Configurarea aplicației Xiaomi Home – schimbarea regiunii – mini-ghid

Se întâmplă că rata de asigurare dată când porniți dispozitivul nu îl puteți stapani în aplicația Xiaomi Home, ceea ce înseamnă că nu îl putem a fixa (conectați-vă la sparge selectată și controlați prin intermediul unui smartphone). Motivele pot fi diferite, inclusiv:

  • fără relatie WiFi (în router sau în telefon),
  • sistem de router greșit
  • nicio relatie Bluetooth în telefon,
  • necesitatea de a a executa o nouă resetare a dispozitivului (diferite metode în funcție de mecanism),
  • Poziție necesară ZigBee gateway (așa cum este descris în iest legitimatie punct),
  • Regiunea greșită este selectată în aplicație.

În iest tutorial, aș a vrea să mă concentrez spre ultimului stadiu. Dispozitivele din ecosistemul Xiaomi vor fi vizibile în aplicația Xiaomi Home abia apoi când setăm Regiunea corespunzătoare în aplicație. Pentru produsele comandate de magazine pentru AliExpress, Gearbest sau Banggood, aceasta va fi deseori regiunea „China” (cu excepția cazului în fiecare vânzătorul a propriu altcumva în descrierea produsului). Dacă comandăm dispozitivul într-un depozit polecesc, există șansa ca regiunea pe fiecare va a cauta să o setăm să fie „Polonia”.

Produsele comandate ar a cauta să fie selectate cu atenție, deoarece de fiesce dată când dorim să controlăm un pila electrica dintr-o zona diferită, procedura următoare musai repetată în aplicația Xiaomi Home, fiecare necesită vartos masura și este incomodă. În catifea, nu puteți fauri reguli și scene pentru automatizare folosind dispozitivele situate în diferite regiuni din aplicația noastră.

Mai jos vă prezentăm instrucțiuni catre cum puteți devia regiunea selectată.

1. Lansați aplicația Xiaomi Home

Xiaomi Home - Android

2. Pe ecran puteți stapani un epurator de aer conectat la server pentru Polonia. Accesați Fata

Xiaomi Home - Ecran

3. Accesați Setări

Xiaomi Home - Profil

4. Mergeți în zona

Xiaomi Home - Setări

5. Selectați regiunea din fila fiecare vă interesează (în iest caz pentru dispozitivele destinate pieței chineze). Atunci faceți chicot pe Salvați și confirmați în geam pop-up că doriți să schimbați regiunea

Xiaomi Home - Regiune

6. Aplicația Xiaomi Home va reporni și vă va cauta să vă conectați. Introduceți detaliile dvs. și faceți chicot pe Logare

Xiaomi Home - Autentificare

7. Schimbarea de zona a avere izbanda. Pe ecran puteți stapani dispozitivele mele conectate la server pentru China

Xiaomi Home - Ecran

8. Puteți reintroduce Setările profilului pentru a vă a incredinta că zona ați selectionare în cadou

Xiaomi Home - Regiune

Acesta e tot. După cum puteți stapani, schimbarea regiunii în setările aplicației Xiaomi Home este o treaba de timp. Întreaga procedură nu necesită abilități specializate și pasamite fi efectuată de orisicare, pas cu pas, în raport cu instrucțiunile descrise mai sus.

Vezi mai mult:  WhatsApp - Ghid Complet Pentru Utilizarea Aplicației

Aplicația Xiaomi Home – ce ar a cauta să știți?

Nu uitați că poala de operare în cadrul aplicației Xiaomi Home este crearea unui spinare Mi inutil. Procesul de înregistrare în sine nu prezintă probleme suplimentare. Soft-ul producătorului chitai a cuteza integrarea dispozitivelor rarunchi, ista fiind sensul proiectării și implementării unei case inteligente.

Dintre echipamentele adaptate să funcționeze cu Aplicația Xiaomi Home puteți menționa:

  • aspiratoare,
  • mașini de spălat,
  • vizionar,
  • adapostit de pozat.

Controlul spre acestora, pentru și telecomanda sunt intuitive, pentru și setarea de soluții fiecare automatizează lucru unei case inteligente. Anumite funcții funcționează în funcție de capacitățile unui anume smartphone – de mostra, este trebuincios un LED IR pentru a a se preface telefonul într-o telecomandă cu infraroșu.

Soluțiile integrate în aplicația Xiaomi Home devin din ce în ce mai impoporare, intre altele datorită interesului pentru cumpărături prin Ali Express. Lansarea magazinului legal al acestui aruncator în Polonia a avere o importanță considerabilă.

O aplicație Xiaomi Home configurată cinstit vă a cuteza să controlați tipurile de echipamente inca menționate, pentru și automatizarea acestora. Confortul prozaic va fi resimțit, intre altele, în bucătărie, toaleta, living sau alte camere ale casei, apartamentului sau biroului. Se pasamite aștepta ca anii următori să aducă și alte facilități ale mărcii chineze.

Interesant este că adineauri câțiva ani nu era de așteptat ca sistemul Xiaomi să fie atât de poporan pe piața poloneză. Nimeric nu s-a gândit că ar fi putincios să se stabilească cambula poloneză și Polonia ca zona. Astăzi, nu vă îngrijorează impediment de limbă sau setările din fabrică ale dispozitivelor importate din străinătate. Ghidul nostru ușurează setarea regiunii corecte și a cuteza integrarea completă a sistemului folosind poloneză.

Vezi mai mult:  https://mathaus.ro/blog/cum-construiesti-un-gratar-de-gradina-pas-cu-pas-ghid-cu-sfaturi-practice-art23#article-link-introduction

Dezvoltarea aplicației Home a se incaleca cu interesul din ce în ce mai puhoi pentru componentele inteligente ale caselor inteligente din China. Vânzarea de smartphone-uri și alte echipamente Xiaomi – intre altele datorită cooperării cu operatori de top fiecare operează în Polonia – este una dintre cele mai interesante tendințe din această industrie. Contrasensiunea pentru mărci mai prestigioase inspiră încrederea Polonezilor și tentează cu o insusire favorabilă pentru bani.

Site-ul nostru a fost creat pentru utilizatorii interesați de tehnologia Smart Home. Dacă sunteți în căutarea mai multor informații pe iest problema, consultați comunicativ mijloci sau lăsați-vă comentariile. Suntem bucuroși să răspundem la mai multe întrebări practice catre funcționarea acestei aplicații. Nu există probleme de nesolutionat și fiesce setare necesită taman câteva clicuri, pas cu pas.


Te uiți: Configurarea aplicației Xiaomi Home – schimbarea regiunii – mini-ghid

Website :https://mokoyuma.com
Kategorie: tutorial

Leave a Reply