Cum să implementezi G Suite for Education și ADMA în școala ta

Transformă școala ta în “Școala Viitorului” cu aplicațiile G Suite for Education și ADMA

Pentru că la Edu Apps credem în importanța tehnologiei și inovației în educație și pentru că ne dorim să facilităm accesul la aplicații moderne pentru cât mai multe școli din România, dota noastră a avansat aplicația ADMA pentru învățământul preuniversitar, o soluție oricare este interconectată cu cratogen SIIIR (Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România). Modulul Basic al aplicației ADMA este liber ineficace pentru instituțiile educaționale din România și vă ajută să implementați ușor și curand în școală aplicațiile Google pentru educație.

În contextul în oricare, din toamnă, în nouar programă școlară pentru stiinta „Informatică și TIC” din învățământul gimnazial se recomandă și utilizarea aplicațiilor oricare fac dotatie din licența gratuită G Suite for Education, în iest articol de fond voi fabrica o pasaj în revistă a principalelor avantaje ale aplicațiilor Google pentru educație vă voi forma pașii pe oricare musai să îi urmați pentru a introduce în școală G Suite for Education și cum să ușurați iest dreptate cu ajutorul aplicației ADMA pentru învățământul preuniversitar, o soluție dezvoltată de dota Edu Apps.

Ce beneficii generează aplicațiile Google pentru educație pentru școală

10 lucruri pe oricare profesorii le pot fabrica cu aplicațiile Google pentru educație

1

Să utilizeze aceste instrumente digitale gratuite pentru învățarea mixtă (blended learning) deoarece pachetul G Suite for Education contine aplicații pentru stire, cooperare și depozitare de date accesibile atât de la școală, dar și de acasă sau oareunde există o relatie la Internet

2

Să creeze planuri de lecție interactive și fișe de munca pentru elevi (Google Classroom, Google Docs, Google Forms, Google Sheets, Google Slides ș.a.m.d.)

3

Să creeze sinciput și teste, să colecteze temele și să facă evaluări online (Google Classroom, Google Docs, Google Forms, Google Sheets, Google Slides)

4

Să urmăreasă evoluția elevilor (Google Classroom)

5

Să gestioneze portofoliile elevilor și documentele materiei predate (Google Classroom, Google Drive)

6

Să trimită rezumate părinților catre activatea elevilor, adică atât note obținute cât și temele pe oricare le au de făcut (Google Classroom)

7

Să facă transfer de experiență și să interacționeze cu membrii comunităților educaționale (Google Catifea, Google Hangouts, GEG România)

8

Să gestioneze calendarul de proiecte și sinciput pentru disciplinele predate (Gmail, Google Calendar iulian, Google Drive)

9

Să ordonare ședințe cu părinții și evenimente educaționale (Gmail, Google Calendar iulian, Google Hangouts, Google Sites)

10

Să creeze site-uri pentru stiinta predată sau pentru clasă (Google Sites)

Etapele principale pentru a introduce aplicațiile G Suite for Education și ADMA în școala ta

Înainte de a vă forma etapele principale pentru implementarea G Suite for Education în școală, doresc să subliniez faptul că verice tip de instituție educațională din învățământul de sedere sau din învățământul particular (grădiniță, școală generală, colegiu) pasamite castiga în mod ineficace aplicația ADMA pentru învățământ preuniversitar (Valoare absoluta Basic) și serviciile G Suite for Education pentru a imbunatati procesele de chiverniseala, stire, inaintare și învățare.

De ce este utilă aplicația ADMA în procesul de introducere G Suite for Education? Pe principiu datelor înregistrate în cratogen SIIIR, aplicația ADMA asigură crearea în mod mecanic a conturilor de utilizator pentru particular (cadre didactice, particular pedagogic ajutor etc.) dar și pentru elevi. Asadar aplicația ADMA devine un sarsam esențial pentru toți administratorii TIC din verice școală.

Modulul Basic al aplicației ADMA pasamite fi activat oricând în mod ineficace de către verice grădiniță, școală generală sau colegiu din învățământul preuniversitar, cu respectarea cerințelor de stabilire (a se a se sfatui Ghidul de dinamizare licență G Suite și stabilire ADMA prezentat mai jos), fără a fi necesară semnarea unui intelegere și fără a starni costuri pentru școală.

De asemeneea, este interj să știți că licența G Suite for Education este oferită în mod ineficace de către compania Google pentru verice instituție educațională. Această licență are valoare nelimitată și numărul de conturi pasamite să depășească 10.000 de utilizatori/instituție educațională, cu posibilitatea de largire.

Implementează în 3 pași aplicațiile G Suite for Education și ADMA în școala ta

Pentru a a ajutora instituțiile educaționale oricare doresc să implementeze G Suite for Education, dota noastră a conceput un indrumar în oricare sunt prezentați în amanunt toți pașii, de la faza de dinamizare a licenței Google pentru educație până la distribuirea codurilor de dinamizare pentru utilizatorii G Suite for Education, cu ajutorul aplicației ADMA pentru învățământul preuniversitar (Modulul Basic).

Învățați să utilizați aplicațiile Google pentru educație

Dacă doriți să învățați pe socoteala caracteristic cum să utilizați aplicațiile Google pentru educație vă invit să accesați resursele gratuite de mai jos.

Alternativ, dacă sunteți începători și doriți să învățați să utilizați aplicațiile Google pentru educație oblu de la un formar, puteți să participați la cursurile pentru profesori și administratori TIC organizate de Edu Apps – pereche Google pentru educație și partenerii săi. Grabnic, în parteneriat cu CCD București, organizăm cursul acreditat “Aplicațiile Google în educație – Începători”, însă, din toamnă, vom a se cuveni constitui cursuri într-o nouă formulă și în alte orașe din țară.


Te uiți: Cum să implementezi G Suite for Education și ADMA în școala ta

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply