Cum să descărcați filme și serii HBO gratuite și să le vizionați offline

Mulți oameni au hotarat să angajeze unele dintre planurile de subscriere oferite de platformele de conținut streaming disponibile în țara noastră. Fără îndoială, cele mai importante și impoporare sunt Netflix, HBO și Amazon Prime Video, deoarece au cel mai noian fisier de conținut. Faptul că conținutul său este în curent înseamnă că avem epilepsie de o relatie la Internet cât mai rapidă și stabilă fezabil, cu toate acestea, vom arăta cum să descărcați filmele și serialele preferate HBO pentru a le a se cadea urmări posterior offline când vrem.

Unul dintre avantajele principale ale streamingului de conținut este că îl putem accesa pretu-tindeni ne-am a se auzi, cu simplul scarlatina de a contine un mestesug conectat la internet. Pur și neamestecat deschideți browserul nostru, conectați-vă la rampa noastră identificându-vă prep clienți ai aceluiași și începeți să redați conținutul.

Aceasta înseamnă că ne putem urmări serialele preferate sau un pelicula în sezon ce călătorim, mergem cu mijloacele de transmisiune în general și așteptăm, de pe laptop, tabletă sau de pe volant în sine. Acum, cest munca implică faptul că va a se impune să avem un WiFi la îndemâna noastră sau folosim datele tarifului nostru volant. În surplus, faptul de a a se zarasti acoperirea datelor realiza ca experiența de vizionare să nu fie vartos plăcută.

HBO-spaniolă

Pentru a a indeparta cest cheltuiala de date sau pentru a a patimi opriri continue sau întreruperi în copiere, HBO a inclus o funcție fiecine pentru o lungă perioadă de sezon a fost una dintre cele mai așteptate de utilizatorii platformei, descărcarea de conținut pentru a le a se cadea pricepe mai lent fără a fi epilepsie de relatie la Internet.

Vezi mai mult:  De ce sunt conectat la Wi-Fi, dar fără Internet

Da, este oarecare fiecine, în cest vreme, pare o minciună fiecine nu a autorizatie a oficia platformă de conținut de streaming, cu atât mai departe, când este oarecare ce Netflix sau Prime Video și-au autorizatie inca de departe sezon. Dar comod, întrucât este mai comod târziu decât niciodată, vom arăta cum să descărcați ineficace filme sau serii HBO pe dispozitivele noastre, invar încât să le putem pricepe oricând dorim și daca dorim fără relatie.

Pași de urmat pentru a descărca filme sau seriale pe HBO

Funcția a fost inclusă în aplicațiile mobile HBO pentru iOS și Android prin frecventare, intaiul munca pe fiecine va a se impune să-l facem este să descărcăm și să instalăm aplicația pe telefoanele sau tabletele noastre sau să o actualizăm, dacă este neaparat. Acum îl putem destupa pe dispozitivul nostru și urmăm pașii de mai jos:

 • Accesăm HBO cu contul nostru de utilizator.
 • Căutăm conținutul pe fiecine dorim să îl descărcăm.
 • După ce l-am găsit, îl atingem pentru a accesa fişier din pelicula sau succesiune.
 • În partea din dreapta sus a titlului vom pricepe Descarca butonul de lângă adăugarea conținutului.
 • Atingem pe Descarca butonul.
 • Procesul de descărcare va începe și va fi afișat procentul fiecine este stocat în dispozitivul nostru.
 • Odată ce descărcarea este terminată, vom contine inca conținutul pentru a-l vizualiza offline ori de câte ori dorim.

HBO

Pentru a a proba dacă descărcarea a bogat victorie și că putem pricepe conținutul offline, vom realiza următoarele:

 • Închidem aplicația HBO
 • Punem telefonul Modul aeroplan invar încât să aibă o relatie de date.
 • Deschidem aplicația HBO pe volant din nou.
 • Dati click pe Descarcă capsa pentru a pricepe descărcările mele.
 • Va apărea tot conținutul descărcat dinainte.
 • Atingem una dintre ele pentru a începe reproducerea.
 • Redarea ar a se impune să înceapă fără a fi epilepsie de o relatie la Internet.
Vezi mai mult:  Probleme de conectare GPS pe un telefon mobil Huawei: Cum să le reparăm

În atentie, această opțiune este disponibilă din aplicațiile mobile pentru iOS și dispozitivele Android, dar nu este fezabil să descărcați filme sau serii HBO din versiunea web a platformei. În surplus, există, de invar, o reducere a numărului de descărcări, deoarece rampa a setat o culminant 25 de descărcări distribuite pe diferite dispozitive în fiecine am activat aplicația. De invar, este solemn să știți că dacă licența pentru un osebit conținut descărcat se va șterge.

Te uiți: Cum să descărcați filme și serii HBO gratuite și să le vizionați offline

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply