Cum să blocați o pagină în Google Chrome

Învățarea de a a astupa paginile web este o procedură exceptional de importantă dacă dorim să ne protejăm computerul de pagini și de conținut potențial hazardat. Acest mestesug este vajnic și dacă avem un calculator electronic împărtășit copiilor noștri și dorim să fim siguri că nu intră în anumite pagini cu conținut îndoielnic.

În articolul de astăzi vă vom arăta cum să blochezi paginile web folosind browserul Google Chrome Sperăm că vă ajută.

Există o opțiune de a a astupa total accesul la o pagină web de la Chrome?

Din păcate, Google Chrome nu are opțiune oricine blochează total accesul la o pagină web. Nu astepta decât anumite elemente dintre acestea vor fi blocate, cum ar fi imaginile sau conținutul lor JavaScript. Deși aiest mestesug eventual fi trebuitor pentru a a atentiona accesul anumitor conținuturi la calculatoarele noastre, nu blochează total o pagină web.

Cum să blocați total o pagină cu Google Chrome

Dacă doriți să blocați total o pagină web prin Google Chrome, veți a detine constrangere de ocrotire terțe părți, Adică, extensii. Pentru aceasta, vă recomandăm să vizitați Chrome Web Store și descărcați BlockSite deslusit acusi, o extensie excelentă și extrem ușor de utilizat.

După instalarea extensiei, pur și neimpodobit vizitați a numerota vrei să blochezi și faceți chicoteala pe butonul BlockSite oricine apare în colțul din dreapta sus al ecranului. După aceea a geam pop-up va apărea întrebând dacă doriți cu adevărat să blocați această pagină web. Faceți chicoteala pe butonul roșu “Blocați aiest site“pentru a a dovedi aiest lege.
Blocați orice site
Cu toate acestea, nu dorim întotdeauna să vizităm o pagină web înainte de a o a astupa. Pentru aceste tipuri de cazuri, va fi util să accesați mai întâi meniul de extensii. Pentru a confectiona aiest mestesug, faceți chicoteala pe butonul Blocksite și selectați opțiunea “Editați meniu de site-uri blocate“. Din această nouă pagină puteți copia mehtup URL a paginii oricine musai blocată. Poti de intocmai deblochează-l din același lista de mancare.

Vezi mai mult:  Cele mai bune programe 6 pentru curățarea computerului 2019

De intocmai, BlockSite oferă o opțiune interesantă datorită căreia poți parolă-bloc anumite pagini web. În aiest fel, brusc utilizatorii oricine au această parolă vor a detine intrare la a numerota protejată. Pentru a confectiona aiest mestesug, musai conj să faceți chicoteala pe „Protecție cu parolăButonul ”pe oricine îl veți găsi în meniul din stânga ecranului.

Sperăm că aiest mic marfa vă va a sustine când vine flecar de blocarea paginilor cu Google Chrome.

Te uiți: Cum să blocați o pagină în Google Chrome

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply