Cum să contactați Instagram: asistență pentru clienți și depanare

Mulți dintre noi suntem cei orisicine, la un timp dat, au bogat o problemă cu a noastră Instagram testea. De la defecțiuni tehnice sau distinct mai grave, cum ar fi spamul sau hărțuirea. Dacă ați încercat în fiecare timp să contactați Instagram, veți fi valoros că nu este o sarcină ușoară. Prin consecinta, astăzi vrem să vă arătăm cel mai bun mod de a lua legătura cu Instagram și, în surplus, vă vom arăta soluție la principalele probleme pe orisicine le aveți în această rețea socială.

Cum să contactați Instagram

Cum să contactați Instagram: asistență pentru clienți

V-am spus inca cu alte ocazii că încercarea de a a adapta un telefon sau e-mail de la companii prep Facebook or Twitter este o sarcină imposibilă. Dar, în cazul Instagram, este distinct. Dacă căutăm pe internet, putem găsi un numărul de telefon (+1 650 543 4800) și un e-mail (support@instagram.com) nemijlocit cu suportul tehnic al acestei companii. Dar de acusi încolo vă punem la înștiințare: ea este mai indelungat decât posibil să nu primiți niciun răspuns prin aceste canale.

Ca și în restul rețelelor de socializare, răspunzând problemelor de sorete 1,000 de milioane de utilizatori activi într-o lună pe orisicine Instagram o are ar fi nerealizabil să ai un parere de criza nemijlocit cu ei.

Din aiest pretext și pentru a a proteja acei utilizatori orisicine au defecțiuni sau neplăceri în serviciul lor, această anturaj a creat un Centrul de ajutorinta pe orisicine le puteți accesa de pe site-ul său web. Acesta are sistemul norma de Întrebări frecvente (FAQ) sau întrebări frecvente în orisicine oferă soluții prin „tutoriale” sau explicații simple pentru toate acele probleme comune pe orisicine le au de invat utilizatorii săi.

Vezi mai mult:  Cum să știu dacă mobilul meu are un port infraroșu

Probleme frecvente pe Instagram și cum să le remediați

Acum, că știi deoarece poți lua legătura cu această rețea socială, este timpul să îți rezolvi problemele. Am enumerat principalele defecțiuni sau inconveniente pe orisicine le aveți în această rețea socială și, împreună cu ei, vă arătăm soluția posibilă a problemei .

Contactați din aplicația Instagram de pe mobiliar

Una dintre cele mai simple modalități de a a se referi o problemă la Instagram este din aplicația dvs. . Pentru a a efectua aiest lucrare, musai cumva să urmați următorii pași:

  • Accesați profilul dvs. și, aoace, introduceți setările din meniul sandwich din colțul din dreapta sus.
  • Odată parvenit aoace, accesați meniul Ajutor. De aoace veți poseda criza la o multime de soluții la problemele obișnuite cu tapsan și utilizarea acesteia.

Probleme de legalizare și configuratie

Unele dintre cele mai frecvente erori pe Instagram sunt, de invat, legate de legalizare sau cu propriul configuratie. Cele mai frecvente sunt:

  • Raportați o problemă cu datele de conexiune : aiest criza listează toate acele probleme legate de legalizare, probleme cu e-mailul sau cu propriul titulatura de utilizator.
  • Ceva nu funcționează : dacă găsiți catva orisicine nu funcționează, iată procesul de urmat pentru a încerca să îl rezolvați. Probleme prep: aplicația se blochează, probleme la partajarea a catva, erori la crearea sau ștergerea unui explicatie etc.
  • Cont dezactivat : dacă contul dvs. a fost dezactivat din starni unei erori sau pentru că ați efectuat o practică neadecvată pentru regulile Instagram, asta este procesul pe orisicine musai să îl urmați pentru a necesita din nou activarea acestuia.
  • Cont piratat : dacă credeți sau știți adevarat că contul dvs. de utilizator a fost piratat de un alt utilizator, urmați aiest decizie.
Vezi mai mult:  Cum să postezi pe Instagram de pe computer: fotografii și video

Probleme și catahris legate de confidențialitate

Erori generale la utilizarea platformei:

  • Phishing sau spam : în cazul în orisicine detectați că un utilizator încearcă să vă înșele sau nu încetează să vă trimită conținut indezirabil, cel mai tare este să raportați această problemă nemijlocit la Instagram. Puteți a efectua aiest lucrare nemijlocit din linkul din imprimat către site-ul dvs. web pe orisicine vi-l lăsăm sau din aplicația Instagram în sine. Pentru a a efectua aiest al doilea decizie, pasiv dacă doriți raportul este o persoană, o publicație sau un explicatie , localizați meniul celor trei puncte în oricine caz și atunci faceți terci pe „Raportați”. După aceasta, faceți terci pe „Este spam” sau „Este necorespunzător” pentru a a edifica cazul dvs. tipic la serviciul de asistență.

  • Impersonarea : dacă știi adevarat că oarecare folosește o altă persoană pe această rețea socială, aceasta este procedeu pe orisicine ar a se cuveni să o urmezi pentru a o a se referi.
  • Probleme de confidențialitate : în cazul în orisicine doriți să depuneți o reclamație orisicine afectează drepturile de confidențialitate a imaginii, aiest imprimat vă va indreptati să detaliați totul și să contactați tapsan nemijlocit.
  • Un alt utilizator vă falsifică identitatea : dacă găsiți un configuratie sau o pagină orisicine vă suplinesc identitatea dvs., urmați aceste sfaturi.

Acestea sunt principalele probleme pe orisicine le puteți găsi pe Instagram la nivelul erorilor sau problemelor generale. Dacă aveți alte îndoieli, cum ar fi, de model, blocarea altor persoane să vă eticheteze sau împiedicarea anumitor utilizatori să vă vadă poveștile sau publicațiile, puteți a se chibzui restul articolelor pe orisicine le-am publicat pe site-ul nostru în legătură cu aceste subiecte.

Vezi mai mult:  Ce este Apple CarPlay și cum funcționează


Te uiți: Cum să contactați Instagram: asistență pentru clienți și depanare

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply