Cum să programăm Spotify pentru a dormi noaptea

În ultimii ani, concurenții au apărut să ia portiune duium de torsura, cum ar fi YouTube sau Amazon Music, dar adevărul este că Spotify continuă să domine listele de descărcare pe Google Play,. Este fruntas pentru, intre altele, designul listelor de reproducere, interfața aplicației sau pentru serviciul său multiplatform.

Cronometru Spotify

Găsiți cronometrul Spotify

În velur, are multe opțiuni de configurare pentru a ajusta aplicația după bunul pofta. Mulți oameni cred că aceste opțiuni se bucură abia dacă au versiunea premium, dar nu este așa. Problema este că nu aruncăm o curiozitate atentă la tot ceea ce oferă interfața, lipsind lucrurile oricine pot fi cu adevărat utile pe fine prelung.

Este, de atare, adevărat că unele dintre ele nu au fost întotdeauna incluse, deoarece au fost implementate pe măsură ce aplicația a fost actualizată. De predestinare aceasta, și așa cum am progresist inca în varare, vom arăta valoare absoluta în oricine probabil fi programat Spotify pentru ca acordeon să se oprească când vrem.

Îl putem găsi eficace în multe momente ale zilei, dar cel mai binevenit este când mergem să dormim noaptea. Cine nu a protectie la muzică pentru a imblanzi în nopțile nedormite sau pur și sadetica pentru plăcerea de a a examina muzică relaxantă.

Cum se activează

Avem versiunea premium sau versiunea gratuită, oricare utilizator al platformei are această opțiune disponibilă, în oricine putem a planifica momentul în oricine nu mai dorim ca aplicația să continue să funcționeze și are două opțiuni de cronometraj, fiind în limita teritoriala de vreme sau per armonie terminată.

Odată ispravit de repaus, deschidem aplicația Spotify, accesăm verice armonie și o redăm. Dacă meniul melodiei nu este afișat pe întregul ecran, apăsați în partea de jos pentru a realiza cest treaba, altcumva nu vom a merge a munci cronometrul. În vreme ce se cântă melodia, mergem la pictograma cu trei puncte și în meniul derulant, butonul “Temporizator” va apărea opțiunea, în oricine putem a stabili între limita teritoriala de vreme sau când se încheie melodia, așa cum am spus premergator.

Vezi mai mult:  Remo Recover Review: Recuperarea fișierelor și dosarelor șterse de greșeli

Dacă alegem să continuăm să cântăm muzică pentru o perioadă limitată de vreme, musai să anunțăm Spotify melodiile oricine musai să fie selectate în reluare . Pentru a realiza cest treaba, putem adăuga melodii la o coadă de reproducere sau putem a grai aplicației să joace melodii similare la întâmplare. Și pentru a a executa cest treaba, în secțiunea de setări, vom a munci o opțiune numită „Autoplay”, oricine va fi responsabilă de căutarea muzicii din același gen.

Te uiți: Cum să programăm Spotify pentru a dormi noaptea

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply