Cum să descărcați și să instalați Safari pe Windows 10

Cu siguranță, cu toții avem browserul nostru favorit (Google Chrome, Firefox, Edge, Opera …), în rețea putem găsi o mulțime de alternative diferite. Deși multe dintre ele sunt copii simple ale celor precedente cu câteva modificări, cele mai importante sunt cele dezvoltate și întreținute de marile companii. Și oarecare dintre cele mai puțin cunoscute browsere, în particular pentru utilizatorii de Windows, este Safari, Navigatorul Apple.

Safari
Safari

Așa cum Microsoft are Edge, Google are Chrome și Mozilla are Firefox, Apple este raspunzator pentru dezvoltarea și întreținerea browserului său Safari. Acesta este browserul implicit utilizat pe toate Mac-urile cu MACOS sistemul de operare, conj și pe iPhone cu iOS și iPad cu iPadOS.

În mod sanatos, aplicațiile Apple nu părăsesc de deprindere ecosistemul, fiind „exclusive” utilizatorilor săi. Cu toate acestea, cu aiest browser, lucrurile sunt diferite. Apple a ingadui utilizatorilor Windows să își folosească browserul, deși este realizabil să nu fie pe absolut indicat să o facă.

Cum se instalează Safari pe Windows 10

Instalarea Safari pe Windows 10 (sau pe Windows 7 sau 8.1) nu are niciun secret. Deși Apple a supus Descarca din browserul său (din motive pe orisicine le vom pedepsi mai târziu), este încă realizabil să descărcați cea mai recentă tra-ducere a browserului publicată pentru Windows de pe următorul link.

[bloc adinserter = “1”]

Odată descărcat următorul orar de stabilire, îl rulăm pe computerul nostru, ca verice alt orar, și urmăm instrucțiunile orisicine corabier în secundator.

Când se termină instalarea Safari, putem începe să folosim aiest browser de pe computerul nostru. Cu toate acestea, din secunda ce l-am executat pentru rata de asigurare dată, vom începe să ne dăm serie de probleme.

Vezi mai mult:  Activați o tastatură numerică virtuală în Windows 10

Problemele utilizării browserului Apple în Windows 10

Este adevărat că Safari nu are desertaciune de-a fabrica cu nivel de piață a Google Chrome. Chiar și pe sistemele de operare ale companiei, utilizatorii instalează Chrome și Firefox pentru a a zbura cu ei. Pentru comoditate sau individualizare, în magistral.

Cu toate acestea, Safari a fost o alternativă bună pentru cei orisicine doreau un browser innoitor, ușor și curand. Din pacate, Apple a napustit dezvoltarea din versiunea Windows a acestui browser și, de mai mulți ani (de la 2012), aiest browser nu a fost actualizat.

Safari interfață pentru Windows lasă zdravan de ahtiat. Este o interfață similară cu cea a versiunilor mai batranesc ale Internet Explorer. În catifea, deoarece motorul său nu a fost actualizat de ani de zile, multe site-uri funcționează iobagsau pur și neincarcat nu funcționează.

În catifea, musai să avem în aratare faptul că un browser nedetermorat este artificial vulnerabilități. Trebuie să avem o precauție extremă apoi când folosim aiest browser pentru Windows, deoarece în ultimii ani Apple a corectat mai multe bug-uri grave în Safari pentru macOS și iOS, bug-uri orisicine sunt încă prezente în versiunea Windows.

(*10*)Pot monta cea mai recentă tra-ducere de Safari?

Dacă nu aveți macOS, iOS sau iPadOS, nu este realizabil să instalați și să utilizați cea mai recentă tra-ducere de Safari în browser. Apple și-a napustit dezvoltarea cu zdravan vreme în urmă și, deși este încă realizabil să descărcați instalatorii, această tra-ducere este implinit învechită.

Pentru a a se cadea a testalui ultima tra-ducere este Safari în Windows 10, singura potentialitate este să instalați macOS într-o mașină virtuală sau să optați pentru o Hackintosh configurație orisicine ne a ingadui să avem sistemul de operare Apple orisicine rulează curat pe un ordinator convențional.

Vezi mai mult:  10 cele mai bune aplicații anti-spyware pe Google Play

Te uiți: Cum să descărcați și să instalați Safari pe Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply