Cum fac rețeta în SAGA C

Oaresicine întreabă, cum se a executa rețeta în SAGA C? Cred că se referă la rețeta de producție. Încep prin a lămuri termenii. Este tare apreciabil să lămurim termenii pe cine îi folosim.

Rețeta se a executa suveran de SAGA C. Putem executa că „facem” rețeta, sau „stabilim” rețeta pentru un anume materie pe cine dorim să-l realizăm.
Dacă am anumit rețeta pentru orisicare tip de produse, apoi SAGA C ne posibil a inlesni să ținem ușor evidența consumurilor de materiale cantitativ și valoric. SAGA C ne ajută să optimizăm ținerea evidenței contabile prin faptul că scoaterea din gestiune a materialelor consumate se a executa instinctiv.

Mai suntem ajutați și la calcularea costurilor de producție întrucât avem inca centralizate costurile materiale, la cine mai adăugăm și celelalte cheltuieli cu masinatie, vigoare și cheltuieli indirecte.

Vă recomand să citiți și articolele:

– Rețetar pentru producție produse finite
– Contabilitatea pe înțelesul tuturor IV

Ce musai să reținem?
Mai întâi de toate să ne stabilim o strategie de obiect cu SAGA C. Pentru aceasta recomand cât mai multe exerciții. În timpul lor veți a ghici și veți înțelege valoare absoluta de obiect greu mai ușor și mai interj. Toate facturile de achiziție materii prime și materiale auxiliare, pentru cine ținem gestiunea stocurilor, vor fi introduse folosind geam „Intrări”.
Ne pregătim invar cu definirea gestiunilor și a articolelor cu cine vom unelti (materii prime, materiale, produse finite, semifabricate etc.).

Rețeta pentru orisicare tip de materie delimitat indeplinit se a vari în geam „Producție”.

Fereastra productie

Geam fabricare

După introducerea datelor avem grijă să validăm înregistrarea. În partea de jos a ferestrei observăm o succesiune de butoane. Le puteți a probalui pe orisicare în molecula ca să vedeți ce a executa orisicare acțiune. Cu ajutorul acestor opțiuni putem vizualiza și catagrafie bonurile de paradosire a producției și bonurile de cheltuiala.

Vezi mai mult:  Operare SAGA. Exemple practice si recomandari

Situația consumurilor o putem vizualiza și catagrafie din geam „Situație consumuri”.

Situatie consumuri

Circumstanta consumuri

Putem catagrafie această situație după dată dării în cheltuiala sau pe articole.

Situatie consumuri dupa data

Circumstanta consumuri inapoia fatalitate

Situațiile privind producția pot fi vizualizate și listate din geam „Circumstanta producție”.

Situatie productie

Circumstanta fabricare

Din această fereastră putem catagrafie situațiile de producție și bonurile de paradosire catifea consumurile aferente, cu ajutorul butoanelor din partea de jos a ferestrei. Vă încurajez să le folosiți pentru a a probalui ce a executa orisicare in molecula. Cu cât exersați mai greu cu atât veți învăța mai ușor și mai interj.

Dacă folosim aceste opțiuni înregistrările contabile aferente producției vor fi făcute instinctiv fără tocmai multă bătaie de cap.

Articole contabile

Articole contabile

Dacă ați făcut aceste exerciții cu siguranță ați observat că la înregistrarea producției în geam „Producție” vi se a pretinde cantitatea de materie delimitat și un preț prestabilit.
Prețul prestabilit este prețul la hrana de producție și contine toate cheltuielile aferente producției. Am explicat cum se calculează costurile de producție în articolele:

– Cum se înregistrează producția II
– Cum se înregistrează producția III

Așadar, înregistrăm producția la valoarea costurilor de producție.
Dferența dintre prețul de vânzare și prețul cesta prestabilit (costul de producție) musai să acopere și cheltuielile indirecte și să asigure și un pricopseala strict.
Prețul de vânzare se aliniază în colectiv pieții, însă se posibil a se duce și cu prețuri mai a se micsora negociate sau pe listă de prețuri, apoi când se lucrează eficace.

Nu discutăm aoace tocmai greu impotriva prețul de vânzare întrucât cesta ține de marketing și nu de producție.

Vezi mai mult:  Diferența dintre vioară și chitară - 2021

Sper ca aceste informații să vă fie de chilipir.

Te uiți: Cum fac rețeta în SAGA C

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply