Cum să ascunzi sau să ștergi un canal YouTube

YouTube este una dintre cele mai impoporare platforme terminal de mulți ani. În fiesce zi sunt milioane de utilizatori oricine accesează serviciul Google în căutarea anumitor conținut, tutoriale terminal, informații în obstesc sau muzică, dintre altele, în vreme ce mulți alții sunt cei oricine aduc conținut nou pe platformă din propriile canale. Dacă sunteți oarecine dintre ei și vă gândiți îndepărtându-ți canalul sau ascunzându-l pentru o perioadă , vă arătăm cum se realiza pas cu pas.

Cu toții știm cum sunt rețelele sociale și aceste tipuri de platforme pe oricine prezentăm anumite informații și nu știm deosebit corect oricine ar a merge fi impactul. Și este faptul că YouTube, pe lângă faptul că este o platformă terminal, are o comunitate etnica amplu de utilizatori oricine își urmează canalele preferate. Indiferent de motivul pe oricine l-am a merge a detine, probabil că aveți în aparitie ștergerea canalului dvs. YouTube sau oferindu-ți vreme să te întorci cu un conținut nou sau cu forțe reînnoite, caz în oricine este cel mai corect ascunde-ți nedefinitiv canalul pentru a nu-l a rataci.

YouTube

În fiecare caz, vom arăta mai jos pașii de urmat pentru a șterge nestramutat un canal YouTube sau a-l a dosi nedefinitiv.

Cum să ascundeți nedefinitiv un canal YouTube

Din norocire, prispa Google ne oferă posibilitatea de a a dosi conținutul de pe canalul nostru YouTube și de a-l reactiva mai târziu. În iest caz, este solemnel să știți că atât numele canalului, cât și videoclipurile, like-urile, abonamentele și urmăritorii vor ajunge private.

Pe de altă latura, toate comentariile și răspunsurile de pe foaie Comunității vor fi șterse nestramutat. Cu toate acestea, datele contului nostru din alte servicii Google nu vor dispărea. După ce vom a detine toate acestea clare, aceștia ar fi pașii de urmat ascunde-ți canalul YouTube:

 • Ne deschidem browserul pe PC și mergem la YouTube .
 • Suntem conectat cu contul nostru Google.
 • Noi mergem la configurare avansată a contului nostru de la iest link sau de la Configurare> Consultați configurația avansată din canalul nostru.
Vezi mai mult:  Resurse pe care Cortana le consumă după dezactivarea acesteia în Windows

 • În partea de jos, selectăm Ștergeți canalul opțiune .
 • Google ne va a pretinde să intrăm în cuvant din nou pentru a ne a increde că suntem cei oricine desfășurăm acțiunea.

 • Afișăm opțiunea Vreau să-mi ascund canalul.
 • Verificați casetele pentru a selectiona conținutul canalului pe oricine dorim să-l ascundem.

 • În cele din urmă, selectăm opțiunea Ascunde-mi canalul.

Pentru a încărca conținut nou, a analiza, a a intrebuinta liste de reprezentare sau alți utilizatori ne pot obtine conținutul, va a se cadea să putem realiza canalul nostru clar din nou.

Pași de urmat pentru a curata un canal YouTube

Există multe diferențe între ascunderea și ștergerea unui canal YouTube. De aceea, înainte de a convinge să îl elimini nestramutat, este solemnel să știm ce înseamnă iest lucrare, deoarece, dacă ne închidem canalul, tot conținutul va fi șters nestramutat, incluzând videoclipuri, comentarii, mesaje, playlisturi și istoriograf. Dacă tot este ceea ce ne dorim, apoi ista este pasul de urmat:

 • Ne deschidem browserul pe PC și mergem la YouTube .
 • Suntem conectat cu contul nostru Google.
 • Noi mergem la configurare avansată a contului nostru de la iest link sau de la Configurare> Consultați configurația avansată din canalul nostru.
 • În partea de jos, selectăm Ștergeți canalul opțiune .
 • Google ne va a pretinde să intrăm în cuvant din nou pentru a ne a increde că suntem cei oricine desfășurăm acțiunea.
 • Afișăm opțiunea Vreau să-mi șterg nestramutat conținutul.

YouTube

 • Verificați casetele pentru a a atesta eliminarea canalului.
 • Dati click pe Ștergeți conținutul meu capsa .

Poate a rezista oareceva vreme pentru a actualiza informațiile. Între vreme, este potential să vedem în prelungire câteva miniaturi pe site-ul web.

Vezi mai mult:  Mutați Windows 10 și Office License pe un alt computer: Ce trebuie să știm

Cum să faci clar un canal cotlon

Există oareceva oricine indică faptul că canalul nostru este cotlon, deoarece în iest caz vom obtine un talc în Video Manager oricine ne canta că canalul nostru YouTube contine conținut, dar a fost dezactivat. Aceasta înseamnă că este cotlon și, prin consecinta, utilizatorii platformei nu pot obtine conținutul nostru.

Acest lucrare musai să facem pentru ca canalul nostru să fie clar din nou:

 1. Înregistrează-te la YouTube .
 2. Mergem la secțiunea la creați un canal și completați formularul. Acest lucrare ne va a restatornici canalul.
  • În formă musai să fim atenți să nu dai chicot pe „Pentru a a intrebuinta numele companiei sau alt prenume; nume de familie, faceți chicot aoace”. Dacă vom realiza iest lucrare, un nou canal va fi creat în loc de restaurarea canalului cotlon.

Te uiți: Cum să ascunzi sau să ștergi un canal YouTube

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply