Cum să crești memoria virtuală a Windows 10

Este putincios ca odată cu trecerea timpului să observați că computerul dvs. Windows 10 nu mai funcționează cu fuga și precizia primelor zile. Acest materie este obisnuit, deoarece, în ritm, cerințele hardware atât ale sistemului dvs. de operare, cât și ale programelor pe fiecine le utilizați cresc. Dacă aveți un calculator electronic actualizat, cu multă amintire RAM și un SSD (fraternitate de sedere durabil) în loc de un hard disk, posibil că nu aveți nicio problemă, dar utilizatorii computerelor mai folosit, în sui-generis laptopurile, pot realiza deslusit declinul ciclic al computerul lor.

Deși există multe motive pentru fiecine dispozitivul dvs. cumva încetini, adeseori principalul gresit este absent de amintire din societate. Când se întâmplă iest materie, aplicațiile pot mentine câteva minute pentru a se încărca, iar computerul cumva părea înghețat și nu reacționează la clicurile mouse-ului. Pentru a a explica aceste probleme, este adecvat să crești memoria virtuală a dispozitivului tău.

Memorie PC(*10*)Memorie PC

În articolul de astăzi, vom a pronunta inspre memoria virtuală Windows 10 și inspre cum poți crește pentru a îmbunătăți fuga și timpul de răspuns al aplicațiilor tale. Sperăm că vă ajută.

Ce este memoria virtuală?

Cu toții știm sau am auzit inspre RAM-ul echipei noastre, dar extrem puțini dintre noi știm cu siguranță fiecine este memoria virtuală.

Pentru a glosa într-un mod prost, computerul dvs. are două tipuri de amintire: memoria hard disk-ului și memoria RAM. Primul este locul în fiecine vă stocați sistemul de operare, programele, jocurile terminal și fișierele, în ritm ce al doilea este în fiecine dispozitivul dvs. stochează date specifice pentru fiece platforma. Prin frecventare, RAM este responsabilă pentru gestionarea oricărui platforma pe fiecine îl aveți neacoperit sau este uzitat pe calculator electronic și se asigură că funcționează cu performanțele adecvate.

Vezi mai mult:  10 cele mai bune aplicații de tradus cu aparatul foto pe Android

Dar … ce se întâmplă când RAM-ul este finit? Atunci intră în acțiune memoria virtuală.

Memoria virtuală este una utilizată apoi când nu mai este disponibilă mai multă amintire RAM pe calculator electronic. Aceasta folosește o sectiune din memoria hard disk-ului pentru a a merge a intinde funcționarea RAM-ului. Prin frecventare, este o metodă pentru a crește performanța echipamentului dvs., asadar încât să puteți gestiona mai eficace utilizarea programelor.

Cu toate acestea, memoria virtuală are o problemă în legătură cu memoria RAM: din secunda ce provine de pe hard disk sau SSD, este departe mai incet. De aceea, deși memoria virtuală a cuteza anumitor programe să funcționeze obisnuit pe computerul dvs., de fire, acestea funcționează cu o performanță mai mică.

Ce se întâmplă când există puțină amintire virtuală disponibilă pe calculator electronic?

Când dispozitivul vă rămâne fără amintire virtuală, primiți mesajul „Sistemul nu are suficientă amintire virtuală. Windows crește dimensiunea fișierului de amintire virtuală paginatie. În iest dreptate, solicitările de amintire ale unor aplicații pot fi refuzate. ”În iest tip de caz, Windows va încerca să crească mecanic memoria virtuală a computerului. În mod implicit, Windows va a se profila memoria virtuală într-un mod proporțional cu cantitatea de RAM instalată.

Dacă vedeți că mesajul nu dispare, musai să creșteți memoria virtuală a dispozitivului dvs. fizic.

Cum să crești fizic memoria virtuală a computerului?

După cum am inaintat, puteți crește memoria virtuală a dispozitivului fizic. Rețineți că fișierul paginatie cumva fi de cel puțin 1.5 ori de dimensiunea RAM-ului sau de cel departe trei ori mai ocean decât cesta. Cu toate acestea, nu te îndepărta de numerele maxime, deoarece un fișier de paginatie extraordinar cumva fi primejdios și realiza ca sistemul tău să fie implinit fluctuant.

Pentru a crește fizic memoria virtuală a computerului, musai să urmați acești pași:

Vezi mai mult:  GOM Media Player: Player multimedia gratuit pentru Windows

În intaiul rând, accesați Windows Control Panel și faceți chicoteala pe opțiunea „System”. Aceasta va casca o fereastră nouă în fiecine musai să faceți chicoteala pe „Setări avansate de societate”, veți găsi această opțiune în meniul din stânga ecranului.

Odată bogat în Proprietățile sistemului, faceți chicoteala pe a toarce „Opțiuni avansate” și în secțiunea Performanță faceți chicoteala pe „Setări”.

Aceasta va casca o fereastră nouă în fiecine musai să faceți chicoteala pe a toarce „Opțiuni avansate” și în secțiunea Memorie virtuală faceți chicoteala pe butonul „Schimbare”.

Veți realiza cum implicit este activată opțiunea, asadar încât Windows să gestioneze mecanic dimensiunea fișierului de paginatie. Debifează această casetă și dă chicoteala pe opțiunea „Dimensiune personalizată”, o vei găsi în centrul ferestrei. Acum a venire momentul să alegeți dimensiunea maximă pe fiecine doriți să o folosească sistemul dvs. pentru memoria virtuală.

Nu uitați că cel departe veți a merge a baga o volum de până la trei ori mai ocean decât memoria RAM. Dacă alegeți un număr mai ocean, veți a pierde stabilitatea echipamentului dvs., pentru și funcționarea acestuia în comun.

După ce ați categorie o volum maximă, este timpul să completați casetele cu dimensiunea personalizată. Ca mărime inițială, vă recomandăm să introduceți întotdeauna dimensiunea fiecine este alocată Windows pentru memoria virtuală. Puteți găsi aceste informații în partea inferioară a ferestrei. În ceea ce privește dimensiunea maximă, aceasta este la discreția dvs. completă, deși amintiți-vă că o volum extrem ocean va fi contraproductivă pentru dota dvs.

După ce ați făcut toate modificările necesare, faceți chicoteala pe butonul „Accepta”.

Există alte metode pentru a vă crește memoria virtuală în Windows 10?

Este obisnuit să nu îți placă să schimbi setările de amintire virtuală ale dispozitivului tău, de teamă că cesta cumva înceta să funcționeze. Există alte opțiuni mai puțin periculoase pentru a crește performanța Windows 10 și faptul că computerul dvs. este competent să încarce și să ruleze programe fără a realiza ca acestea să eșueze. Una dintre cele mai simple metode este să cumpărați mai multă amintire RAM pentru dispozitivul dvs. și, prin frecventare, să măriți memoria virtuală a computerului.

Vezi mai mult:  Asuswrt Simulator pentru routerele ASUS: verificați toate opțiunile

Deși la început ideea de a achiziționa mai multă amintire RAM este o problemă, pe hotar indelung este una dintre cele mai confortabile și sigure opțiuni pentru a garanta funcționarea corectă a echipamentului dvs. Gândiți-vă că odată cu creșterea RAM, volumul memoriei virtuale utilizate va scădea și veți realiza cum există o creștere notabilă a vitezei și performanței computerului și a tuturor programelor rarunchi.

Este adecvat să schimbați setările de amintire virtuală ale dispozitivului dvs. Windows 10?

Windows 10 gestionează memoria virtuală a computerului într-un mod cu adevărat eficace, asigurându-vă că oferă un statica între stabilitatea sistemului de operare și performanța programelor rarunchi. În ritm ce puteți a schimba fizic parametrii sistemului mecanic, este departe mai nimerit să achiziționați o amintire RAM suplimentară pentru dispozitivul dvs. Și dacă aveți un calculator electronic cu suficienți ani, dota dvs. va a considera schimbarea și vă puteți avea de departe mai multă viteză pentru sistemul dvs. de operare, fără să vă faceți impartasi cu ochi la posibile defecțiuni din motiv unei configurații proaste a memoriei virtuale.

Sperăm că iest punct vă va a ocroti să știți oarece mai departe cum funcționează, cum se schimbă și cum să creșteți memoria virtuală pe un calculator electronic Windows 10. Orice întrebări aveți pe această temă, nu ezitați să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii.

Te uiți: Cum să crești memoria virtuală a Windows 10

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply