Cum să împiedicați furtul contului dvs. WhatsApp

Adevărul este că, în majoritatea cazurilor, avem tendința de a fi interj de încrezători și nu ne deranjează să punem conversatie, PIN-ul sau modelul de eliberare a mobilului în fața oricui, dar fără îndoială, cesta este un puzderie pericol, deoarece mobilul nostru pasamite cădea în verice ceas în mâinile cuiva și pasamite accesa toate informațiile stocate în ea. Prin continuare, este oportun să luăm măsurile adecvate cât mai curând eventual și, invar, să împiedicăm pe orisicare să aibă intrare la WhatsApp nostru sau exact să-i fie furt contul.

WhatsApp-securitate

Important să evitați să vă furați contul WhatsApp

Nu partajați codul de probare cu nimeric

În momentul în orisicare instalăm WhatsApp pe un smartphone, după indicarea numărului nostru de telefon, aplicația de mesagerie în sine ne va a mana un SMS cu cod de probare . Un cod marime din 6 cifre pe orisicare musai să îl introducem în ecranul de probare al aplicației și orisicare este singur. Adică, dacă dorim să instalăm WhatsApp pe un alt telefon sau dorim să schimbăm numărul, va a fi să activăm din nou aplicația printr-un alt cod de probare orisicare ne va a mana din nou prin SMS.

Prin continuare, musai să împiedicăm pe orisicare să aibă intrare la codul respectiv. După ce am tins aplicația de mesagerie și am incercat dacă totul a fost tins și activat bine, pasamite cel mai corect este să ștergem SMS-ul orisicare conține codul, invar încât nimeric să nu-l poată accesa exact dacă telefonul nostru cade în mâinile lor.

Adăugați verificarea în doi pași

O funcție pe orisicare serviciul de mesagerie însuși a adăugat-o în scopul creșterii securității și confidențialității este verificarea în doi pași . În aiest fel, va fi necesară introducerea unui PIN apoi când ne vom înregistra numărul de telefon în WhatsApp. Adică, dacă careva cu codul nostru de probare încearcă să instaleze și să verifice aplicația fără ca noi să observăm, instrumentul va a chema aiest cod PIN pentru a a tine procesul. În caz opus, nu vor a se cadea accesa contul nostru în niciun fel.

Vezi mai mult:  Înainte de a dezinstala Microsoft Store: lucruri pe care ar trebui să le știi

Pentru a adăuga verificarea în doi pași:

 • Deschidem aplicația pe mobiliar.
 • Atingem pe lista de mancare butonul.
 • Accesăm Setări> Cont> Verificare în doi pași.
 • Atingem pe Activati opțiune.
 • Intrăm într-un PIN de 6 cifre acesta ne va întreba când vom înregistra numărul nostru în WhatsApp.
 • Confirmăm PIN-ul din nou.
 • Adăugăm inainta de glazura . Va fi cu ajutorul căruia putem receptiona codul PIN în caz că îl uităm.
 • Confirmăm inainta de e-mail.
 • Verificarea în doi pași va fi activată .

WhatsApp

Scut intrare mobiliar

Prima barieră pe orisicare o putem a aseza pentru a a prii accesul la informațiile stocate pe telefonul nostru mobiliar este de a a prii accesul la cesta. Prin continuare, este oportun să se stabilească o PIN, calapod de barare sau utilizați un structura biometric cum ar fi atribut, recunoașterea facială sau recunoașterea irisului pentru a a elibera smartphone-ul nostru.

Desigur, metodica de a a stabili va a atarna de capacitățile telefonului nostru mobiliar, dar adevărul este că astăzi, pe toate telefoanele, putem a aseza un PIN, un calapod și exact amprentă pentru a a elibera mobilul nostru.

Asigurați-vă că nu aveți alte sesiuni deschise

Dacă folosim WhatsApp Web, musai să ne asigurăm că nu lăsăm nicio ședință deschisă, mai rafinat dacă alte persoane au intrare la computerul respectiv. Prin continuare, dacă nu vom mai beneficia versiunea web a aplicației de mesagerie, cel mai corect este să închidem sesiunea înainte de verice altceva. Pentru aceasta:

 • Faceți chicoteala pe butonul lista de mancare din WhatsApp Web și alegeți butonul Ședință apropiată opțiune .

 • De pe mobilul nostru, atingem notificarea orisicare arată că WhatsApp Web este sustinut și facem chicoteala pe opțiune Închideți toate sesiunile.
Vezi mai mult:  Telefoane Samsung neînregistrate în rețea: Cum să o rezolvi

WhatsApp

Protejați accesul la WhatsApp cu atribut dvs.

O altă funcție orisicare Facebook încorporat în aplicația sa de mesagerie instant, gândirea de a a prezenta utilizatorilor o mai puzderie siguranta și protecție a conturilor lor este blocarea amprentei digitale. În aiest fel, va a fi să punem degetul pe cititorul de amprentă al telefonului nostru pentru a accesa aplicația de mesagerie. Pentru a a dinamiza această opțiune:

 • Deschidem aplicația de mesagerie.
 • Atingem pe lista de mancare butonul.
 • Accesăm Setări> Cont> Confidențialitate> Blocarea amprentelor digitale.

 • Pe ecranul următor glisăm Deblocați atribut comutați la butonul ON poziție.
 • Punem degetul pe cititorul de amprente și urmăm instrucțiunile.

Te uiți: Cum să împiedicați furtul contului dvs. WhatsApp

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply