Cum să descărcați mii de șabloane gratuite pentru documente

Da, adevărul este că oricine își samite a compune sau a arunca propriul dimensiune al documentului, dar nu există nici o îndoială că este greu mai ușor și mai accelerat să folosiți un șablon pentru oricine tip de legitimatie. În surplus, dacă nu suntem utilizatori mai experimentați, rezultatul nu va fi același și va a se cuveni să petrecem greu mai greu rastimp proiectând propriile noastre șabloane.

Cum să descărcați un șablon Word din aplicație

Deși intaiul treaba fiecine ne samite sosi în gand apoi când vrem să căutăm un șablon Word este să folosim Google, adevărul este că musai să fim extrem atenți cu site-urile la fiecine mergem pentru a desfasura iest tip de descărcări, deoarece putem găsi o surpriză neplăcută dacă nu mergem pe un site de încredere.

Cu toate acestea, mai accelerat și mai infailibil decât cela este de a realiza o căutare simplă de la Cuvântul însuși a unui șablon pentru tipul de legitimatie pe fiecine dorim să-l creăm. Pentru a realiza iest treaba, va a se cuveni să urmăm următorii pași:

 1. Deschidem un legitimatie necompletat în cuvânt.
 2. Du-te la Fișier opțiunea de lista de mancare și faceți chicotire pe opțiune Mai multe șabloane găsit în panoul din dreapta.
 3. Căutăm tipul de legitimatie pe fiecine dorim să îl creăm.
 4. Din inventar șabloanelor de rezultate îl alegem pe cel fiecine ne place cel mai greu.
 5. Faceţi chicotire pe Crea .
 6. Vom contine șablonul pregătit într-un nou legitimatie Word.

plantillas de cuvânt

Obțineți mii de șabloane oficiale Word

Microsoft are propriul său site web de șabloane și crestet pentru Office, inde putem intra pentru a obține oarecare fiecine ne astepta să creăm un legitimatie cât mai accelerat și cu un rezolvare profesional. Prin continuare, dacă ceea ce căutăm sunt șabloane gratuite pentru Word, putem intra și oblu la templates.office.com sector .

La intrarea pe internet, vom realiza că aiesta ne oferă un motoriu de căutare, invar încât să putem desfasura căutarea șablonului nostru. Oricum, clar mai jos, vom găsi câteva dintre categoriile evidențiate. Deși puțin mai jos, putem realiza chicotire pe opțiunea Vezi toate categoriile pentru a contine o aspect a fiecăreia dintre ele șabloane pe fiecine ni le oferă Microsoft și categoriile în fiecine sunt comandate invar încât să fie greu mai ușor de căutat.

Vezi mai mult:  Google Maps: Cum se măsoară distanța dintre două puncte

plantillas de Word

Acum, acoace putem găsi șabloane ale diferitelor instrumente Office, asadar dacă ne uităm pentru șabloane Word, aiesta este cel mai tare să facem o primă filtraj după unealtă. Pentru ea, pe a numerota principală a site-ului cu șabloane Microsoft, vom găsi o secțiune, Preferințe după aplicație, inde putem selectiona oblu Word și accesa categoriile de șabloane pentru documente.

Desigur, acoace vom găsi tocmai un fisier cu o numar de șabloane alese clar de anturaj. Dacă pentru fiecare nu găsim oarecare fiecine să se potrivească nevoilor noastre, putem intra oblu la toate categoriile de șabloane, deoarece acoace vom găsi multe alte modele.

Șabloane de cuvinte pentru scrisori de întâmpinare și CV

Șabloane de cuvinte

Șabloane de factură

Deși există mulți utilizatori fiecine aleg de obisnuinta să își creeze șabloanele pentru facturi în Excel, adevărul este că putem descărca câteva șabloane Word pentru facturi cu un design extrem uma-nistic și că, cu siguranță, va fi mai ușor de gestionat.

 • Factură în Word : Factură simplă, dar profesională, pe fiecine o putem individualiza cu ușurință.
 • Factură factură : Șablon Word cu factură fiecine încorporează un scena de facturare.
 • Factura serviciului : Proiectarea facturii de breasla pentru a a expedia clienților fiecine ingloba un orizont de gradient viguros.
 • Factură de vânzare : design gradient turchez cu un dimensiune ușor de invatat și o zonă pentru sigla companiei.
 • Obțineți multe alte șabloane pentru Word cu facturi de la această legătură .

plantillas de cuvânt

Calendare în Word

Deși este obișnuit să folosești și alte instrumente Office, cum ar fi Powerpoint sau clar Excel, pentru a a arunca calendare, acestea sunt câteva dintre șabloanele Word gratuite cu fiecine putem contine propriul nostru carindar în câteva secunde:

 • Calendarul conținutului : Un design de șablon cu fiecine putem a schimba strategia noastră de volubil mijloci într-un ogor amanuntit cu iest carindar de conținut.
 • Poza de talaie carindar: Calendar foto ceremonial pe fiecine îl putem individualiza cu ușurință pentru oricine secunda anumit al familiei, cu prietenii etc.
 • Organizator de evenimente : Cu iest șablon Word vom contine un intocmitor de evenimente fiecine ne va astepta să urmărim cele mai importante repere.
 • Calendar săptămânal pentru crestet : Șablon pentru a urmări cu ușurință toate sarcinile noastre săptămânal.
 • Mai multe șabloane Word cu calendare din iest link.
Vezi mai mult:  Comparație între Moto G Play 2021 și OPPO A53

plantillas de Word

Șabloane școlare sau educaționale

Un alt compartiment în fiecine este neaparat să folosiți tot felul de șabloane este mediul școlar. Unele dintre cele mai proeminente sunt:

Șabloane de cuvinte

Zi de creatie si invitatii

Dacă ceea ce căutăm sunt șabloane Word pentru a a compune documente de congratulatie, invitații, felicitări în comun etc., acestea sunt unele dintre cele mai proeminente din site-ul șabloanelor Microsoft:

 • Salut de ziua de naștere cu baloane : Felicită ziua de naștere cu baloane. Fiecare stol este tipărit pe o singură pagină și putem a reface cu ușurință fonturile sau culorile.
 • Felicitări praznuiala : Șablon nostim pentru a a expedia felicitări de naștere. Conține carduri de diferite dimensiuni.
 • Invitatii de creatie : Un alt șablon de cărți poștale placut pentru a a conchema oamenii să își sărbătorească ziua de naștere.
 • Invitatie de ziua de creatie broșură: șablon cu o broșură de 20.32 cm x 20.32 cm fiecine prezintă o reprezentare a unei cupcake cu o lumânare aprinsă și în fiecine putem a preschimba fonturile și culorile.
 • Afisul zilei de creatie : Utilizați iest șablon de afiș cu sărbători de naștere pentru a anunța o comportament corporativă sau un eveniment obrazalnic.
 • Mai multe șabloane de naștere și invitații de la iest link.

Scrisori și buletine informative

Deși la etaj obrazalnic și de afaceri este oaresicare fiecine se fastaci, există încă mulți fiecine scriu scrisori. Dacă sunteți oarecare dintre ei, aoace puteți găsi unele dintre cele mai bune șabloane Word pentru scrisori și buletine informative:

Alte categorii

În a numerota șabloane Office, putem găsi multe alte categorii în fiecine putem găsi șabloane Word pentru a a compune tot felul de documente, cum ar fi:

Vezi mai mult:  Câți bani plătesc pentru un iPhone second-hand?

Alte alternative pentru a descărca șabloane Word

Unul dintre cele mai impoporare site-uri cu șabloane pentru Word altele decât cele proprii Microsoft este PoweredTemplate . Este un site web inde putem găsi tot felul de șabloane gratuite pentru documentele noastre, deși este posibilă și achiziționarea de modele specifice de pe site-ul subiectiv.

În partea stângă a paginii principale vedem o numar de pictograme pentru a filtra după tipul șabloanelor, Word, Powerpoint, diagrame și grafică, broșuri, buletine informative, șabloane de afișe și reclame, cărți de vizită, cărți poștale etc. Prin continuare, musai tocmai să alegeți categoria și atunci vom arăta toate rezultatele.

În partea de sus, vom găsi foaie Gratuită, inde vom găsi oblu toate șabloanele Word din categoria selectată pe fiecine le putem descărca și a servi fără costuri asociate. Când îl găsim pe cel fiecine ne place cel mai greu, musai tocmai să faceți chicotire pe opțiunea Descărcare și în câteva momente va fi mantuit un fișier .zip pe discul nostru, inde este găzduit șablonul în sine.

Șabloane de cuvinte

Dacă ceea ce căutăm sunt șabloane cu o structură specifică, în loc să căutăm mai multe după designul în sine, apoi Herma este un alt dintre site-urile web de încredere pentru a descărca iest tip de șabloane pentru Word. Acolo vom a se cadea găsi șabloane pentru documentele noastre fiecine au o structură specifică bazată pe numărul de rânduri și coloane, dacă sunt afișate în dimensiune drept sau orizontal etc.

Te uiți: Cum să descărcați mii de șabloane gratuite pentru documente

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply