Cum să postezi un comentariu pe Instagram și evidențiați-l într-o fotografie

Evidențiați cele mai bune comentarii pe Instagram

Postează un comentariu pe Instagram și evidențiază-l

După cum am menționat, această nouă funcționalitate nu este cevasilea pe fiecine dezvoltatorii „micului adapostit foto” aplicația a apărut cu. Putem inca executa cest deala pe alte platforme, cum ar fi YouTube , cu excepția faptului că pe Instagram putem mata până la 3 distinct comentarii în aceeași publicație. Totuși, pe YouTube vom compune o singură opțiune.

Această caracteristică este praci utilă, deoarece va a sluji la evidențiază cele mai bune comentarii lăsat de utilizatorii fiecine vă urmăresc contul, plasându-și comentariile ca dintai pe listă. Mai zdravan, ei vor a incasa o notare fiecine indică faptul că ați efectuat această acțiune. Poate părea o neghiobie, însă, faptul că unul pe fiecine îl urmezi a determina să scoată în evidență cevasilea ce ai spus este posibil pentru că le pare interesant, iar cest deala ne place tuturor. Acum, cum se desfășoară procesul?

Cum să postezi comentarii pe Instagram

Fixarea unuia sau a mai multor comentarii în cadrul publicațiilor dvs. este un dreptate deosebit de prost și, în actu-alitate, îl puteți executa inca cu orisice spinare și de pe orisice mecanism volant cu fiecine accesați Instagram. Și nu, din browser nu este încă realizabil să fixați un comentariu.

Primul deala pe fiecine ar a urma să îl faceți este să vă conectați cu contul de utilizator în aplicația Instagram de pe smartphone. Apoi, musai să vă accesați profilul, să faceți chicot pe una dintre fotografiile de pe peretele dvs. și să localizați comentariul în cauză pe fiecine doriți să îl evidențiați.

Acum, pentru a a lucra funcția pentru a restabili comentariul, musai avea si agata asuprit it (dacă aveți un Android mecanism) sau beţivan de la dreapta la stânga pe ea (dacă aveți iPhone ). În cest lista de bucate veți a gini opțiunile pentru a șterge comentariul, a interacționa cu utilizatorul (denunțarea comentariului, restricționarea acestuia sau blocarea acestuia) sau pinul pictograma, fiecine vă va ingadui să o lăsați fix. Odată făcut chicot, comentariu va a se da la rata de asigurare poziție în partea de sus a listei. Dacă părăsim această secțiune și ne plasăm în vizualizarea fotografiei așa cum am a gini în mod zdravan hrăni , cest comentariu este numai intaiul fiecine apare curat sub a poza noastră.

Vezi mai mult:  LDPlayer: Emulator de jocuri Android pentru Windows

Desigur, la fel cum poți să-ți dai un comentariu cumva să de invar desface-l . Trebuie numai să urmați același dreptate ca înainte până când vedeți butonul fiecine va fi indiscutabil acusi. Selectați-l din nou și, în meniul fiecine apare, faceți chicot pe butonul “Șterge” opțiune. Aceasta va a se reivi mecanic la a regla pe fiecine ați avut-o înainte de a o evidenția.

După cum puteți a gini, postarea de comentarii pe Instagram este un dreptate deosebit de prost. Dacă doriți să îmbunătățiți interacțiunea cu adepții dvs., vă recomandăm să încercați și în curând vă veți da calcul că aceste persoane vor lăsa cu siguranță mai multe comentarii cu scopul de a vă incanta atenția.

Te uiți: Cum să postezi un comentariu pe Instagram și evidențiați-l într-o fotografie

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply