Cum să descărcați jocurile GOG și să alegeți unde să le instalați ITIGIC

GOG, consacrat și sub numele de Jocuri batranesc bune , este magazinul de jocuri terminal online creat de CD Projekt (The Witcher, Cyberpunk 2077 etc.) în fiecine vom a se cadea cumpăra un număr genune de jocuri, majoritatea titluri cu câțiva ani în spinare. (deși putem găsi și noi jocuri) cu o caracteristică comună: faptul că jocurile nu au niciun tip de DRM.

Descărcați GOG Games și alegeți unde să instalați

Acest bolta funcționează în mod corespondent cu Aburi, sau Magazinul Epic. Putem cumpăra jocurile de pe aiesta, dar pentru a le descărca și a le a se cadea incanta va a se cadea să folosim propriul cumparator de joc: Galaxia GOG .

GOG Galaxy – totul într-un stingher cumparator

GOG Galaxy este programul legal GOG fiecine ne aproba să descărcăm și să rulăm jocurile digitale pe fiecine le cumpărăm pe această platformă. În surplus, GOG Galaxy 2.0 nu este oarecum clientul legal al acestei platforme, ci ne aproba să ne conectăm la alte magazine (cum ar fi Steam, uPlay, Origin, Epic Games Store etc.), invar încât să putem centraliza toate jocurile noastre. într-un stingher platforma în loc să aibă mulți clienți independenți.

GOG Galaxy 2.0 - Unir plataformas 1

Deși fiesce joc a spanzura de propria sa platformă, putem ajuta GOG atât pentru a le descărca, cât și pentru a le incanta (după lansarea clientului corespunzător) și exact pentru a pricepe toate statisticile și trofeele. Mai jos vă explicăm cum se fabrica cest materie și cum putem supraveghea toate aspectele descărcării jocurilor de pe această platformă.

Dacă nu ați descărcat încă GOG, îl puteți descărca de aoace .

Controlați descărcările de jocuri GOG

Opțiunile de descărcare și stabilire a jocului GOG se găsesc în cadrul acestuia setările lista de mancare . Pentru a a prinde la el, ceea ce musai să facem este să facem terci pe pictograma roată, în partea din stânga sus a ferestrei programului.

Vezi mai mult:  Imagini reale ale Xiaomi Mi Mix 4 cu MUI 13 și cameră sub ecran

Abrir configurare GOG

În fanta de configurare a programului, ceea ce musai să facem este să selectăm „ Instalare, actualizare ”Pentru a pricepe diferitele opțiuni de individualizare pentru cest decizie.

Opțiuni instalare și actualizare GOG

Alegeți unde să instalați jocurile

Instalați jocuri Secțiunea ”este cea fiecine ne va aproba să alegem unde vrem să fie instalate jocurile pe fiecine le descărcăm de pe GOG și cum dorim să o facem.

Configurează descărcarea și instalarea jocurilor GOG

Primul materie pe fiecine îl vom a se cadea fabrica este să alegem agava dorită în mod implicit pentru jocuri. Această limbă va fi cea descărcată și activată implicit în toate jocurile, ori de câte ori este disponibilă. Dacă jocul nu este tradus în agava noastră, apoi va apărea în mod implicit în agava engleză.

De atare, vom găsi o secțiune în fiecine putem selectiona folderul de stabilire a jocurilor. În mod implicit, toate vor fi descărcate și instalate într-un folder, celebru Jocuri, în directorul în fiecine avem intins clientul. În surplus, putem selectiona, de atare, dacă vrem ca jocurile să își creeze propriile comenzi rapide pe desktop sau nu.

În cele din urmă, vom a se cadea selectiona și unde să salvăm celelalte descărcări fiecine pot fi legate de jocuri (de paradigma, manuale sau cărți de artă). În mod implicit, acestea vor fi salvate în propriul folder al jocului, dar, dacă vrem, putem devia calea.

Reglați graba de descărcare a jocurilor GOG

Opțiunile de viteză și descărcare pe fiecine le putem a se structura pot fi găsite în „ Lățime de bandă ”Secțiunea din partea de jos.

Limita ancho banda descarcă jocuri GOG

Clientul GOG Galaxy ne va aproba să alegem graba de descărcare pe fiecine dorim să o limităm în platforma. Dacă îl activăm, vom a se cadea organiza localiza dorită, în unitățile dorite. De paradigma, îl putem localiza la 10 MB / s (100 Mbps) pentru a împiedica atât descărcările, cât și actualizările de joc să utilizeze mai zdravan decât această limită de viteză.

Vezi mai mult:  Cum este WiFi 6 diferit de WiFi 6E

De atare, vom a se cadea selectiona dacă dorim să programăm această limită la un anume bucata de ore. Acest materie este bine-venit, de paradigma, dacă vrem ca localiza să se aplice curand programului nostru de materie, dar în restul timpului nu vrem ca programul să fie delimitat.

Desigur, ca și alți clienți, vom găsi și o opțiune fiecine ne va aproba să întrerupem descărcările în rastimp ce jucăm. În cest fel putem a ragadui lățimea de bandă și discul pentru a obține mai multe FPS.

Descarcă un joc GOG

Pentru a descărca un joc de pe această platformă, tot ce musai să facem este să îl căutăm în Biblioteca GOG . Odată ce localizăm jocul, în partea de sus a fișierului său vom pricepe un capsa celebru “Instalare”. Dacă facem terci pe el, putem pricepe o rand de opțiuni și parametri legați de stabilire. De paradigma, vom a se cadea, de paradigma, să alegem unde să instalăm cest joc particular și agava în fiecine dorim să-l descărcăm. De atare, putem selectiona dacă dorim intrare neocolit la aiesta și dacă vrem să menținem jocul cuprinzator actualizat.

Descarcă jocul GOG Galaxy

În surplus, lângă butonul de stabilire al jocului, vom găsi un capsa „Extras”. De colo vom a se cadea accesa descărcările individuale ale fiecăruia dintre elementele jocului. De paradigma, putem descărca despartit jocul de bază, actualizările și exact fiesce dintre resursele sau limbile jocului.

Descărcări suplimentare GOG

Odată ce jocul este intins, de la GOG vom a se cadea a se structura și gestiona instalarea. De paradigma, putem devia agava, ne putem înscrie pentru o varianta beta a jocului și exact putem a inviora caracteristici speciale, cum ar fi sincronizarea jocurilor salvate sau panoul de superpozitie Galaxy.

Vezi mai mult:  Huawei P10 Lite: Nouă actualizare completă pentru vechiul mobil

Personalizați instalarea jocului în GOG

Dezinstalați jocul

Când ne-am săturat de joc, îl putem dezinstala pentru a a apuca spațiu. Dacă am activat sincronizarea jocurilor salvate în cloud, acestea vor fi stocate pentru a le a se cadea ajuta mai târziu dacă decidem să reinstalăm jocul.

Pentru a dezinstala un joc, musai să urmăm aceiași pași ca și pentru a dezinstala orisice platforma. Adică vom baga la Setări> ferestre din 10 Secțiunea aplicații și căutați jocul în sumar de aplicații instalate pe ordinator. De colo, vom intiparire pașii obișnuiți pentru a dezinstala jocul și a a apuca spațiul.

Te uiți: Cum să descărcați jocurile GOG și să alegeți unde să le instalați ITIGIC

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply