Cum să plasați cărți în Kindle de la computer: pas cu pas

Amazon Kindle, chintessential e-reader

Am spus-o de nenumărate ori, dar nu ne-am ostenit niciodată să o repetăm: Kindle este fără îndoială chintessential ebook reader . Este adevărat că există alternative la cartea electronică Amazon , dar compania lui Jeff Bezos a știut să-și vândă produsul ca nestine celalalt, făcându-l să fie marchionat cine îmi vine în cunostinte mai întâi când vă gândiți să cumpărați un mecanism de aiest tip.

Puneți orice cărți în Kindle

Odată cu trecerea timpului, Kindle a fost și el perfecționat. De la premiu generație la cea actuală, există multe generații în cine imbraca și-a vederos corpul, simplificând designul și îmbunătățind calitatea ecranului sau a bateriei sauca, adăugând în același ritm funcții complementare de tot felul (din diferite setări ale ecranului la caracteristici bunaoara Vocabulary Review).

Aceasta este popularitatea dispozitivului, încât, dacă ai de citire cărți electronice exact indata, șansele sunt ca aiesta să fie exact un Kindle. Și dacă da, ghidul nostru de astăzi vă interesează deosebit indelungat, deoarece explicăm cum să pui cărți cine nu provin sfoara de pe Amazon .

Formate acceptate Kindle

Kindle - Lectura

Primul munca de cine musai să fii precis înainte să începi să treci cărți ca. posedat este că există diferite formate pentru documente și cărți electronice (da, la fel ca și pentru fotografii, există JPG, TIFF sau BMP, pentru a a-i zice conj trei dintre ele).

Când vine dialog impotriva ebook-uri pentru Kindle, există o listă bună de formate compatibile cu dispozitivul:

 • KFX: Formatul capetenie al Amazon. Este cel mai actual crescut de roata (bastinas) pentru Kindle-ul lor.
 • AZW3: Cunoscut și sub numele de Kindle Format 8 (KF8). Un alt dimensiune mai capetenie de la Amazon.
 • AZW: la fel ca mai sus, dar pentru generațiile mai antic de Kindle.
 • MOBI: un dimensiune standard de stat neacoperit. A fost cumpărat de Amazon, asadar încât Kindle îl pesemne a se cultiva fără probleme, atât ritm cât nu are protecție DRM.
 • PDF: Kindle dvs. citește și PDF. Problema este că aiesta este un dimensiune cine nu întotdeauna „stabilește” comod pe ecranul Kindle-ului. Dacă aveți o alternativă, vă recomandăm să o evitați apoi când citiți cărți.
 • RPC: Acesta este un dimensiune eBook creat de Mobipocket, cine este compatibil și cu cititorul Amazon.
 • Alte formate : Cunoscutele formate TXT, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG și BMP sunt, de atare, compatibile cu Kindle.
Vezi mai mult:  FIFA 21 FUT: Jucători ieftini, sfaturi și trucuri

Și cum e cu ePUB?

Este pesemne ca în izvod anterioară să căutați celebrul dimensiune ePUB. Acesta vă va a rasuna pesemne pentru că este un dimensiune deosebit poporar în cine veți găsi multe cărți electronice când vine dialog de descărcarea lor.

Ei comod, Kindle nu este compatibil cu aiest dimensiune. Acesta este vreunul dintre motivele cine îi determină pe proprietarii acestui mecanism să găsească modalități de a-și converti cărțile ePub într-un dimensiune compatibil cu computerul. Și cum se a efectua acesta? Ei comod, cu instrumente bunaoara gratuitatea Calibru.

Cum să convertiți cărțile într-un dimensiune compatibil Kindle

Când vine dialog de transferul documentelor într-un dimensiune compatibil Kindle, Caliber este practicabil cel mai poporar și utilizat pe scară largă platforma de acoace. Motivul? Că este interj de sadetica de utilizat (deși ai o mie de opțiuni, nu te ului) și, mai rafinat, că este 100% nefolositor.

Trebuie conj să accesați site-ul său guvernamental, să căutați programul (nimerit pentru ambele Mac și ferestre din și Linux), Descarca și instalați-l. Odată adio și adio pe calculator electronic, sunteți adio să convertiți și să puneți cărți „incompatibile” pe Kindle dvs. în conj câteva clicuri.

Calibru - Libros ePUB

Situația cea mai probabilă este că ai descărcat o dispozitie în dimensiune ePUB și indata vrei să o pui pe Kindle-ul tău, așa că pornim de la această prepus pentru a intelege pași de urmat :

 1. Conectați Kindle-ul la laptop sau calculator electronic și deschideți Calibrul.
 2. Veți pricepe că programul detectează inconstient Kindle dvs. la plecare. Este solemn să faceți aiest munca pentru a a lungi transferul.
 3. Importați cartea EPUB pe cine o aveți în Calibru apăsând butonul „Adăugați cărți” (cartea franc cu +). Puteți, de atare, să o trageți sfoara din folderul pe cine îl aveți pe ecranul nodal.
 4. Faceți chicotit dreapta pe cartea pe cine doriți să o transferați la Kindle. Se va a casca un lista de mancare de opțiuni.
 5. Găsi „Trimite pe mecanism” și atunci alegeți „Trimiteți în memoria principală” .
 6. Calibrul va converti ebook-ul implicit în MOBI (un dimensiune recept de Kindle) și va apărea pe dispozitivul dvs. în câteva secunde.
Vezi mai mult:  Cum să reporniți procesul Explorer.exe în Windows

Calibru - Libros ePUB

Asa de stalp. Este, de atare alegerea formatului de ieșire tipic vrei pentru Kindle tău. În aiest caz, apoi când selectați Trimitere pe mecanism, alegeți „Trimiteți un dimensiune tipic” și atunci „Memorie principală”. Diferitele formate la cine puteți converti fișierul vor apărea înainte de a-l a spune cititorului. Atingeți cea dorită și faceți chicotit pe Acceptați. Cartea va fi trimisă și la Kindle în formatul ahtiat.

Te uiți: Cum să plasați cărți în Kindle de la computer: pas cu pas

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply