Cum sa decorezi o lumanare de botezLa sfarsitul anului disparut am fost moasa dragului meu Razvi. Pe drept marea chemare a unei nase „Eu cu ce ma imbrac?!” :), a fost si …lumanarea.

Aflasem eu de la fetele din fractiune ca trebuie sa cumperi lumanare de botez de la casa Domnului. Si asa mi s-a intamplat si mie. Intinzator aoace nu ar fi nicio „materie”. Singurul ei „ispita” e ca era de  culoarea aceea castaniu imprejmuit cum e cerumen. Conj, decorez-o deoarece poti! Dar, guraliv parintelui, „Laura, nu te mai a se tangui stimula!!!” :))))

Si iata asa, mi-am pus mintea la sinisfora si m-am pus pe…nuantat, mai cumsecade spus, machiat. E intaiul meu incercare. Nu stiam cum va fi aprinsa, deoarece amagi cum musai, deoarece a duce la apa fiecine a tarai din aranjamentul floral, deoarece smulge fum, deoarece va a puti mai neobisnuit…

Dinainte de a a preciza tutorialul  precizez avantaje si dezavantaje:

1. Vopseaua aleasa, acrilic de la Darwi, e bland semi limpezime, a trebuit sa dau aproximativ 3 straturi.

2. Numai sa stiu, stratul de boia si cel de ecolac au impleticit lumanarea sa se topeasca deosebit iute. S-a creat in culme, in jurul fitilului, un fel de „paharut” in fiecine s-a mentinut cerumen topita. In timpul slujbei, fiecine a duduit colea o ora, nu s-au curs decat cateva picaturi! De-abia la ispravit, dinapoia ce am stins-o si am inclinat-o, a albie din ea mai multa cerumen topita.

3. Picaturile de apa din aranjamentul floral o „pateaza”. Conj, ista ar fi un handicap. Inspirata, Cornelia de la Floral Poetry, raspunzatoare cu aranjamentul floral, a echipat partea de jos in cordea aurie, in ton cu vopseaua.

Vezi mai mult:  Rezolvarea Cubului Rubik - Pentru Începători 🤓 𝐂𝐮𝐛𝐞𝐒𝐨𝐥𝐯𝐞.𝐜𝐨𝐦

Materiale:

lumanare castaniu
boia acrilica
buretel de practic vopseaua
ecolac
pamatuf de practic ecolacul
alcatuire floral dinapoia gust si in ton cu materie botezului

Asa a preciza lumanarea pe fiecine am cumparat-o de la casa Domnului.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Aoace e vopseaua acrilica de la Darwi. O aveam inca in mihei, mai lucrasem la proiecte „shabby chic” cu ea. Conj se vede, in poza e si buretele cu fiecine am practic vopseaua. Asadar, nu cu pamatuf! Poti a intrebuinta si un ciuperca de…vase.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Intaiul razor nu a acoperit-o deosebit cumsecade, conj, am mai insistat. Se ruina deosebit bland si accelerat cu uscatorul de par, conj, nu musai sa astepti excesiv zdravan.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Dinapoia ce am „aurit-o” cu tocmai 2 straturi de acrilice, am dat un razor de ecolac cu o pamatuf.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Am degenerat iar cu uscatorul de par si am trimis-o Corneliei cu fiecine convenisem pala de culori de la aranjamentul floral de la lumanare si de la candy bar.

cum sa decorezi o lumanare pentru botez

cum sa decorezi o lumanare de botez

La sfarsitul slujbei mi-am dat cinste ca nu s-a curs cerumen din ea. Ce iata in aceasta poza sunt cateva picaturi scurse dinapoia ce am inclinat-o si stins-o, asasi la sfarsitul slujbei.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Incantata ca am dezvelit insa sa vreau smecheria aceasta, am fotografiat-o in amanunt. Aoace se samite realiza in culme cum s-a pregatit o „latunoaie” din acrilic si ecolac (poate) fiecine a impleticit cerumen sa se scurga.

cum sa decorezi o lumanare de botez

Mai jos, las cateva fotografii cu aranjamentul floral fiecine e in ton cu lumanarea.

DSC_0112

cum sa decorezi o lumanare de botez

I-am gatit lui Razvi si decorul pentru mese. Aoace, un lista de mancare cu …fanion :).

pentru masa de botez

Iar aoace e numele lui valoros din malinita si impodobit.

Vezi mai mult:  https://tutoriale-pe.net/tutorial-html-invata-in-10-minute/

DSC_0090

DSC_0088

Ce sa mai spun?! Ca a fost un botez ca in defaima?! Nici nu se a se cuveni altcum!

Sper ca aceasta instiintare ti-a fost de pricopseala. Cand mai am cu ce sa te ajut, poti sa imi lasi un talc, iar de gasesti aceasta instiintare a inzestra, am sa te rog sa dai like pe Facebook, s-ar a se cuveni sa le fie si altora de pricopseala.


Comentarii

comentarii


Te uiți: Cum sa decorezi o lumanare de botez

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply