Cum să editezi clipuri video: Ghidul suprem pentru începători

Jan 15, 2021• Soluții dovedite

Învățarea editării terminal pasamite fi copleșitoare la început. Sunt multe cu fiecine musai să îți bați capul. Dar a a se face special în editarea terminal este cu siguranță un fagaduiala posibil.

Curat dacă echipamentul de publicare terminal este în gros măsură liber, descoperirea tuturor trucurilor și sfaturilor pentru editarea terminal într-un retras pravet ar fi aproximativ imposibilă.

Totuși, după citirea acestui pravet capat, vei învăța:
cum să alegi un soft de publicare terminal,
cum să editezi intaiul tău terminal într-un soft de publicare terminal liber pentru computere PC, Mac și
resursele pentru studiul propriu al editării terminal pentru a stăpâni editarea terminal pe seama particular.

Deoarece ista este un pravet suprem inspre cum să editezi clipuri terminal, pasamite dainui câteva minute pentru a-l a parcurge. Am sinopsa informațiile în următoarele trei părți.

Ultimele știri: Am publicat editorul terminal Filmora9 pentru toți creatorii

Download Filmora9 Win Version Download Filmora9 Mac Version

Pentru utilizatorii fiecine sunt interesați să creeze un substantial terminal imediat și agreabil, încercați editorul terminal Filmora9. Din clipul terminal de mai sus poți a privi că Filmora9 este conform pentru crearea de clipuri terminal pentru aproximativ toate scenariile. Curat dacă inregistrezi un CLIP terminal cu o cameră de incepători, îl poți conta în reluare în Filmora9. Continuă să citești și îți vom arăta mai multe detalii inspre cum să editați clipuri terminal pas cu pas, în deosebit în Filmora9. Descarcă versiunea trial pentru a a fauri un CLIP terminal astăzi.


Partea 1: Lucruri pe fiecine ar a se cadea să le iei în considerare înainte de a a pecetlui să înveți cum să editezi clipuri terminal

Abordarea procesului post-producție necesită să fii pregătit și să știi corect ce dorești să faci, cu materialul filmat pe fiecine l-ai arestat. Cateodata, odaie sau computer-ul, dacă ai o captură o înregistrare a ecranului, îți pasamite influența alegerea software-ului de publicare terminal, deoarece dacă materialul pe fiecine îl editezi este în formatul pe fiecine editorul tău terminal nu îl recunoaște, va a se cadea să găsești alt soft. Ca să analizăm alte aspecte ale procesului de publicare terminal, va a se cadea să iei în considerare înainte de a începe să lucrezi la intaiul tău Terminal.

1. Ce tip de clipuri terminal vrei să realizezi?

Dorești să creezi un peli-cula limitat sau un peli-cula fiecine durează mai indelung de douăzeci de minute? Este un terminal pentru jocuri, un tutorial sau un peli-cula de artă experimentală? Știind corect ce tip de terminal vrei să facei te va a sustine să restrângi căutarea pentru software-ul de publicare terminal și îți va a ingadui să știi anterior de ce instrumente de publicare vei compune cerinta înainte de a începe editarea.

2. Cerințe de model de fiecine ai cerinta pentru editarea terminal

Performanța pe fiecine o pasamite compune calculatorul tău pasamite cuprins exigent microgram de opțiuni de soft pentru editarea terminal de fiecine aveți la dispoziție. Toate echipamentele profesionale de publicare terminal, bunaoara Sfarsit Cut, Adobe Premiere sau DaVinci Resolve, au o listă de cerințe tehnice pe fiecine computerul musai să le îndeplinească dacă dorești să le utilizezi pentru a publica clipurile terminal.

1. Windows PC sau Mac?

 PC vs Mac

Imagine de reglaj de pe Internet

Configurațiile de PC-uri au devenit mai iele de-a lungul anilor, dar calculatoarele Mac sunt încă o opțiune indelung mai bună pentru editarea terminal, deoarece sistemul de operare Mac este optimizat pentru a îmbunătăți performanța componentelor hardware ale calculatorului. Mac Pro(2017), deși costator, este una dintre opțiunile de top pentru un calculator electronic de publicare terminal.

Fitecum, aceste diferențe contează abia pentru editorii terminal profesioniști fiecine lucrează la proiecte solicitante. Editorii terminal neexperimentați pot folosi computere PC și Mac, la fel de eficace pentru a-și publica clipurile terminal. Dacă software-ul distins de a sustine are o listă de specificații tehnice solicitante, va a se cadea să te asiguri că dispozitivul tău le respectă pe oricine dintre ele.

2. Capacitatea procesorului

Procesul de randare terminal este una dintre cele mai solicitante sarcini de pe fiecare ordinator, fiecine pasamite dainui ore întregi. Un procesor robust pasamite reduce timpul de reprezentare terminal și pasamite a fauri software-ul de publicare terminal să ruleze mai sumar. Procesoarele Intel din seria i5 și i7 sunt acceptate pe scară largă ca fiind cele mai bune procesoare pentru editarea terminal, deoarece acestea fac adăugarea tranzițiilor la clipuri terminal, aplicarea filtrelor și efectelor sau redarea terminal indelung mai fluidă. Dacă dorești să editezi clipuri terminal în mod uniform, asigură-te că îți cumperi cel mai bun procesor, în funcție de bugetul pe fiecine îl deții.

3. Memoria RAM

Majoritatea produselor soft de publicare terminal nu necesită mai indelung de 4 sau 8 GB de tinere de minte RAM pentru a funcționa corespunzător. Totuși, lucrul cu fișiere terminal de creste dimensiuni pasamite încetini incalculabil computerul și savai pasamite mobil prăbușirea acestuia în momentul hotarator, asemenea încât pentru a a impiedica pierderea orelor de mestesug, ar a se cadea să obții cât mai multă tinere de minte RAM eventual. Majoritatea calculatoarelor Mac și PC-urilor au o limită de tinere de minte RAM de 32 GB, dar dacă începi să înveți editarea terminal, nu vei compune cerinta de o tinere de minte RAM atât de gros.

4. Spațiul de pe Hard Disk

Cateodata, un retras fișier terminal pasamite compune mai indelung de câțiva gigaocteți, iar clipurile terminal pe fiecine le exportezi de pe software-ul de publicare terminal necesită un spațiu de depozitare propriu. Majoritatea editorilor de materiale terminal experimentați utilizează un hard disk strain fiecine are mai mulți teraocceti de spațiu de depozitare pentru proiectele lor de publicare terminal. În picler, vei compune cerinta de 2-4 GB de spațiu frai pe unitatea hard disk a computerului pentru a a aseza un soft de publicare terminal.

5. Anod Terminal

La început, nu vei a se cuveni spiona cât de importantă este abandona grafică pentru procesul de publicare terminal, deoarece nu vei a executa sarcinile de publicare terminal solicitante din soroaca de fantasma diagrama. Curat dacă nu ai intenția de a a alcatui efecte 3D sau efecte speciale, musai să fii cercetator la abandona grafică a computerului, să fie capabilă de performanțe de vârf. Asocierea unei plăci grafice cu un procesor robust și o tinere de minte RAM de peste-soare 16 GB, te va a fauri pregătit pentru aproximativ fiecare sarcină de publicare terminal.

Vezi mai mult:  6 Sfaturi Despre Cum Poti Incepe Sa Canti La Orga In Iunie 2021

6. Monitorul:

4K monitor

Posibilitatea de a a privi fișierele terminal pe un ecran gros te pasamite a sustine să identifici savai și cele mai a se micsora greșeli. Editorii profesioniști de terminal utilizează cunoscut două monitoare apoi când lucrează la un plan, dar persoanele fiecine abia învață noțiunile de bază ale comerțului au cerinta de un retras ecran de înaltă definiție. Dimensiunea monitorului este de invar importantă, asemenea încât utilizarea monitoarelor cu mai indelung de douăzeci de inci îți pasamite a ingadui să realizezi clipuri terminal mai bune.

Te axezi pe editarea 4K? Ți-am pregătit o listă cu Cele mai bune monitoare pentru editarea 4K

Lista

Realizarea acțiunilor de publicare terminal de bază, cum ar fi scurtarea sau tăierea clipurilor terminal, adăugarea de muzică sau aplicarea tranzițiilor între cadre nu necesită un calculator electronic cu componente de înaltă virtute. Pe măsură ce experimentezi ca librar terminal, ar a se cadea să faci eforturi pentru a obține echipamente mai bune, dar până când stăpânești tehnicile de publicare terminal de bază poți folosi fiecare PC la etaj de musteriu sau calculator electronic Mac pentru a publica clipurile terminal.

Redactorii terminal calificați fiecine lucrează la proiecte solicitante au cerinta de oricine fracțiune din puterea CPU sau cea a memoriei RAM pe fiecine o pot tezauriza, pentru a-și maximaliza eficiența și pentru a a alcatui clipurile terminal fiecine inspiră și depășesc limitele.

3. Instrumentele de publicare terminal pe fiecine doriți să le aibă software-ul

Pe lângă cerințele tehnice, aptitudinile tale de publicare terminal sunt al doilea mestesug cel mai vajnic pe fiecine musai să îl iei în considerare înainte de a achiziționa un soft de publicare terminal. Editorii terminal neexperimentați nu au cerinta de funcții de publicare terminal avansată, temei pentru fiecine nu are clont să investească sute de dolari într-un soft fiecine oferă instrumentele de publicare terminal pe fiecine nu le vor folosi niciodată. Poți găsi unele dintre cele mai bune produse entry-level, bunaoara și produse soft profesionale de publicare terminal, pentru computere Mac și PC prezentate în tabelul de mai jos.

video editing software comparison

Recomandarea noastră pentru toți nou-veniții în lumea editării terminal și pentru semi-profesioniștii fiecine au cerinta de un librar terminal robust și ușor de utilizat este de a cumpăra Wondershare Filmora9 deoarece pasamite fi utilizat pentru publicare terminal atât pe computere Mac cât și pe computere PC. Soft-ul vă a ingadui să efectuați toate acțiunile de publicare terminal de bază fără greutate, în curs ce oferă și funcții avansate de publicare terminal, cum ar fi efectul de elucidare cromatică, stabilizarea imaginii sau expirarea timpului. În picler, Filmora9 oferă o librărie cu efecte bogate, actualizată în permanență și fiecine conține inca peste-soare 300 de filtre de frumusețe și modă fiecine pot fi adăugate la videoclipul cu abia câteva click-uri. Sfaturi: Puteți a proba introducerea și puteți a testalui oricine soft menționat mai sus în alegerile noastre legate de cele mai bune editoare terminal pentru toate platformele.

Partea 2: Cum să editezi cu Filmora9

Nu știi niciodată de ce ai cerinta în spațiul de publicare terminal, ista fiind motivul pentru fiecine musai să fii tare pregătit pentru toate provocările cu fiecine va a se cadea să te confrunți în timpul procesului de publicare terminal. Dieta-producția pasamite dainui zile, cateodata savai luni, așa că înarmează-te cu răbdare și amintește-ți că nu ești într-o cursă, permite-ți să iei o pauză.

Mai jos este un tutorial prost inspre cum să realizezi intaiul tău terminal cu Filmora9, testează-l și descarcă versiunea gratuită Filmora9 pentru a-l continua.

Download Win Version Download Mac Version

Înainte de a a se apuca să editezi

Pregătirea pentru procesul de publicare terminal începe cu indelung înainte de a emite software-ul, asadar iată câteva sfaturi fiecine te pot a sustine să sporești procesul de post-producție.

  • Realizează mai multe clipuri din aceeași scenă, în curs ce ești în poziție, deoarece vei compune mai multe opțiuni în spațiul de publicare.
  • Urmărește oricine secundă din filmul cu fiecine lucrezi, asemenea încât să poți a rezolva cu ușurință cele mai bune cadre.
  • Folosește efecte vizuale într-o manieră moderată, acoace inde ele își au rostul.
  • Învață să privești proiectul din alte perspective.
  • Fii metodiceste cu materialele tale.

Ghidul pas cu pas pentru editarea terminal

Tehnicile de publicare terminal de bază sunt aceleași în toate suitele de publicare terminal. În aiest pravet, îți vom arăta cum să editezi clipuri terminal în Wondershare Filmora9, dar poți devota competențele pe fiecine le vei învăța aoace în alte programe de publicare terminal. Dacă nu ai inca asezat WonderShare Filmora9 pe calculatorul tău, dă click pe butonul de mai jos pentru a descărca versiunea de încercare a software-ului.

Download Win Version Download Mac Version

1. Pornește Filmora9 și selectează raportul de fizionomie [Opțional]

How to Edit Videos in Filmora9 - Start Screen

Apasă indoit chicotit pe pictograma de pe desktop a programului Filmora9, oricând dorești să începi să lucrezi la un nou terminal. Ecranul de întâmpinare al software-ului va apărea pe ecran, solicitându-ți să creezi un plan nou sau să deschizi un plan. În picler, poți a rezolva raportul de fizionomie aoace pentru a a acumula curs la publicare.

2. Creează un nou plan și adaugă materialul terminal

Apasă pe New Project în ecranul de întâmpinare al software-ului și așteaptă încărcarea editorului. După ce ai obținut accesul la editorul terminal Fillmora, musai să continui înregistrarea produsului făcând click pe butonul Înregistrare.

Navighează în meniul File, apasă pe opțiunea b> Project Settings /b>și selectează raportul de fizionomie pe fiecine îl va compune videoclipul capat. Vei a se cuveni a rezolva între mai multe opțiuni diferite, inclusiv rapoartele de fizionomie nivel 16:9 sau 4:3, dar și un legatura de fizionomie mai puțin obișnuit de 9:16 pentru materialele terminal cu directie verticală, bunaoara și raportul de fizionomie de 1:1 pentru materialele terminal cu formă pătrată. Poți de invar să particularizezi raportul de fizionomie în funcție de necesități.

Vezi mai mult:  20 GIMP 2.10 Tutoriale pentru începători Davies Media Design

How to Edit Videos in Filmora9 - Project settings

Filmora9, bunaoara și toate celelalte aplicații soft de publicare terminal pe fiecine le-am menționat în aiest pravet acceptă aproximativ toate tipurile de fișiere terminal, de la clipuri terminal capturate cu telefoane inteligente și camere Web la înregistrări terminal, fiecine au fost înregistrate cu echipamente profesionale de publicare terminal.

How to Edit Videos in Filmora9 - use Instant cutter tool

În colțul din stânga sus al editorului terminal vei a se cuveni a privi butonul import, fă click pe ista și selectează opțiunea Import Mijloci Files, după fiecine navighează la locația de pe unitatea hard disk inde este stocat materialul pe fiecine dorești să-l editezi. Selectează fișierele terminal, audio sau foto pe fiecine dorești să le utilizezi în proiectul tău, după fiecine apasă pe butonul Import.

În meniul Import vei găsi opțiunea Import with Instant Cutter Tool . Instrumentul Instant Cutter Tool este conceput pentru a a fauri decuparea 4K și a tuturor celorlalte fișiere terminal creste, cât mai imediat și mai ușor eventual. De invar, Filmora9 oferă posibilitatea de a publica imediat clipuri terminal filmate de camerele de acțiune. Poți folosi instrumentele de corecție a obiectivului sau efectul de distorsionare a infatisare (efectul fish-eye) pentru a îmbunătăți cu ușurință clipurile terminal.

Edit Interface in Instant Cutter Tool

3. Organizează-ți materialele pe fiecine le vei a servi în plan

Fișierele pe fiecine le importezi în librar vor fi stocate în a toarce de fișiere mijloci, sub butonul Import. Lucrul cu multe fișiere diferite într-un retras plan este indelung mai povara dacă musai să cauți clipurile terminal pe fiecine dorești să le adaugi la cronologir. Pentru a a impiedica încurcătura și confuzia, poți folosi opțiunea Albume fiecine îți a ingadui să creezi foldere și să sortezi fișierele.

Filmora9 video manage

Apasă click pe opțiunea Add a New Folder, localizată în partea de jos a filei My Project (proiectul meu), în colțul din dreapta sus al ecranului editorului, pentru a a alcatui și supranumi un nou folder. Poți aranja filmarea în tocmeala alfabetică sau în fiecare alt mod fiecine îți sporește eficiența și îți descreste timpul util pentru parcurgerea fișierelor.

4. Așează părțile audio și terminal în cronologie pentru a șterge părțile nedorite

Înregistrările RAW conțin adeseori greșeli sau părți fiecine pur și prost nu aparțin în clipul tău terminal, asemenea încât dacă dorești să decupezi sau să tai clipurile terminal, trage-le pur și prost de pe a toarce Mijloci și plasați-le în cronologie. Poți adăuga câte clipuri terminal dorești, dar oricine fișier nou pe fiecine îl adaugi va fi plasat după cel trecut și, pentru a le rearanja, musai să glisezi fișierele în poziția dorită pe cronologie.

Apasă Play (reprezentare) sau apăsă pe clapa Spacebar pentru a începe previzualizarea clipurilor terminal pe fiecine le-ai adăugat la cronologie sau utilizează a rigla de reprezentare pentru a sări la un deosebit soroaca din terminal. Ar a se cadea să plasezi a rigla de reprezentare în poziția exactă în fiecine începe partea de terminal pe fiecine dorești să o tai și atunci să efectuezi aceeași acțiune la celălalt capăt.

Filmora9 a ingadui scurtarea clipurilor terminal prin simpla aptitu-dine a capătului unui videoclip terminal la stânga sau la dreapta. Dacă încă ții se pare insarcinata scurtarea sau tăierea clipurilor, iată un tutorial terminal fiecine te va a sustine să stăpânești imediat aceste instrumente simple.

Download Win VersionDownload Mac Version

5. Aplicarea efectelor vizuale inspre materialului terminal

Adineauri că ai tăiat toate părțile nedorite, poți abate la detașarea fișierelor audio, adăugarea muzicii, inserarea tranzițiilor între clipuri sau la a a servi oarecine din numeroasele efecte vizuale pe fiecine Filmora9 le oferă.

Apasă pe pictograma Glasuire /datorie dacă dorești să adaugi deschiderea titlurilor, încheierea cu ajutorul creditelor sau subtitrările la un terminal. Soft-ul oferă o mulțime de șabloane de izvod diferite pe fiecine le poți folosi pentru o gamă largă de scopuri. Face și plasează șablonul pe fiecine l-ai selectionat în locația dorită de pe a rigla temporală și continuă să introduci textul corespunzător în fanta de previzualizare a software-ului.

Poți a transpira aoace mai multe inspre cum să adaugi Titluri/Efecte Terminal

Pictograma tranzițiilor, fiecine îți oferă intrare la sute de opțiuni este localizată lângă pictograma Glasuire/Autoritate din mocirla de instrumente a editorului. Urmează aiest tutorial terminal pentru a a transpira mai multe inspre tranzițiile terminal și valoare absoluta de practicare a acestora în Filmora9.

Download Win VersionDownload Mac Version

6. Treci la procesul de calibraj a culorilor

Pictograma efecte oferă peste-soare câteva sute de filtre și efecte de superpozitie pe fiecine le poți folosi în proiectele tale, pentru a a fauri culorile din imaginea terminal mai vii. Apasă pe pictogramă și selectează filtrul pe fiecine dorești să-l utilizezi, atunci trage-l și plasează-l incotro dorești pe cronologie. Marime filtrului pasamite fi reglată prin simpla calatorie a fiecărui capăt al filtrului.

Pe lângă filtre, Wondershare Filmora9 oferă de invar unelte de indreptare avansată a culorii, fiecine îți permit să reglezi fin valorile de masla din clipurile tale terminal. Opțiunea Advanced Colour Tuning îți a ingadui să utilizezi presetările de corecție a culorilor sau 3D LUT pentru a adăuga mai multă oscilatie culorilor din clipurile tale terminal. Stăpânirea procesului de corecție a culorilor necesită curs și dedicație, deoarece învățarea găsirii cantității potrivite de nuanțe de roșu, senin și viguros în oricine poza pe fiecine o incluzi într-un CLIP terminal este la fel de dificilă ca și sunetele.

7. Exportarea si Distribuirea

Când ești complet infailibil că nu mai există nicicat pe fiecine vrei să-l adaugi sau să îl elimini din plan, ar a se cadea să faci chicotit pe butonul Exportare. În fanta Output (ieșire), poți selectiona cu ușurință formatul fișierului terminal din meniul marime și imbunatati clipul terminal pentru Smartphone, iPad sau console de jocuri, cum ar fi PS4 sau Xbox One.

Fă chicotit pe a toarce marime și selectează formatul fișierului fiecine se potrivește cel mai tare proiectului pe fiecine îl ai, atunci continuă să dai un titru clipului terminal și selectează folderul de pe unitatea hard disk inde va fi exportat clipul terminal. Dacă faci chicotit pe butonul Settings (Setări), poți selectiona rezoluția clipului terminal, a ramplasa frecvența cadrelor sau a rezolva un codor.

Utilizatorii Filmora9 fiecine nu doresc să salveze un fișier terminal pe hard disk-urile lor își pot exporta clipurile terminal pe Vimeo sau YouTube. Această metodă de exportare a clipurilor terminal îți a ingadui să economisești curs la așteptarea încărcării clipurilor terminal online de la momentul în fiecine procesele de reprezentare și încărcare se desfășoară concomitent. Vei compune cerinta de un conduct YouTube sau de un seama Facebook pentru a partaja cu izbanda clipurile terminal pe aceste rețele sociale mijloci.

Vezi mai mult:  Cum se utilizează Microsoft Excel

Download Win VersionDownload Mac Version

Partea 3: Resurse de învățare Online

Lasator cât de tare stop ca librar terminal, întotdeauna există noi trucuri pe fiecine le poți învăța. Majoritatea informațiilor inspre procesul de publicare terminal pot fi găsite pe Internet, asemenea încât dacă vrei să îmbunătățiți ordona tehnicilor de publicare terminal, poți a socoti aceste resurse de învățare online și îți poți a avansa abilitățile.

1. Cursuri online pentru Editarea Terminal

1. Lynda.com

Lynda.com este oarecine dintre cele mai cunoscute site-uri internet dedicate învățării. Rampa găzduiește tutoriale și cursuri pentru capat Cut Pro, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects și un număr de alte produse soft de publicare terminal mai puțin iele. Pentru a compune intrare la peste-soare 10.000 de cursuri online, va a se cadea să ai un seama și să plătești socoti lunară pentru huzmet.

2. Udemy

Udemy îți oferă intrare la mii de tutoriale fiecine acoperă fiecare, de la IT și soft la editarea terminal. Găsirea unor cursuri fiecine să vă arate cum să utilizezi software-ul profesional de publicare terminal, cum ar fi DaVinci Resolve, nu ar a se cadea să fie foarte povara, deoarece program oferă lecții pentru începători și pentru editori terminal calificați.

3. InsideTheEdit

Dacă dorești să afli de la experți de vârf din industria editării terminal, această resursă online este cea mai bună scrutin pentru a sustine, deoarece cunoștințele pe fiecine le oferă depășesc explicațiile simple inspre valoare absoluta de practicare corectă a instrumentelor de publicare terminal. InsideTheEdit nu este netrebuin-cios și musai să plătești o taxă lunară pentru a obține intrare la tot ce are program de oferit.

4. RippleTraining

Crearea unui seama de pe RippleTraining este netrebuin-cios, dar participarea la cursuri sau accesarea tutoriale musai plătite. Poți găsi informații valoroase inspre software-ul de publicare terminal, cum ar fi Motion, Adobe Premiere Pro, bunaoara și soft de publicare audio fiecine te pasamite a sustine să creezi clipuri terminal cu coloane sonore impecabile.

5. LarryJordan

Această platformă oferă materiale de învățare pentru toate produsele Adobe proiectate pentru publicare terminal, bunaoara și pentru alte suite profesionale de publicare terminal. Crearea unui seama și a a se face ciolan este obligatorie, ceea ce înseamnă că nu vei a se cuveni începe să înveți lucruri noi până când nu vei plăti un subscriere menstrual.

6. Premiere Gal Mijloci

Premiere Gal Mijloci este o anturaj de producție fiecine creează tutoriale de publicare terminal YouTube, grafică în mișcare și cursuri complete fiecine acoperă diferite aspecte ale procesului de publicare terminal. Cu toate acestea, conj tutoriale YouTube pot fi accesate netrebuin-cios, în curs ce toate celelalte servicii pe fiecine le oferă compania musai plătite.

2. Comunități Online de Publicare Terminal

Dacă vorbești cu oameni fiecine îți împărtășesc pasiunea pentru editarea terminal, poți a ghici lucruri noi sau poți perfecționa aptitudinile pe fiecine le ai inca. Iată câteva dintre cele mai impoporare comunități de publicare terminal online fiecine ar a se cuveni fi utile pentru aspiranți editori terminal.

1. Spiceworks

Găsirea soluțiilor la problemele cu fiecine te confrunți în timpul procesului de publicare terminal este ușoară la Spiceworks, deoarece program îți a ingadui să postezi subiecte noi și să pui întrebări fiecine te împiedică să finalizezi proiectul. Orisicare pasamite folosi aiest forum netrebuin-cios și, pe măsură ce nivelul tău de cunoștințe inspre editarea terminal crește în curs, poți a se face, de invar, ciolan și să ajuți editorii terminal neexperimentați să depășească problemele tehnice și creative.

2. CreativeCow

CreativeCow găzduiește sute de forumuri asemenea încât să poți a plasa întrebări și să participi la discuții în cele fiecine se potrivesc intereselor tale. Meniul Tutorials și caracteristici îți a ingadui să cercetezi fiecare pacient pansare de editarea terminal, netrebuin-cios, ceea ce îl a fauri un dichis de învățare admirabil pentru editorii de materiale terminal fiecine nu doresc să cheltuiască bani pe cursuri online.

3. Videomaker

Ista este un forum de modă veche inde poți găsi topicuri legate de filme, publicare terminal, camere terminal și camcorders sau subiecte legate de al-catuire unui terminal sau scrisul pentru ecran. Rampa Videomaker este gratuită și ar a se cadea folosită ca o sursă extra de informație, deoarece nu vei găsi tutoriale pas cu pas aoace.

Lista

Editarea terminal este o canon fiecine durează ani întregi pentru a fi stăpânită, dar după abia câteva luni scurte poți a transpira suficiente inspre aiest cauza pentru a începe editarea de clipuri terminal pe seama particular. Transformarea unui librar terminal autorizat necesită hotărâre și o voință nesfârșită de a învăța lucruri noi și de a a ghici noi modalități de impreunare a clipurilor terminal, în discursuri fiecine atrag atenția telespectatorului. WonderShare Filmora9 este cel mai bun soft de publicare terminal de Mac și PC pentru toți editorii de materiale terminal, atât începători cât și semi-profesioniști, deoarece oferă instrumente și caracteristici fiecine vă permit să creați clipuri terminal de toate genurile.

Cel mai nou Clip inspre Cum să editezi videoclipuri în Filomra9 [Nelistat]

Dota Filmora a făcut un tutorial terminal inspre Cum să editezi Terminal-uri cu ajutorul programului Filmora9. Sperăm ca aiest videoclip să te ajute să-ți editezi videoclipurile în Filmora9, în cea mai rapidă manieră

Download Filmora9 Win Version Download Filmora9 Mac Version

Notă: Aiest tutorial terminal este nelistat, asadar dacă întâmpini aproximativ subiect legata de editarea terminal nelistată în videoclip, nu a se ingaima să ne lași un talc pentru a ne a sustine să facem tutorialul exceptional.

Am a jindui să știm ce soft de publicare terminal dorești să utilizezi cel mai indelung în secțiunea Comentarii și să te asiguri că atribui aiest pravet prietenilor tăi fiecine încep să descopere cum este magica lumina a editării terminal.

Liza Brown

Liza Brown este un om de litere și un amator de toate lucrurile terminal.

A se perinda @Liza Brown


Te uiți: Cum să editezi clipuri video: Ghidul suprem pentru începători

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply