Cum să conectați orice smartphone la TV prin USB

Cu ușurința de a oglindi wireless ecranul telefonului la micul ecran, vă întrebați pesemne de ce doriți să vă conectați prin cablu, nu? Realitatea este că transmisia wireless pentru oglindirea ecranului are o întârziere lungă și eșuează indelung, invar încât o relatie cu fir va a da transmisiei latență mai mică, întârziere de angajare și, cu siguranță, virtute.

Conectați orice smartphone la TV prin USB

Ce aveți pericol pentru a conecta smartphone-ul la micul ecran?

Pentru a conecta smartphone-ul sau pilula la micul ecran prin USB, puteți a decide următoarele metode:

  • Android
    • Cablu USB-C cu DisplayPort
    • Cablu USB cu MHL
    • Cablu USB cu SlimPort
  • iOS (iPhone / iPad)

Opțiunea pe cine decideți să o utilizați va apartine de dispozitivul dvs. și de sistemul de operare pe cine îl aveți, împreună cu compatibilitatea acestuia. Deși toate metodele sunt similare, procesul este variat pe orice telefon sau tabletă, în anumit între Android și dispozitive iOS.

În același mod, stil de conexiune variază în funcție de ceea ce doriți să faceți, deoarece nu este același să vedeți fotografiile smartphone-ului pe micul ecran (pentru cine veți a invrednici cu același cablu de încărcare de la extrem) decât pentru a dublu-decalitru ecranul pentru a a observa Netflix, pentru cine veți a poseda pericol de un adaptor raznit.

Adaptador HDMI pentru conectare smartphone la TV

Cum să conectați smartphone-ul la micul ecran

Vom a observa diferitele metode și opțiuni pe cine le avem în funcție de mestesug și ce vrem să facem.

Conectarea la HDMI folosind un cablu USB-C

Smartphone-urile și tabletele Android de ultimă generație includ inca un operator logic USB-C, iar aiest materie cuprinde imbold pentru standardul DisplayPort, așa că dacă ista este cazul dvs., musai să conectați smartphone-ul nemijlocit la micul ecran. Dacă televizorul dvs. nu are această potentialitate, veți a poseda pericol de un adaptor HDMI la USB.

Vezi mai mult:  Cele mai bune microfoane pentru streaming: modele și prețuri

Conexiune USB MHL

MHL este una dintre cele mai comune soluții pentru ceea ce intenționăm să facem aoace, deoarece este conceput anumit pentru ista. Tot ce ai pericol este să te asiguri că smartphone-ul și televizorul sunt compatibile și să folosești cablul corespunzător pentru el (de la microradiografie USB (telefon) la USB (TV)). Dacă nu, pasamite fi indispensabil să cumpărați și un adaptor în aiest caz.

Adaptador MHL pentru conectare smartphone la TV

Conexiune USB SlimPort

Dacă aveți un smartphone mai vetust, îl puteți conecta și la micul ecran, atât scopot cât aveți un cablu SlimPort. Deși este asemenea cu MHL, folosește ieșiri diferite, asadar asigurați-vă că este compatibil atât cu smartphone-ul, cât și cu televizorul. Desigur, deși MHL este finit la HDMI, SlimPort este avizat să emită signal terminal prin HDMI, DVI, DisplayPort și exact VGA.

Conectarea unui iPhone sau iPad la TV

Deoarece iPhone și iPad nu au o relatie USB, este indispensabil un adaptor. măr își a da cea oficială cu 50 de euro, dar există altele mai versatile și mai ieftine, la fel de valoroase.

Te uiți: Cum să conectați orice smartphone la TV prin USB

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply