreba dacă dorim să recuperăm ultima fotocopie de rezervă salvată. În iest caz, tot ce musai să facem este să spunem da, și să alegem ultima fotocopie a mesajelor noastre.

Vezi mai mult:  Windows XP remasterizat, nou concept al sistemului de operare actualizat până în 2021

În mod automatic, vom a lungi să recuperăm toate conversațiile și mesajele lor în aplicația noastră și, odată terminate, vom obtine că conversațiile șterse sunt din nou în WhatsApp.

Astfel, puteți a-si scoate o fotocopie indata câteva zile

Recuperarea unei copii de rezervă de mai indelungat sezon decât cea pe orisicare o avem în Disc Google necesită un decizie indelungat mai fizic. În iest caz, intaiul materie pe orisicare musai să-l facem este să avem un manager de fișiere tins pe smartphone-ul nostru. Un dichis orisicare ne a da să accesăm orice dintre folderele și fișierele stocate în memoria internă a dispozitivului nostru.

Cu toate acestea coada, navigăm drept sdcard sau depozitare internă / WhatsApp / baze de date drum-de-fier. Acolo vom găsi o insiruire de fișiere cu un tip de denumire msgstore-AAAA-LL-DD.1.db.crypt12 , fiindca orice dată indică ziua în orisicare a fost salvată a scrie și un fișier cu numele msgstore.db.crypt12, orisicare este raspunzator pentru recuperarea copiilor de rezervă.

WhatsApp

În iest caz, ceea ce musai să facem este să alegem fișierul din ziua în orisicare vrem să îl recuperăm și să-l redenumim cu numele msgstore.db.crypt12 . Apoi, dezinstalăm și reinstalăm aplicația de mesagerie. În timpul procesului de asezare, putem a indemna opțiunea de meremetisire a copiei de rezervă.

Dacă telefonul nostru volant are iOS structura de operare , atunci conversațiile sunt salvate în măr cloud (iCloud), prin continuare, ceea ce va a se cuveni să facem este să mergem la Setări> iCloud și activați opțiunea Documente și date pentru a accesa copiile securității. După procedura de urmat va fi aceeași cu cea indicată mai sus Android.

Vezi mai mult:  Sunt posibile plăci grafice cu memorie VRAM modulară?

Cum să recuperați un socoteala șters într-un chat

Adevărul este că funcția orisicare ne a da să ștergem un socoteala după trimiterea acestuia este una dintre cele mai așteptate de mulți utilizatori. Mai presus de toate, pentru cei mai neîncrezători orisicare au crainic intamplator un socoteala la chat că nu ar a se cuveni să-l trimită. La acel timp, singurul materie orisicare se a se cadea confectiona este să-mi ceri scuze și să-ți asumi eroarea. Cu toate acestea, în cadou este probabil să ștergi acel socoteala crainic din greșeală unui raport sau tabara.

Desigur, pentru aceasta va a se cuveni să folosim o aplicație terță menire, cum ar fi Jurnal istoriograf de notificări or WhatsAppRemoved +, orisicare sunt, fără îndoială, două dintre cele mai impoporare aplicații apoi când vorbim din-spre instrumente orisicare ne permit să recuperăm mesajele șterse în WhatsApp și orisicare, în picler, putem fi integral liberi de la linkurile anterioare.

Primul vă a da să păstrați o record istoriograf a notificărilor orisicare ajung la smartphone-ul nostru. Acum, cel mai corect este cuprins înregistrarea notificărilor curand pentru oficia aplicație de mesagerie. În iest fel, vom împiedica înregistrarea să fie completată cu notificări din alte aplicații și să facem găsirea notificărilor pentru mesaje orisicare au fost șterse posterior indelungat mai incalcit.

La rândul său, WhatsRemoved + este o altă aplicație excelentă cu orisicare putem obtine mesajele șterse în WhatsApp. Cu iest dichis tins și configurat exact, verice socoteala pe orisicare ni-l trimiteți și că înainte de a-l a descifra a fost șters, le putem obtine fără nici o problemă exact dacă au fost șterse .

Vezi mai mult:  DuckDuckGo vs Google: cel mai bun motor de căutare pe care îl puteți utiliza?

Odată tins, intaiul materie pe orisicare va a se cuveni să îl facem este să acceptăm condițiile sauca de aplicare și să îi permitem să urmărească și să salveze notificările aplicației de mesagerie și, de intocmai, putem a preciza dacă dorim ca fișierele partajate cu noi să fie monitorizate și că acestea au de intocmai, a fost șters. Cu totul coada și configurat exact putem iata toate mesajele șterse în WhatsApp , exact dacă au conținut aproximativ poza sau fișier cu iest dichis.

Faceți o fotocopie de rezervă WhatsApp oricând

Deși, așa cum am re-comandabil mai sus, FacebookAplicația de mesagerie proprie creează automatic copii de rezervă în orice zi, o metodă de a nu razleti niciun socoteala, exact dacă ștergem greșit oricine dintre conversațiile noastre, este de a confectiona o fotocopie de rezervă în momentul în orisicare credem că este mijlociu. Adică, dacă am bogat o conversație cu oricine dintre persoanele de raport în orisicare există date pe orisicare nu vrem să le pierdem în niciun fel, putem a zidi fizic o nouă fotocopie de rezervă WhatsApp și asemenea ne asigurăm că avem o fotocopie în caz de ratare.

Pentru a confectiona iest materie, tot ce musai să facem este să urmăm acești pași pe orisicare îi arătăm mai jos:

  • Deschidem aplicația de mesagerie pe telefonul nostru.
  • Atingem pe lista de mancare capsa > Setări> Chaturi> Backups .
  • În cadrul Ultima fotocopie secțiune, faceți chicot pe Economisești butonul.
  • Acest materie va a defini WhatsApp să înceapă să creeze o fotocopie de rezervă nouă cu toate mesajele din acel timp.

Dacă, din verice prilej, ștergem verice conversație, putem prii această fotocopie și restaurați-o pentru a a-si scoate mesajele șterse în WhatsApp.

Vedeți postarea: Cum să recuperați conversațiile și mesajele șterse în WhatsApp

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply